6

Анонимен

преди 3 години

До МислещИ как да стане като групировката, която визираш назначи Каскет Каренин?

5

Мислещ

преди 3 години

Направо прокуратурата да се самосезира и да спират концесията от къде на къде турски групировки ще държат наш плаж??!???!

4

питам ма за кво ли?

преди 3 години

И кво излиза? НСО охранява Доган, ама не съвсем. държавната и морски администрации хал хабер си нямат кво става на Росенец, ама имало инвестиционен договор и концесия, ама никой не знаел. Ей тъй всичко е по закон, ама администрацията нищо не знаела. Ба си тогава за къф *** хрантутим тази администрация и пазванти ве? За къф *** правим Натура 2000? За да могат народоизбранниците необезпокоявано и без конкурси и пазарно да получават апетитните парчета от баницата ли?

3

Анонимен

преди 3 години

започва поредната проверка, целта на която е да се думка тъпана по медиите, след което тя тихомълком ще бъде смачкана и "прибрана" в кошчето за смет. Нима някой сериозно вярва, че назначеният от #Кой и Толупа главен прокурор ще вземе да разследва тия, които са го назначили?!

2

резултат ясен

преди 3 години

Вдигна се пушилка и сега проверка, за да намалят напрежението и да кажат - ето проверяваме.Но проверките ще са имитация на дейност и след определено време ще заявят, че проверката е приключила, нарушения няма.Както с всички други проверявани досега, че нали са си наши хора.Един го пратиха за награда даже консул, друга шефка в банка, трети ... си остана само с Н апартамента и асансьор ... засега.

1

Анонимен

преди 3 години

Това е все едно аз да си проверя оградата на двора. Друг е въпросът, че на мен не ми дават аз да си направя сам проверката, но за Доган може разбира се.