16

Анонимен

преди 3 години

Како, ела на площада да видиш кой провокира и кой е от партии. БСП и Мая се разхождат за снимка и си бегат. Пълно е с хора с малки деца и с колички. Толкова ли е трудно да разберете, че ни писна от кражби и простотия?

15

Тази дама

преди 3 години

експерт е гербаджийка отвсякъде. Айде да се маха и тя.

14

Анонимен

преди 3 години

е стига де, вчера гугутката на харис, днес тая кукумяфка

13

Лоша е

преди 3 години

Мммдааа..,за тази вражалка и шпакла на властта картината е лоша. Ще свършат гранДовете както се изразява Мутропитекът и. Иначе картината е лоша за Росенец - дойде един автобус,а се очакват още 3 автобуса със шпицкоманди на Доган в Росенец.

12

Истината

преди 3 години

Поредната платена овца от ГРОБ.Как и срещу кого действа прокурватурата? На #КОЙ ли служи? Със сигурност не е на народа. Какво стана с невинен до доказване на противното? Колко човека са осъдени по обвинение на милиционера Гешефтов и с колко се е споразумял срещу рушвет?И как такъв човек още е прокурор?

11

Анонимен

преди 3 години

В момента автобуси от Кърджали и Хасково са докарани специално в Росенец, за да защитят хората с телата си сарая на Догатн

10

Анонимен

преди 3 години

Герб дойде на власт след един един протест срещу ПеевскиДнес Пеевски е част от тяхното управление...и пак има протести.Какво направиха Герб за да вкарат Пеевски в затвора. Той законодателства, става евродепутат.?Нима Борисов бутна барбекюто на Доган?

9

Разбирам я

преди 3 години

Тази професорка ,защото ГЕРБ и даде титлата.Но Такива като нея отвращават нормалните хора и ги извеждат на улицата.Невежеството на калинките е бил за всички ни.

8

Анонимен

преди 3 години

Защо прокуратурата не изясни автентичен ли е записа на който Борисов ругае Предсателя на Парламента и международните лидери?Защо прокуратурата на разпита Петя АВрамова за кризата в Перник. Може би защото е от Герб и не е толкова лесно да я арестуват като Нено Димов?

7

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо се дава трибуна на тази пишман професорка.Явно доста е огладняла,щом с такава стръв брани вожда.Или и на нея и е толкова акъла.

6

Анонимен

преди 3 години

Защо Прокуратурата не се захване с Горанов и това как Сметната палата е покривала 5 години Божков; Защо Горанов не е в затвора за източването на данни на НАП? Защо никой не арестува шефката на НАП, че в кризисен момент й тя се печеше на плажа и дори и повишиха заплатата на 5000 лева; Защо прокуратурата не изясни как Горанов е осчетоводявал данъци на ВиК -Перник, които от 10 години са 80 процента нефактурирани?

5

Анонимен

преди 3 години

БСП е инициатор, плановик и организатор на тази "война" между институциите.И пак на дъното на всичко това са финансовите интереси на една шепа хора.

4

Анонимен

преди 3 години

Това е някаква шега, нали?Прокуратурата сплаши Иванчева окова я в пранги, държа я 7 часа без да се изпишка, набута я в оакана килия.Прокуратурата изземваше компютрите на ТАД груп, без адвокати, без протоколи, без разрешение да отваря компютри. Прокуратората обяви за беглец, човек, който се имаше планирано ходене в Канада и се върна сам.Гешев обяви, че не признава разделението на властите и прави вечеринки с премиераГешев записва Президента и отказва да го трие.

3

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Тая се...обажда от гербаджийската...хранилка.Като я...отвържат,ще смени плочата

2

Анонимен

преди 3 години

Мафията е Радеф!

1

Анонимен

преди 3 години

Рублев ни върна в началото на прехода!