135

Анонимен

преди 3 години

Ти остави лятото, ама каква зима иде - социализма рай ще ти се види :)))Точно два месеца си седяхме у дома и великата бойкономика взе да пуши. На т.нар. от теб "стадо", ако му даваха едни пари, както правеха на Запад, да си седи вкъщи, щеше да си седи до другата Коледа :))) Ама в шкафчето само се слага, не се вади. И като свършиха парите, изведнъж и туризъм, и всичко стана изведнъж много важно и айде, 12000 на финала за Купата :)

134

ЮриГаргарин

преди 3 години

145 По вевликден беше първия зор на заразяване по комунистически и " стадноооо", та точно тогава тестовете не бяха " 100- тина" а средно над 1200- 1300 за 24 часа.

133

Анонимен

преди 3 години

142 И какво ти се е избистрила картината, че от зараза на " огнища" сега вече е дифузно разпостранението ли? Ами то щеше да е чудо, ако не е защото бг стадото беше полудяло да се срещне с " несъществуващия" вирус, който според цяла плеада лъжльовци като почнеш от Импексова, та стигнеш до никаквеца мангър или там както му е фамилията вкупом с форумните мошеници агитираха за " премахването на диктатурата" на Бойко. На ви сега социалистическо лято по време на чума:))))

132

Анонимен

преди 3 години

броя на тестовете зависи от размаха на заразатаТоест, по Великден заразата всъщност не е била голяма?

131

Бай хой

преди 3 години

Браво никакъв достъп за гърбави ***

130

Анонимен

преди 3 години

Ш'Табове, Нощ, Ден,ЕжедневенДив Популизъм и накрая какво,цяла Европа ще ни шкартира!

129

Анонимен

преди 3 години

Е тази хвалба с "имаме 5 заразени на ден" ни изяде главата :) Защото на всеки с поне малко акъл му беше ясно, че при толкова малко тестове, които правехме, нямаше как да се получи правилната картина. И след два месеца седене вкъщи и броене по 5-10 заразени на ден стана ясно, че пари за повече нямаме и бюджета се задъхва. Ако си бяхме правили коректно хиляди тестове още в началото, щеше да е ясно какво става. А не чак сега да се избистря картината.

128

Анонимен

преди 3 години

Не може да бъде,явно византийците не са гледали и слушали наш Дебел Слънчо(да се свети името му)как заяви,че България е пример за света как сме справили със корона-вируса!

127

Анонимен

преди 3 години

Гръцко ли ви е?

126

Доктор

преди 3 години

Е, днес да ходиш на Черно море е расистко ! Ама и на Бяло море да искаш да отидеш - пак било расистко! Ако отидеш на Червено море - много комунистическо звучи.

125

мак

преди 3 години

Бг хотелиери потриват доволно ръце. Тези, които щяха да ходят в Гърция ще отидат при тях и ще спасят сезона.

124

ЮриГаргарин

преди 3 години

133 Скаран си с математиката приятел, не го показвай на всички колко си глупав! У нас тестовете и преди и сега са " насочени", с други думи броя на тестовете зависи от размаха на заразата, преди се тестваше по- малко защото заразените и контактните по РЗИ бяха на доста по- ниски нива! Сега тестовете са повече защото повече контактни на заразени трябва да покриеш с тях, нищо повече. Впрочем много ще ни се иска според мен да се върнеме на " онези малко на брой" тестове, уви вече е невъзможно...

123

Анонимен

преди 3 години

До Зоро,корекцияЯ Балчик има много пеекрасни неща. Например ботаническата градина. Но не и морето! Има една алея плътно покрай брега покрай миниатюрните плажчета. Вървейки по нея, ще видите отходните тръби на три - чтири хотела, разположени на първа линия. Л-ното плува, тоест е по-леко от водата. Като цяло средта вода + л-на е по лека само от вода, следователно в нея по-лесно се потъв и по-трудно се плува.

122

Доктор

преди 3 години

Да не забравят гърците , когато минава границата им български автомобил , на всички българи да им бръкнат и в ан.уса ! За да запомнят с "добро" курорта в Гърция .870

121

Анонимен,разбираш ли

преди 3 години

Доцент Мангъров е шантав,т.е. леко(а дали само леко?) му хлопа дъската.

120

Анонимен

преди 3 години

бяхме стигнали до цифром и словом 5 заразени на денАха, на стотина теста.Да бяхме правили по 10 теста, щяхме да стигнем 0 на ден :)

119

Зоро,корекция

преди 3 години

По-точно казано пътуващите до Гърция са комплексари.Пулев показа че в Балчик е прекрасно!

118

Анонимен

преди 3 години

126 Отивай на мангъровско стадно летуване- заразаванка, остави Гърция те да си се оправят, защото са народ и устискаха ограниченията, а ние по време на " мерките" които червените бо.... ци съборихте УМИШЛЕНО бяхме стигнали до цифром и словом 5 заразени на ден и верно ще помним че руската агентура ни провали за пореден път

117

Анонимен

преди 3 години

До ЗороМене ме брой за луд! За тяоето мнение ми е през хикса, игрека и и-краткото.

116

Анонимен

преди 3 години

Обаче гърците са голяма работа.След като отнеха като клиенти по нашето море даже самите българи, сега го играят стриктни, докато Ангелкова посреща чуждите туристи с хляб и сол и грам не й дреме имат ли корона, нямат ли, само и само да оставят някой лев тук.Ама така става, като те управляват калинки.