9

Анонимен

преди 3 години

БКП-то се чудят за какво да се хванат - днес е дъжда, нощес ще е луната, утре ще е слънцето. Време е тия да изчезнат от политическия живот.

8

Я

преди 3 години

Чудя се. Вятъра другари вятъра забравих те и за него да отговаря. Ама ха.

7

Зозо

преди 3 години

А БСП умре але, але, але.... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

6

Айде на марулите

преди 3 години

След всеки дъжд, започва порой от БСП въпроси.И интересно. Нито едно смислено предложение.Защо влизат в местния Парламент, щом нямат свестни предложения.Жалко за нас, избирателите. Нямаме опозиция.

5

Анонимен

преди 3 години

Това е фалшива новина Фандъкова е демократка, няма как да има наводнения.

4

Анонимен

преди 3 години

Нали са приемници на столетницата, по времето на 45-годишното управление на която проливните дъждове взимаха дори и човешки жертви?А помните ли когато през 80-те години без да е имало буря или дори силен вятър, край оградата на стария музей на бул. "Скобелев" падна дърво и на място уби младо момиче? Толкова ли е било трудно да се проверяват големите стари дървета дали не са опасни?Сега управлява партия, която е дъщерна на БКП. Какво се чудят тогава БеСеПейците? Традицията не е прекъсната!

3

Анонимен

преди 3 години

След Йорданка Компирицата потоп, София дълго ще се възстановява след нея.

2

Анонимен

преди 3 години

А през соца защо вечно негодувахме, че и 3 см сняг да натрупа, и средно силен дъжд да падне, веднага се получават проблеми с градския транспорт и хората закъсняват за работа, за лекции, за училище? Хем насила ни изкарваха от работните места и от класните стаи, за да ринем сняг?По времето на прословутото управление на Жан Виденов защо София дори беше възпята като "мръснa и прашна, тъмна и страшна", каквато не е била сигурно и по времето на войните /изключвам периода на бомбардировките/?

1

Анонимен

преди 3 години

Всичката им работа е такава на герберите преди 6 месеца беше суша сега потоп, новостроящи се спирки в Овча Купел също са наводнени, а уж трябваше вече да са завършени.