7

баба мара

преди 3 години

цената се вдига всеки ден не само на хляба а на всичко особено на сезоннитеплодове и зеленчуци гръцките праскови не могат да изтраят два дни ама не падатпод 3 лева сега ще се оправдават с вируса а есента с градушките

6

SWAN

преди 3 години

Направо закривайте държавата - да преминава към директно управление от ЕС, нямаме нужда от местните другари да крадат междинно - преди ЕС! Нали това е целта на контролиращите ЕС, като толерират тотлания ни погром от поставените и одобрявани от тях? /да се отвратим от местното управление и да поискаме тяхното/гледам, че даже няма желаещи крадци да откраднат изоставената от собствениците ГОТОВА земеделска продукция - включително ранната череша окапва от изоставените дървета от миналата година ..

5

Bad Company

преди 3 години

Да уточня, че съм пропуснал: Увеличението на разходите на едно домакинство е 3 лв. на МЕСЕЦ.

4

Bad Company

преди 3 години

Поредната статийка за цената на хляба:)) Писаници, драсканици, тролски постове бол:) Първо, цената няма как да се вдигне. Второ, ако цената се вдигне с 10% това означава увеличение на разходите за хляб на едно домакинство с около 3лв. :) Половин кутия цигари:) Трето, цената на хляба е безумно ниска в БГ. В цяла Западна Европа струва около 3 евро за кг.

3

wer

преди 3 години

След толкова години в ЕС, все още ни интересува цената на хляба - значи сме си на дъното още.

2

Анонимен

преди 3 години

Щом се пише подпитва така значи че ще се вдига цената. Това е похват от вече 30години в който активно участват медиите. Не само за хляба, а и за тока, водата, за всичко. Първо се казва че няма да се вдига. (Да се чудиш щом като няма новина, защо се пише новина).После се създава съмнение, пишат се заглавия с май в началото или края. И после идва статия за шоково примерно 40%. Накрая властта идва на бял кон и казва че ще само 20%.

1

Кармен Младенова

преди 3 години

Цената на хляба по време на капитализма е била винаги висока.Така че и две Добруджи да имаме не се надявайте на евтин хляб.