50

Анонимен

преди 3 години

Интересно Ти дебел,крадлив льольо кога ще станеш клиент на прокуратурата?

49

ivailo

преди 3 години

То па ти , трябваше да си клиент на прокуратурата много отдавна... Ноооооо, нали главните прокурори са назначени от теб тулупе.

48

стига бе

преди 3 години

Добре, но явно Шехерезада е открила пещаерата на АлиБаба, след като има вила за над милион и апартамент за близо 400 хил лева. А това е само имота, нали се сещате, че за обзавеждане и подръжка на тези имоти отиват поне още толкова пари.Та се пита в задачата и въпросче към финансовия и подобечните му НАП, КАК с една заплата се прави този номер?Всички трезвомислещи хора са наясно как.Гадното е, че ако има разследване, то пак ще е проформа и ще оправдае всички за всичко.Примери много!

47

Анонимен

преди 3 години

Ние тука се надцакваме коя мутра е по добра?Няма такива!Ега си падението!

46

Анонимен

преди 3 години

Божков е клиент на прокуратурата, но той е имал работа с изпълнителната, а не със съдебната власт. Той е действал по закон за хазартните игри, приет от НС с мнозинство от депутати на ГЕРБ и по правилник, по който се е ръководила КХИ! Как така МС и комисиите към него да са "ни при чем"? Основният свидетел и неговият брат не работят ли и сега като съдружници по спортни залагания/игри? Много сложен проблем, по който сега прокуратурата, а сетне съдът доста време ще ринат Авгиеви обори.

45

Анонимен

преди 3 години

Божков може да е всякакъв, *** излезе мъжко момче. Доминото пада!

44

Анонимен

преди 3 години

Шехерезада ходила всеки месец при черепа защото той искал да дава!Тя не пушела пури само лапала пурата му защото той така искал а тя не можела да откаже защото щял да уволни баща и!Такъв сценарии ня и в турските сериали.

43

Анонимен

преди 3 години

54,именно,че 30 години седим,псуваме и чакаме....Ние все чакаме,а не действаме,затова ни правят на луди,затова държавата тъне в блатото . Когато се случи революция в нашите глави и сами изчистим държавата от цялата помия,тогава ще имаме бъдеще.... Не съм оптимист за това бъдеще обаче...

42

Има разминаване

преди 3 години

Разликата с класическия процес на досъдебно производство е това, че той е в ОАЕ и със записите си ви кара да изпадате в неудобна ситуация. Добре, Арнаудова е ходила в офиса на Божков, но казва, че не е вземала и един лев за себе си.Тя реално признава, че е носила пари, второ - пари за МФ или за АП се вземат от хора от тези институции с приходен ордер. Къде има парична схема 20% върху 20% отчисления? И как така бизнесмен се обвинява от единствен свидетел в убийства и изнасилвания?

41

Анонимен

преди 3 години

Закривай това БСП-та мутри олигарси, Божков ТВ,7/8,адвокати на дявола и един куп борещи се журналисти за правата на мутрите...Че най после България да си отдъхне!30 години чакаме!!!

40

Шопо

преди 3 години

Скоро че се смените-ти обвиняем,а Божков премиер !!!

39

фффараро

преди 3 години

не ви вярвам вече на ченгеджиийските ви номера просто мачкате превземате бизнеси с държавната си власт

38

Анонимен

преди 3 години

Че кой предаде В.Б. на прокуратурата? Нали вие с Горанов! Кой предаде Кр. Живков на гл.прокурор? Да не е баба ми Станка от Горно нанадолнище? Той си заслужаваше това, но не се измъквайте.

37

Храчо

преди 3 години

Червената бюлетина не е заповед за арест.

36

Ха-ха

преди 3 години

Идеята за Народен съд става все по-актуална....То май чисти(големи) пари няма!

35

калинка-малинка

преди 3 години

"Цял свят знае , че банкенският е престъпник ! Само , че това на българина му допада ... пак ще го избере ".............................................................................................................................Ще го избере заради синдрома "Овца се надява да стане калинка " ,въпреки , че е мачкана ,игнорирана , уволнявана ,унижавана, тормозена , изгонвана , заплашвана и постоянно държана в страх !Овцата си е овца ! И това е състояние ...

34

Анонимен

преди 3 години

След падането на Мутрата, пачангата ще е зверска.

33

Не се връзва !

преди 3 години

Е нали Божков давал 20% комисионна , тогава защо им е дал само 60мил. при оборот 2,5 милиарда годишно ?

32

Анонимен

преди 3 години

Че тя прокуратурата е със вас бе началник хаха ако беше независима щеше да си и клиент

31

До 36

преди 3 години

Толкова сме паднали.Ама..нокой не ние виновен.Вместо да сме по площадите...ние ядем кебапчета...и пием ракия.Демокрацията и свободата се извоюват. Никога не идват даром.А 8 народа трябва да ги иска. Не да величае диктаторски рвжими, но да очаква тук справедливост и двмократично управление.