28

до 25

преди 4 години

Мале, мале... Госпожо антиваксър, скрийте се. Отрочето ви без маска при нашите деца няма да го пуснат. Капиш? Богопомазаното нямало да носи маска да ръси зарази, ама всички останали ще носят.

27

до 25

преди 4 години

Аз правя "реклама" на маска, която дори я няма у нас... Айде марш сега да си истеричничиш другаде. Човек да не иска да даде акъл на някаква нископлатена истеричка- моментално има какво да се каже. Цяла Азия носи маски против алергии и маски а някаква селяндypка с 1500лв. заплата седнала да критикува умни хора от Япония, Сингапур и Корея. Мaлоyмница.

26

Анонимен

преди 4 години

нали знаете как се носят маските...под носа...дори под устата...така че ще може да се диша спокойно и да се заразява също...

25

До 19 и до 20

преди 4 години

Апропо, маските против мръсния въздух ли са или са за измисления ви вирус??? Ако е за първото защо не лобирате и протестирате за по-чист въздух? Ако е за второто, защо не си оберете децата от пейките и беседките пред блока ви, че там са един в друг и си подават цигарата и бирата от уста на уста ...Платени сте и сте лъжци, още реклама с цени на други маски ще дадете ли? ПЛАТЕНИ Н-Е-Щ-А-С-Т-Н-И-Ц-И! Идете на инструкчтаж при началника си, че опорните ви точки куцат!

24

до 23

преди 4 години

Спокойно де, нали казаха долу в коментарите- догодина ще иде. И без това с такава неграмотна майка истеричка и хипохондричка далеч едва ли ще стигне. Няма да е голяма загуба. Само жокер- всички маски на цена над 3-4$ са антибактериални и антиалергични. Още повече- и при алергии се препоръчват. Ама, хайде, вие знаете повече.

23

До 19 и до 20

преди 4 години

Големи сте експерти по астмите и алергиите!!! Не знам кой ви плаща да пишете такива глупости и абсурди и да защитавате тезата за маските. Само 30 мин с маска и вече има развитие на бактерии. Вие знаете ли колко видове астми и алергени има?? Хайде ако обичате напуснте форума, заработихте си парите за лобирането за маски. А когато детето ми се дави елате да му кажете не може да кашляш, забранено е да кашляш като имаш маска, невъзможно е да нямаш въздух като си с маска! ОМРАЗНИ ПЛАТЕНИ ***!

22

Анонимен

преди 4 години

Какво правим с междунаридните концерти и фестивали за които са продадени повече от 30% от капацитета на мястото за провеждане? Това означава ли че организаторите могат да ходят да се гръмнат?

21

Българ

преди 4 години

До УчителБаце не съм аз точно да те защитя, но айде, все пак си изкарах средното едва на времето...хаха.Има хора с по 2 висши и дори не знаят да пишат правилно, да не говорим за манталитета им.Но както се казва - парата е царица, другото е пълнеж....

20

до 17

преди 4 години

Аз съм родител на дете с астма и бих казал, че говорите абсолютни глупости. Маската е строго препоръчителна при деца с астма. Моето има маска с активко вкарване на въздух (xiaomi за 30$) oт доста време. Защо е полезна? Филтрира мръсния прашен въздух. Всеки лекар би препоръчал на дете с астма да носи маска. Филтрира всякакви прахоляци и твърди частици. Не искам да обиждам, но говорите абсолютни глупости.

19

до 17

преди 4 години

Няма драма, ще иде догодина на матурите! Прав му път. Маските НЯМАТ НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ към астмата, ДАЖЕ НАПРОТИВ- при астма СЕ ПРЕПОРЪЧВА носенето на маска, пречистваща въздуха. Празните си приказки ги ръсете другаде.

18

Анонимен

преди 4 години

Матури за влизане в наркодепото на студенски град.

17

Родител

преди 4 години

Детето ми е с алергия и астма и не може да носи маска. Ако сложи маска започва да кашля да се дави, получава хрипове и белодробни спазми. Това е чиста дискриминация!!!! Нека който се страхува да ходи с маски, никой няма да им пречи да са забрадени като престъпници или нинджи. Но нека другите, които не можем по една или друга причина да ги носим не ни третират като престъпници и закононарушители. Ако маските не отпаднат детето ми просто няма как да се яви на матурата и ще съдя Ананиев!

16

Анонимен

преди 4 години

4 часа с маска си е живо мъчение и за какво като се замисли човек. За нищо след като са учили 11 години и сега само ги мъчат с никому ненужна матура.

15

Анонимен

преди 4 години

Това са едни матури на инат, защото иначе минъстърът трябваше да си подаде оставката. За последните 4 месеца това министерство ниощо не прави освен глупости. Иначе казано - никой, нито тук, нито в чужбина се интересува от нашите матури. За вузовете трябва да има приемни изпити и среден бал. А матурите са си един фарс с 23 процента за тройка, и 77 за 6. Никъде по света няма таъв майтап, а и такъв формат на матури. Ама нали трябва да си оправдят парите парите, за безсмислени уроци.

14

Анонимен

преди 4 години

Само не разбрах кои са добрите училища - тези, в които беше учил Кристиян, убиецът на Милен или като онова частно училище, където до последно криеха, че при тях е учил Йоан, убиецът от Борисовата градина?

13

Учител

преди 4 години

Не може да няма НВО и ДЗИ. Специално за след 7-и клас, как ще бъдат приети учениците в гимназиите. Не става според вътрешните оценки от 7 клас. Аз съм учител по БЕЛ, и на випуск от 100 ученика пиша само 2,3 шестици. Защото това е максимална оценка и изисква максимални познания. А работя в добро училище. Но не при всеки учител е така, има цели випуски само с шетици от слаби училища. Заради това се правят външни оценявания, за да е всичко реално.

12

Театър Сълза и Смях

преди 4 години

На матурите както и да е, но от 15 септември как ще бъдат е интересното!

11

Анонимен

преди 4 години

Кой кога е питал учителите какво искат и какво не, та да пишат, че никой не се отказал да е квестор? Министърът челни стойки правеше, само и само да има ДЗИ и НВО. А на много места в Европа или ги отмениха, или ги отложиха.

10

ЛТЦ

преди 4 години

До АнониПостарал си се ,хареса ми.Дано ти разберат иронията в думите.

9

dimitar

преди 4 години

Няма да спрат с издевателствата над децата . Като че ако ги бяха отменили кой знае какво щеще да стане . И всичко това за да може учителската мафия да прибере едни пари от частни уроци .