12

Котки

преди 4 години

Ама не, аз съм сериозен. Всичко което ядем е ГМО. Аз не съм ловец, не си убивам сам храната някъде из балкана, ям само ГМО. Нищо друго. Защото ВСИЧКО що се продава и яде е ГМО. По магазините, навсякъде.

11

Анонимен

преди 4 години

Кат са пикаели,някой да е умрел а,сигур ти си правил тия номерца а

10

Анонимен

преди 4 години

По Тошово не беше измислено ГМО-то,а и да е било,нямаше внос и затова беше хубава храната.Даже изнасяхме!Но тогава имаше други номера,бригади по заводите,пикаеха в кофичките с кисело мляко разни шемети,други с лопата от пода паднало доматено пюре връщаха на линията.Имаше и тогава тъпотии.А в зората на демокрацията настъргана керемида ми продадоха за червен пипер.За такива да съгласен съм да има глоби.

9

ЪЪЪЪЪЪ

преди 4 години

Аноним 5.По комунист.време ядяхме чиста храна,а на запад са ядяли,ГМО

8

Анонимен

преди 4 години

Тези дето набутват гадна стока на клиента пазара ги изхвърля,като клиентите не купуват от тях и фалират.В БГ обаче като бутнат някой лев производителите и контрол няма,стоката отива на пазара.Там е проблема още при производителя и вносителя.Иначе става като с контрабандните цигари на пазара.Глобяват ромите дето ги продават,ама държавния орган не е спрял ТИРА да влезне.От корен трябва да се реже а не накрая на веригата!Глоби трябва за митничари и другите там БАБХ дето допускат материала за произв

7

Това е истината

преди 4 години

По Живково беше,храна и всичко бе О,КЕЙ.Повръща ми се от,лицемери,и бира,ракия,конякът,закуски всичко бе на ниво

6

познав.че лъжете

преди 4 години

Сега се сетили,не не ви вярвам.30-г.кълвем ГМО.Без номерата на,китайката.Дано и децата ви да накусят тез отрови

5

Котки

преди 4 години

Има ли храна на света, която да не ловиш някъде в гората и да не е ГМО? Сериозно питам. Кой решава кое е ГМО и къде точно е границата? Защото по дефиниция в момента всяка ХРАНА в търговската мрежа е ГМО.

4

Анонимен

преди 4 години

Където е влезнал Сталин след войната е така глоби,наказания,силово се командва по комунистически защото от комунист капиталист не става и само яки глоби и наказания трябват.Където са влезли американци и англичани след войната,има капитализъм и е въпрос на чест да ти е качествена стоката,а не да мамиш клиентите.Има свободен пазар,конкуренция истинска,а не като тук чичко комунист и чичко комсомол станали работодатели и си карат като през соца.Когато пазарът е свободен,няма нужда от глоби и насилие

3

Анонимен

преди 4 години

Храни по интернет?Я стига...Това е като руска рулетка, никога не знаеш какво те чака после.

2

Анонимен

преди 4 години

В Глобинистан само глоби ще се налагат от тук нататък.Дали ще има кой да работи за да го глобяват обаче?!!!!!Да не си остане само назначената администрация и да няма кого да глобява и кой да внася данъци за да взима заплати?

1

Анонимен

преди 4 години

Купих си една баница и една милинка и на съдържанието пишеше - имитиращ продукт, вместо сирене или извара. Без думи.