19

Анонимен

преди 4 години

На Путин ще му стане тясно в руския Гулаг !

18

Одисей

преди 4 години

Войната си е война, тя почва но никой не знае кога ще свърши. Някои бързо "разгромиха" Китай за сметка на Америка. А 6. и 11. преувеличават възможностите на американската армия, всички знаем кои войни спечели Америка през последните 70 години. Нито една! Американците имат съвършени и супер модерни оръжейни системи но при една асиметрична война те нямат шанс. Пример Афганистан! Наскоро един пенсиониран вече генерал разказваше с гордост, че той е воювал там, след това сина му, а сега внукът.

17

Анонимен

преди 4 години

Китай трябва да бъде наказан за стотиците хиляди невинни жертви на тяхното био оръжие- Ковид19, живот се плаща не с пари, а с живот! МРАЗЯ китай!

16

Анонимен

преди 4 години

САЩ ги направиха най-привилегированата нация давайки им безпрецедентен достъп до американски технологии, освен това много работни места от САЩ се преместиха в Китай, но ККП не го оцени.

15

Анонимен

преди 4 години

Китайската комунистическа партия е като нацистката партия, но на другия полюс, но и двата водят до тирания.

14

Анонимен

преди 4 години

7 Абе шве...стер, ти окопна война ли очакваш да водят САЩ, като некадърната раша в ДОНБАС вече 5 та година? хахахАко Щатите решат да разчленят китай, то ще е по АМЕРИКАНСКИЯ начин 2 СЕДМИЦИ и месомелачка! Ако пък искат и АТОМ жълтите, пак те ще са пеееееее...баните, щото Тръмп има към 18000 ядрени бойни глави останали от Студената война, а китай цифром и словом 200!!!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Всеки да си избере страна, аз лично съм със САЩ,ЕС и западът като цяло.

12

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСъмнявам се,защото американските глобалисти са против тоя конфликт,вероятно само ще се разберат със сделка накрая. Бай Дончо пък е срещу глобалистите.

11

Анонимен

преди 4 години

Хонг Конг е един от трите световни финансови центрове. Ясно е че китайските комунисти са решили да сложат ръка на парите в този финансов център с нови закони и постановления на политбюро на ККП въпреки поетия ангажимент през 1999 година от Китай наречен "една страна 2 системи" за следващите 50 години т.е. до 2050г. Китай днес се отметна от този ангажимент и това ще е пагубно за него. Парите не обичат да бъдат крадени от комунисти.

10

Анонимен

преди 4 години

Китайците са едни от най-слабите войници, които са съществували. При цялото си огромно население са били завладявани напълно от японците,поне два пъти, дори и от корейците. При евентуален конфликт със САЩ и Запада, меко казано, нямат никакъв шанс. Те получиха своя исторически шанс, предлагайки евтина работна ръка и огромен пазар, но в дългосрочен план са пътници, защото имат огромни затруднения да създават оригинални продукти, базирани на реална наука. Шансът им е съюз с Русия.

9

Македонец от НАТО

преди 4 години

Ей тия много бе.Къде ке ги копаме?

8

Анонимен

преди 4 години

Гозподи, дано Бай Дончо и администрацията му да мируват! АминЕдно е:търговска, икономическа, финансова, хибридна, пазарна война. Но вече става наистина страшно!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Американската икономика ще издържи ли на продължителна война? Цялата им икономика, сигурно и ракетите им на американците са "made in china".

6

Анонимен

преди 4 години

Щатската военна мощ е в пъти по голяма от китайската- авиация, сухопътни сили, да не говорим за Флота и ядреното копче! Реално китай е джудже сравнен с Пентагона, изобщо не включвам НАТО, Австралия, Канада, Япония, Тайван и т.н съюзници на САЩ! Жълтите ги е страх, затова джафкат, освен да из....пър....дят още екип Спинвирус друго не им е по силиците!

5

Тонката

преди 4 години

Китай са една пропаднала комунистическа държава:):):)П)Произвеждат и шият на ишлеме за жълти стинки каквото им подхвърлят САЩ и Западна Европа:):):)Стандарт на живот?:):):)Кой човек с добър стандарт ше нагъва червеи,прилепи,кучета,плъхове и змии вместо некви хубави морски дарове или сочни телешки стекове?:):):):)Другото е ала бала:):):)

4

Анонимен

преди 4 години

Китай го нагънаха много сериозно или да плаща за биологичната война срещу света или ще ги оставят голи и боси както преди 40 години. Изборът е на Си Дзинпин.

3

Анонимен

преди 4 години

Ама ше доплуват ли до Америка..?

2

Тонката

преди 4 години

При подобен конфликт на Китайците нема им стигнат за ядене кучета,котки,плъхове,червеи,змии,скакалци,цибетки,прилепи,маймуни и мравки:):):)Тръмпи ше ги редуцира до 1 милиард,макар,че и това е много:):):)Ама кажи ми къв човек си да ядеш плъхове бееееее?:):):):)И то полусурови:):):):)Сметай кво има в колбасите им:):):):)Суджук от куче и прилеп например 60/40:):):):)

1

Анонимен

преди 4 години

Започва се!