101

Анонимен

преди 3 години

До до 105/106Можете и да се противите, но валяка на времето се приближава неумолимо. Задава се.:))))

100

Хайде стига

преди 3 години

Цанев май се намира в деведесетте, прилича на динозавър, който бълнува.

99

до 105

преди 3 години

Времето на лъжата свършва, а значи и твоето. Цанев не е това, което беше. Превърнал се е в пропагандатор на нещо лъжливо.

98

Цанев ..

преди 3 години

... е само вестителя, така че тия които го атакуват пак са объркали.Разбирате ли, другарЕ, времето ви свършва. Отивате си и Цанев само ви казва да се готвите психологически да не останете изненадани когато дойде промяната. НЕИЗБЕЖНО Е!:))))))))))

97

Време е

преди 3 години

Цанев, време е да слезеш сам и да замълчиш. Не носиш изкуство, а политика.

96

Мнение

преди 3 години

И най умният е малко ***. Самочувствието не трябва да се поддържа от лъжливи твърдения. Руснаците били присвоили азбуката? Един глупав израз изказан от Стефан Цанев. Стефан Цанев се опитва да бъде по-модерен от подскачащите новосаксончета.

95

история

преди 3 години

После македонците били смешни.А нашите какви са с поредните малоумия.Сега гръцкото унциално писмо ще обявят за българско.Комплексите на един народ дето и досега не знае какъв е,български,славянски или тракийски.Ние се оправихме ама македонците ще оправяме.Впрочем какво лошо има да знаем ,че пишем на гръцко унциално писмо ,англичаните,испанците и французите па- малко велики народи ли са като пишат на латиница защото са били част от римокатолическия свят.А ние сме били от Византийския таксис.

94

Анонимен

преди 3 години

Инджев е агент на ДС, сам си го призна. Още ли има някой да му вярва, ако днес пише против Русия, утре ще ги пише против Сащ и така до края на света.

93

Гост

преди 3 години

Колко национални предатели вярващи в русия и ссср. 24 май поне няма да разделя българите.

92

42

преди 3 години

Стефанеее, още от "Български хроники" доказа, че гьон не разбираш от история! Кирилицата е създадена в преславския двор като адаптация на тогавашната гръцка азбука, защото не са искали да ползват глаголица. Все едно сега да пропишат на маймуница, както пишат учениците по чатовете. Vqrvi narode vqzrodeni - горе-долу така. Самата графична система е без значение, важното е създаването на литературен език. И тук вече са велики Кирил и Методий и създадената традиция в тогавашна България!

91

Анонимен

преди 3 години

Победата на Червената армия е едно много спорно събитие. 1/САЩ през цялото време на ВСВ воюват в Тихия океан с Япония. Чувал ли си за това? Тази война също е ВСВ. Но ви промиваха мозъците, че ВСВ се води само в Европа. Докато САЩ воюват в Тихия океан Държат обърнати към себе си огромни японски войскови поделения, които били готови да нападнат СССР. САЩ и Западна Европа дават стоки, кораби самолети оръжие и храни на СССР и така му помагат да победи. Откриват през 1944та година втория фронт

90

Анонимен

преди 3 години

не се косетеИво Инжев отгледа 5 деца с писания против русияс това се храни човеката и цанев да изкара некой лев за внуците

89

Анонимен

преди 3 години

*** питай еврейските общности в Сибир защо почитат своята Библия отпреди осем хиляди години, която звучи на старобългарски и е написана с бг писменост. Учат децата си да разбират стария ни език и ни разбират и нас в бавен говор.

88

Анонимен

преди 3 години

до 90 Що бъркаш нихилистите с руските войни освободили България??? Ти на колко ракия си говедооо???Все едно да не признаеш победата на червената армия, защото Сталин я е управлявал, който е избил много руски народ???

87

Програмата ...

преди 3 години

.. пред всеки бъдещ български Президент (не пРезидент). Да настоява за:1) промяна на националния празник на страната на 22 септември или 24 май (може и референдум)2) Преименуването на централния софийски храм на български светец, а ако трябва да е някой с неутрално значение и релевантност най-добре Св. Георги Победоносец3) премахване на всички паметници от съветско време от центровете на българските градове и сложени или в специален тематичен парк посветен на Комунизма или върнати в Русия

86

Анонимен

преди 3 години

робр о б-Сър странно защо думата роб е цензурирана- европейски ценности милорд

85

Анонимен

преди 3 години

Мерси на братушките.Само че нихилистите по-късно нарекли се комунисти правят 7 заговора за убийството на Цар Освободител. Шест от заговорите са неуспешни. Седмият е успешен и царят е убит през 1882ра година. И оттогава до днес и особено след 1917 та година управляват Русия и нямат нищо общо с Освобождението на България.

84

Анонимен

преди 3 години

Наистина трябва! Така и ние ще покажем на Русия,че национален празник може да бъде ден,необвързан с техните интереси.А Путин нека си приказва за славянска писменост от македонските земи..

83

дедо Динчо

преди 3 години

Малко конспирация:във всяко нещо на този свят би могъл да бъде открит политически мотив......С писмеността пък е много лесно това да стане.И така, опираме до политиката,тази нечистоплътна ..***, любимото занимание на този измислен поет.

82

Анонимен

преди 3 години

Грамотността по български език е мерило за интелекта.Без такава грамотност, всичко е гротеска. Кво вадис, народе? Без коментар.