85

бай Миле

преди 3 години

За да мъкнеш храна в гречко трябва да си мало.умен! Всичко там им е в пъти по-качествено и вкусно, а цените са подобни на нашите!

84

бай Миле

преди 3 години

Ахахаха... къмпингите в Гърция били за скъсаняците, авантаджийте и тия с дисагите.. ахахахах.. личи си кой не е ходил.Преди 5 години ( последно тогава ходих на море там, след това започнах в Италия ) на къмпинг за палатка, двама човека и мотор през Септември плащах колкото тука за апартамент през Август на слънчака. От България само алкохол си носехме понеже наистина там е поне 50% отгоре в магазина, а пък сме се събрали все пияници и над половината от бюджета ни отива за уиски.

83

ИзвинЬете

преди 3 години

Тука... Освен *** други има ли....

82

Анонимен

преди 3 години

Правят, щото не знаят къв ги чака...

81

Анонимен

преди 3 години

Е, чак масово...Колко масово?

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63"Audi S8 605 PS". Посмали мангУ"Селски, тая ракетка се прозивеждаше от 2016 до 2017. Ти "когато си вземал: разстоянието" ако Тонката е бил малко момче ти сигурно с Конкорд си го овземал, щото да ти кажа, пътя от Пловдив до Бургас преди беше абсолютен кошмар, тъй че може да си го вземал за толкова ако си живял някъде в Сливен.Иначе сте забавни, с излитанията, само щото реалността ви представлява един тунелл:)

79

Холидей

преди 3 години

Няма да почивам в България!Ей така... просто не искам да ви дам парите си! Докато не се научите да уважавате и да работите като хората!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

78

Анонимен

преди 3 години

По какво ще познаеш българина турист в Гърция? Под мишницата си винаги държи брошурата на Кауфланд!

77

Анонимен

преди 3 години

Миналата година бяхме 10 дена на о-вПукок във Виетнам. Супер вила на плажа 10 дена 520?, билети амстердам гуандзу (китай) пукок с ден престой в гуандзу да пообиколим и там малко. 430? на човек Скутер под наем на острова 3? на денКоктейли 3-4?... бира под евро за местната бира и 2 ? за хайникенТолкова евтино до сега не сме почивали из европаНи слънчака ни гърция може да се класират

76

Анонимен

преди 3 години

Ас ще се яхна на Сранчев бряк с валчера на Ангелкова. Диййй!

75

Анонимен

преди 3 години

Ще вися по граници да ходя на палатка в гърцияМалко ли места имаме да си опнеш палатката из нашта държава. За хотели разбирам, че ние сме бетонирани и пренаселени от пияни туристи, ама пък природата ни е в пъти по добра от там.

74

Мен

преди 3 години

ААА и понеже е много лоу кост в северна гърция да ти кажа какво резервирах в събота- 2 апартамента за по 2 човека в сани. Тотал за 7 дни 21к евро. Истината е че в гърция има места на топ ниво има и ефтини и кофти места, има и скъпи и кофти места има и ефтини и много добри. Разнообразие, което никога няма да откриеш из кафевите водорасли. За сметка на това в бг изобилзства от скъпи кофти места.

73

Мен

преди 3 години

До АнонименИмам доста такива. И цените по хотели както може и да се предполага са в пъти по-високи от тези на кафяво море - виж аватон в уранополи, помегранте, аркотел - за 10 нощувки цените са 10к в евро. Обслужване, качество плаж - може само да сънуваш. Плувай там из кафевите водорасли и разправяй как гроздето е кисело.

72

Анонимен

преди 3 години

Нямам намерение да храня Мутро-Олигарсите от ГРОБ.Предпочитам на Халкидики. Да почивам като бял човек.

71

Анонимен

преди 3 години

Министърката на ГЕРБ Кобилкина обеща на места чадърите да бъдат безплатни, а на други още по-евтини. Това си е жива аванта и не е за изпускане.

70

Анонимен

преди 3 години

А конската муцуна ще дава ли ваучери за Кафяво море или само за милиционерите и герберастите на хранилка.

69

българин

преди 3 години

До 67 Какви приятели ли?! Хм. И защо да няма човек приятели връщайки се с години почивайки на морето на едно и СЪЩО место? Май проблема е в теб?! Нослето ти е много вдигнато! Е такива като теб Не завързват дългогодишни приятелства!-:) Е аз ги имам и пазя във времето през годините! С тях за " пари" Не говорим А за самият живот!-:)

68

Чавдар

преди 3 години

Чудя се колко неостоър трябва да си за да се забодеш във фекалната яма на Ангелкова и шефът й Тулупа, когато слънчева Гърция е само на 2 часа път и там е хубаво, чисто и спокойно.И хората са усмихнати.

67

Дивак от Странджа

преди 3 години

Взимам 5 щайги с домате и една с краставици,един бидон ракия 5 замразени пилета Градус и едно ремарке с дърва -тваря челядта и отивам на къмпинг в Греке-плащам за една палатка и ще спим половината у ремаркето-огън нон стоп и консерви бол-гръцка музика и плаж -чадърите са мои и ще искам от децата по 1 лев за разнообразие-Седя 1 седмица щракам с пръсти изяждаме всичко и паля колата (на газ) и се връщам в кочи-ната БГ да чакам новата вълна от забрана за Ковид 19-най вероятно есента щот ще СТАЧКУВАТ

66

Анонимен

преди 3 години

До българин 65Кви приятели бе селски???Това че знаеш на някой името не ви прави приятели.А пък от друга страна, ганЮвец за приятел?!?!Благодаря, НЕ ПУША !!!