11

Анонимен

преди 4 години

Много сте прости.Хаум офис е ги си арабски шейс и 8 момета ти обслужват нуждите по време на карантина!

10

Истукан

преди 4 години

Кой имаше интерес от това измислено извънредно положение? Това, че в другите държави има такова положение, не значи, че и в България трябва да има. Явно жаждата за усвояване на европари е надделяла. Не виждам друга причина да сме солидарни с останалите държави.

9

Анонимен

преди 4 години

Огромните офис площи са абсолютно демоде - развъдник на болести, клюки, натоварване на транспорта, умора за хората, затруднения при отглеждане на децата, едвам успяваш да прибереш децата от градината. Огромни здания вместо зеленина. работа откъщи означава, че можеш да работиш и от село, което означава, че ще живне и провинцията. Онзи ден се обадих, да поръчам техник - през телефона се чуваше папагал и викане на дете, явно жената беше вкъщи. Свършихме същата работа, както ако беше в офис

8

Гашо

преди 4 години

Джу$%наля, закривай :) "хаум" офис - това да не е нещо, като ХАМАМ

7

Анонимен

преди 4 години

Абе знам какво е Хоум офис ама Хаум нямам идея...

6

Анонимен

преди 4 години

Хаха - решили са, че журн.аля ги обижда и го цензурират. Определено са журн.аля защото само преписват при това с безброй грешки.

5

Анонимен

преди 4 години

До гостТочно тази е от най-неграмотните ***. Май няма статия без грешка.

4

Анонимен

преди 4 години

До гост 1Не забравяй, че същото това "грамотно" Камелче или подобните му обяви, че Ласкин почина от "тромбов лебит".

3

Щете или не

преди 4 години

Хоум офис рано или късно ще влезе брутално. Това да имате офис с 100 работника ще отпадне. Всичконсе движи. Колкото по-рано се адаптирате, толкова по-рано ще спечелите. Не важи за всички професии. Но важи за всички работодатели които оскат да приключат на +++++ годината.

2

30271

преди 4 години

Разумното е всички служители, чиято работа позволява, да останат дистанционно. Периодически ще се провеждат съвещания и на живо според спецификата. Така ще бъдат намалени много разходи на работодателя за поддържката на офисите, ще се намалят вредни емисии и личните коли, с които хората пътуват до работните си места, ще се облекчт паркингите, ще се избегнат навалиците по градския транспорт. Болничните рязко ще спаднат.

1

гост

преди 4 години

Това ''Хаум офис'' нещо като харем ли ще да е или друго? Нека м,исирите да обяснят