45

1-n

преди 4 години

Да правят като вятъра...

44

Анонимен

преди 4 години

Значи Ангелчето Ви казва, падне ли забраната в ЕС, то пада и при насРадвайте се на фейса на Ангелка, тя ще Ви реши проблемите чрез ЕС.Учете Енгелииски и Француски.Плоските Калинки са на мода в БГ.

43

Анонимен

преди 4 години

Който отиде на кафявоморието,да си купи ''Глупедиум''от аптеката.Иначе ще кара море седнал на чинията в WC-то!

42

Анонимен

преди 4 години

Номер едно ще е , като раздадат ваучери от народните пари и ще напълнят хотелите на ортаците си

41

гост

преди 4 години

Ще ги пратят хоум офис да си карат туризма .....

40

Анонимен

преди 4 години

На палатка и домашно розово домати и ракия , моя среден пръст за герберския ви туризъм!

39

Анонимен

преди 4 години

Някой знае ли какво ще стане ако в един хотел има огнище на зараза?

38

Анонимен

преди 4 години

Каква е стратегията?Сутринта един ми говори за вируси и пандемия, а следобед тази красавица ми прави реклама на туризма в България... В крайна сметка... ще се стимулира епидемията с туризма ли или обратното ?Как да се тълкува?

37

15/15

преди 4 години

До Анонимен "Все по-често си мисля, че живея в държавата..."Не точното е само, за населението. Иначе държавата се управлява от кръгли и.д.и.o.т.и. Проблема е, че управляващите от избори на избори успяват, да накарат 65% от населението да не гласуват. Това ги връща ПАК на власт и 90% от ЕнтИлЕгентното население (вкл. и тези, които са гласували) се възмущават по форумите.

36

Handel

преди 4 години

Най-после нещо радващо. Само че кой знав защо повечето хотелиери и ресторантьори по Черноморието гледат на "вътрешните" туристи като на "***" (чудя се кой ли ги е научил) на принципа "Щом са толквова глупави да дойдат при нас ще ги отулупиме!".

35

Анонимен

преди 4 години

До 36 Ксква " епидемия" не Хипохондрик? Гледа ли новините тази вечер? В спора между Радев и д-р Борисов.Веднага д-р Борисов му извади " статистика" Колко са починали в близките 3 г! А 3 месеца ни облъчваше ГЕРБ само с " коронката"?! Хората питах за тези статистики! Но мълчание от ГЕРБ! И сега изведнъж в съобщи д-р Борисов защото е " изгодна" За самият него???! Тая пенсия и тарикат.Е време да си ходи вече! Нагъл и *** до дупка!-:)

34

един

преди 4 години

ГЕРБ са бая нагли а? Сигурен съм, че ще си ги изберем пак, защото сме нация от кр3тени.

33

Шопо

преди 4 години

Абе на тая ако и фърлиш един чаршаф на лицето -става! Добро телце има...

32

дали?

преди 4 години

Явно целта е да се даде едновременно тласък и на епидемията и на туризма...Не знам, обаче какъв ще е резултата.

31

българин

преди 4 години

Другарко кон! Притесняваш се нещо за групировката си ГЕРБ ли ? Че нещо досаждаш с честата си поява и говорейки за " туризъм"! Дали с ГЕРБ или без ГЕРБ Туризъм ще има в България! То за " туризъм" се искат и средства! А при тази безработица покрай кампанийното " вирустче" " коронката"! И липса на отпуски ПЛАТЕНА? Как ще стане не знам?! Но такива като мен които Не са спирали да работят и имат " ПЛАТЕН ОТПУСК.Ще бъдат на морето! Но Колко сме????!

30

Ельоменат

преди 4 години

Господинът по долу зададе резонен въпрос. Ако отида в Гърция и се прибера ще съм 14 дни карантина, но чужденците ще влизат без карантина. Та въпросът ми е само хора с атрофирали мозъци ли ни управляват? Спестете си отговора , той ще дойде от нас на следващите избори.

29

мак

преди 4 години

До има и други пострада Питате и сами си отговаряте.

28

има и други пострада

преди 4 години

има и други пострдали сектори.Защо обгрижват туризма като недоносче?Да не би да е защото Пеевски, Домусчиев, Валентин Златев, Цеко Минев, Цветелина Бориславова и т.н. са собственици на големи хотели?Да не забравяме и кръстникът на Горанов при който той си живее без да плаща наем.

27

Сандо

преди 4 години

Каква стратегия бе бате... Поредната доза високопарни приказки за наивници.

26

Анонимен

преди 4 години

Ангелкова е твърдо решена да убеди българите да си дават парите при мутрополитическия "вътрешен туризъм". Е, няма да стане!