78

Анонимен

преди 4 години

абе как НИЩО смислено не предложи този министър досега???

77

Анонимен

преди 4 години

Никой няма да ви пита какво ви е мнението по въпроса! Ще работите за да си плащате данъците! Така каза тиквьо!

76

До 79

преди 4 години

В нашето училище са от 1 до 12 клас, всеки клас с по 5 паралелки, някои класове са с по 30 деца. На две смени сме и по физическо учат по 3 паралелки в един салон, кажи речи 100 човека с учителите!

75

Анонимен

преди 4 години

7 и 12 клас ги върнете в класните стаи. Ще учат по 10 деца в клас всички ще имат равни условия за изпита, а и ще се провери дали може да се пускат поетапно първо малките, че не боледували хич, а после и по-големите!

74

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен77И как да стане това в училището на сина ми- учат на две смени, а паралелките са по 25-26 ученика!

73

Бизнесмен

преди 4 години

Децата да се връщат незабавно в училище, защото ни трябват кадри да ни работят!

72

Анонимен

преди 4 години

То понеже стана горещо и зарезени растат ,то ние растем но на години!!!

71

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРазликата е, ме в хипермаркета не са струпани 30 човека в 40кв.м., пропускат се единично и се следи за разстояние. Хайде сега уважаеми Анонимен кажете как ще се ограничи контактът в училище с 800 деца, в еднодневен режим. Ходи да хейтиш Бойко у фейса и остави децата.

70

Анонимен

преди 4 години

Хайде обяснете ми, каква е разликата междуу училището и един голям хипермаркет/хранителен магазин със стотина души персонал! Точно така - няма такава! Ето, че няма причина училищата да стоят затворени!

69

Анонимен

преди 4 години

та какво разбирам - децата НЕ МОЖЕ пред блока да играят на групички, но МОГАТ да ходят на детска градина??? Нещо не ми се връзват нещата!!!

68

Анонимен

преди 4 години

А моя тинейджър вече взе да роптае, че му съсипва тази учебна година!

67

Анонимен

преди 4 години

пълни глупости за провеждане на занятия в детските градини на открито - върви и обясни на 3 годишно дете че трябва да играе само, далече от другарчетата си!!!ГЛУПОСТИ!!!

66

кантон Берн

преди 4 години

До 67 и до Мама РосоПри нас в кантон Берн обявиха 11.май като старт на учебните занятия.Все още няма точна информация как ще бъдат провеждани.Имам две деца в 1 и в 3 клас.Вие в кой кантон сте.

65

До мама Росо

преди 4 години

Фалшива информация даваш.Все още обсъждат варианти за малките деца да се завърнат в занятия ако има възможност да се провеждат на открито и то при спазване на социална дистанция. За по-големите, които са повече в сгради годината ще я завършват дистанционно. Живея в Швейцария и имам две деца.

64

Мама Росо

преди 4 години

До 64Прав сте , но за Индия данни нямам!!!Шегата на страна , но цитирам като пример Швейцария поради няколко причини:Населението също премина и все още е в извънредно положение.От 1000 заразени на ден , сега са само по 100/200Първо след като постигнаха спад при новозаразените , тогава се заговори за разхлабване на мерките, за училища и градини.Само времето ще покаже , кое е било правилно и кое не.В България е все още рано ,но не е грешно да се дискутира и търси решение.

63

Анонимен

преди 4 години

НВО то не е задължително.Не пускайте децата си в месомелачката.Все още не е потвърдено какви вреди нанася ба организма ковид -19. Вярно е, че го изкарват по-леко повечето от тях, но има и доста данни за тежки увреждания на преболедувалите го.Отделно ако заразят родителите си, кой ще ги гледа тези деца?

62

До 59

преди 4 години

Не цитирай Германия и Швейцария. Говорим за България, от различни планети сме, образно казано.Нека в нашата чиния да гледаме,че ние ще си сърбаме попарата.

61

Анонимен

преди 4 години

В детската градина където в една стая има 30 деца за каква дистанция говорим - играят на едно място, хранят се и спят???Ако стане нещо - министъра ще носи отговорност!!!

60

Анонимен

преди 4 години

Най-некадърното министерство е правосъдното, да си имаме уважението!!

59

Мама Росо

преди 4 години

До 58Ощипах се !!!!Нормален човек съм , тука грешите .Но ви разбирам , като ви правят такива номера имате право да се съмнявате.Ще си намажа сега една филия с лютеница за успокоение и забравям всички схеми.Бъдете жив и здрав и не се отказвайте , да споделяте Вашата истина.