18

Анонимен

преди 4 години

Броят на жертвите на коронавирусa в САЩ през последнoтo денонощие е 1965 души, което е нов антирекорд. Общо В САЩ до момента са починали 14 768 души от усложнения, свързани с COVID-19, преди един ден тази цифра беше 12 803 души. По този начин, по брой на починалите САЩ излезе на второ място в света, изпреварвайки Испания. Най-много жертви на епиддемията са регистрирани в Италия - 17 669.

17

АнонимеН

преди 4 години

В ИТАЛИЯ ОТКАКТО СЕ НАМЕСТИ ТАМ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ГИ ПОУЧИ САМО ДА ЛЪЖАТ!!!!НИТО ПРАВЯТ МАСОВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ В ИТАЛИЯ НИТО ИЗСЛЕДВАТ ЕДИН КУП ТРУПОВЕ, ЧЕ СА ИМАЛИ КОРОНА ВИРУС!!!ИТАЛИЯ Е ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ!

16

МДАА

преди 4 години

Пандемия от тъпота е завладяла света и жертвите са мнооого за съжаление

15

До 11

преди 4 години

Стига бе! Даже и правителство пишеш с главна буква без да е съществително нарицателно! То бива подлизурство, ама това е прекалено!

14

До 12

преди 4 години

Изчислява се на ден за същото време, може лесно да се сравни има данни публични....

13

МДА

преди 4 години

Току що намерих за 2019 по това време смъртността в британия е била 3430 души на ден и е била по-ниска от тази през 2001 според стат. Данни

12

Анонимен

преди 4 години

До Пак товаМиналата...година е ...цяла...Сега е началото на април. Как ще сравняваш 1 година с 3 месеца?

11

Анонимен

преди 4 години

Така става, като не се взимат мерки...С всяко нещо, а не само в този случай. Благодарение на Правителството сега при нас е сравнително добре. Дано се запази така.

10

Пак това

преди 4 години

Не разбирам Толкова ли е трудно да дадете сръвнение колко са починали миналата годи а по това време и колко сега, цифрите които изнасяте нищо не значатМалоумен свят брей.

9

Ядосан

преди 4 години

Кога ще бъде забранен достъпа до цивилизования свят на всички които ядат сурови прилепи, змии и гущери и са управлявани от комунистически мракобесни режими!!????

8

Анонимен

преди 4 години

На никой не му пука светът е пренаселен, колкото повече хора умрат в САЩ и Англия толкова по-добре. Господ да пази БГ, Русия и Китай.

7

аз

преди 4 години

Англичаните се правиха дълго време на недосегаеми, пиеха си бирата по пабовете, докато в италия умираха по 1000 на ден. Не взеха никакви мерки сега ревът! Дано и ние българите осъзнаеме, че трябват мерки. Че иначе жална ни майка, ония имат поне пари и ще се оправят, ние имаме само гробища!Иначе браво на Италия много се радвам да чуя добри новини!

6

Анонимен

преди 4 години

В Италия намаляват, защото умряха и вече няма за умиране.

5

Анонимен

преди 4 години

Сбърка се света.Децата трябва да излизатат ваканция и да си играят,но ще ги гонят в училище да учат цяло лято.

4

Анонимен

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙ, коментар 1От хората по-голяма чума няма !

3

Зозо

преди 4 години

Хахахааа, в момента по ТВ атака пак пуснаха атомните бомби и разпадането на НАТО и ЕС :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Търкалям се от смях тук :))))))))))))))))))))))))))))))))))

2

Анонимен

преди 4 години

В Италия намаляват, защото руските епидемиолози и специалисти РХБЗ дизинфекцираха половината Ломбардия.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОЖЕ избави СВЕТЪТ от тая ЧУМА