28

Solar Power

преди 4 години

до 25: Мавъра може да дойде :)

27

Анонимен

преди 4 години

Моля ви не канете за никакви мнение тези извънредно глупави политолози.

26

аз-ът

преди 4 години

не мисля че след Великднен точно, ще са минали еднва 30 дни, не е чудо невиждано. По-скоро към края на месеца и къде 1 Май. Съчетанието между празника и (както очаквам тогава да е бума) безроботицата ще озлоби много хора. Заради изкуственото натискане на кривата дотогава няма да е дошул ЧАКАНИЯ ПИК и ако увеличат и след 13 май карантината, а те ще го направят - тогава ще е страшно по улиците.

25

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е политическите ООД-та ,да излязат с икономически план и да обявят публично, кой сектори в страната могат да се развият и имат бъдеще в България.Например: използване термално води/за отопление,за парниково зелечукопроизводство, за развитие на СПА туризъм,стига само с това море няма как да се конкурираме с Гърция и др.Развитие на билко-производсво ,все пак сме 2-тс страна в света по разнообразие/козметика,фармация. Розопроизводство и други в който може да сме уникални, конкурентни.

24

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Бойко от години си... ходи... От София до Банкя и обратно.

23

Бойко да си

преди 4 години

Ходи ама кой да доди... Оная дето само като я погледнеш личи колко ламти за власт и пари... А?

22

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Да попитам "мозъците" от Щаба като позволиха производителите да си продават разсада по пазарите кой ще го купи ?Селата са блокирани с КПП-та !Не може да си отидеш до село просто ей така. Не пускат !Тогава кой ще го купува този разсад и къде ще го сади ?По терасите в гладовете ли ?

21

Анонимен

преди 4 години

До ТОВА Е ИСТИНАТАЕто типичен пример за интелект... в излишък. Бай *** ряпа да яде.

20

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

След Великден хората ще искат Бойко да си ходи !

19

никой

преди 4 години

цитирам по памет мисъл на айнщайн.за безкрайността на вселената не съм сигурен но за човешката глупост съм

18

Анонимен

преди 4 години

Никакви икономически мерки не са ефективни в подобна ситуация.Бъдещето ще става много сложно и непредвидимо...За съжаление хората ги избива само на политика от която и без това не разбират.

17

Анонимен

преди 4 години

След Великден ще е по-зле.

16

До 16

преди 4 години

И крадливи

15

Анонимен

преди 4 години

Силни икономически мерки могат да направят силни, знаещи и можещи политици. Такива в България сега няма. Днешните ни политици са страхливи, неграмотни и некадърни!

14

Трайко Мълчанов

преди 4 години

До АнонименКолега, тя тревицата покара и копривката сигурно, но не можем да се хванем за зелено - арестувани сме.Виж, други хванаха вече зеленото - в кинти ;)

13

До тролче

преди 4 години

Емигрирай бе ! Какво само констатираш ! Ако си кадърен,вещ и можещ никога няма да поискаш от държавата пари !

12

Анонимен

преди 4 години

След извънредното положение трябва да има план за излизане от кризата, ако такъв план няма то дърпането на заем да се забрани от НС. Всички казват, че нямат прогнози, но някакъв план все пак ттрябва да има макар и теоретичен, а такъв липсва. Не е важно ние какво очакваме, важно е че политиците и икономистите се провалиха.

11

тролче

преди 4 години

Какви мерки да очакваме от хора, които през живота си не са създали едно работно място. Нищо ново няма да има- Далавери, насочване на ресурс към свои хора и фирми и тнт. това го гледаме вече 30г.

10

Ромофоб

преди 4 години

В нета плъзна едно клипче с един РОМ у Испания как му дали 3 торби с ***-помощи им викаше той и естествено тука се побъркаме всички как искаме и ние ! хахахха Много кухо племе сме Българите ей.....

9

Анонимен

преди 4 години

Чак след великиден? Ахахахахаха. А до великден ще пасем тревица, че покара ли?