114

f

преди 4 години

Да направят антибиограма на кои антибиотици е чувствителен вируса и готово, но ще трябва да признаят че и спина е лечим с антибиотици, прости из-роди са тия от кондомите!

113

Анонимен

преди 4 години

Всички рискови групи които ги пишат корона вирус са са в топ на смъртноста рак , диабет , пневмония сърдечни проблеми хронични респирсторни заболявания , просто психозата ги обединява само 0,9 процента от смъртни случаи от корона вирус не са имали подобни диагнози

112

Анонимен

преди 4 години

Починалите от РАК са много повече.След този стрес и безработица РАКЪТ ще унищожи доста население по земята.

111

Анонимен

преди 4 години

Хубавото е че преди 3 месеца си купих доста сгодна кола на 4 годинки, разкарах старата че мина 12 години и реших да си направя густо да се возя на нещо по актуално, лошото че от 2 недели стои паркирана и само подсмърчам от балкона. Поне ако ще се мре , няма да ми е в списъка на неизпълнените неща.

110

Анонимен

преди 4 години

Всъщност СЗО не е казал нищо такова. Слушах конференцията и който желае може да я намери в youtube. Не мога да разбера това някъв опита за шок на населението ли е. СЗО каза че винаги е имало такъв шанс макар и много малък но въпреки всичко има както и с грипа. А това за увеличените смъртни случаи беше въпрос от журналистка която очевидно е перифразирала отговора както и е удобно а нашите "журналисти" просто търсят сензация.

109

Анонимен

преди 4 години

А изследователите в областта на медицината защо са неспособни да се спрявят с един грип, и ни съветват да се изолираме както в средновековието - ами ние това и без изследователите в областта на медицината си го знаем, не е нужно да ни го казват изследователите в областта на медицината!

108

Мислещ

преди 4 години

Не.. Смелия умира един път, страхливеца всеки ден....

107

Мислещ.

преди 4 години

До (-_-) 96Потърси монолога на руския милиардер Рибаков в нета и ще се светнеш......

106

Анонимен

преди 4 години

До 97 АнонименНевиждам как със софтуер ще открият ваксина без експерименти в био лаборатория. Ваксина се прави в лабораторрията със серия експерименти а не пред компютъра с измислен ит бг специалист

105

Анонимен

преди 4 години

До (-_-)Да ти задам и аз един риторичен въпрос - ти изследовател в областта на медицината ли си, или просто искаш като щракнеш в пръсти някой вече да ти е снесъл готовото решение?Като ти се занимава да бориш коронавируса с наука, ставаш един учен - и давай. Мегдан за действие има колкото си искаш.Да, с продажби на маратонки по интернет ще изкараш повече пари, ама това са рисковете на професията, учените не са футболисти или певачки, че да изкарват милиони заплата.

104

Анонимен

преди 4 години

До ТОДОРА гледал ли си, че по тия ширини има доста строги мерки, всичко е затворено и прочее? Или смятш, че това е само в България?

103

Анонимен

преди 4 години

До Само да попитамВ месарницата до нас има агнешко, много е добро (оня ден готвих), 12-16 лева за кило (в зависимост плешка или бутче).Огледай се за някоя малка месарница близо до вас и не пазарувай от веригите - там месото обикновено е под всякаква критика.

102

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАнонимния, за Folding***home чувал ли си? Пускаш си компютъра, отиваш на сайта им и пускаш приложението. В момента точно се борят с Covid-19 и се опитват да намерят слабост в протеините му, за на направят лечение. Правили са го преди с ебола и имат голям шанс за успех.И да, системата е писана от ИТ специалисти, а се ползва от изследователи и лекари.

101

От бореца

преди 4 години

Нещо забравихте за голямата глава асанчо набедения доктор и заразния му сорт, анадолските тарикати !!!

100

СЗО

преди 4 години

Всички ще умрем от този вирус!! Така каза генерал Мутафчийски!!

99

ТОДОР

преди 4 години

Преди малко гледах днешното изказване на Даниел Кох за починалите в Швейцария, средната възраст е 83 години(има го в ютуб).Средната продължителност на живота в Швейцария е 83 години , коментара е излишен мисля.Слава богу хората се усещат лека полека за каква пародия става въпрос

98

Роби

преди 4 години

Я влезте в строй малко, разпуснати роби такива. Имало корона, нямало корона!!!!! Да не ви пратим с писма на всички корона и антракс!!!!!!

97

Анонимен

преди 4 години

Да бе, все някой друг ви е виновен, само дето "матрияла" пак беше с децата без маски в магазина в града с доказано най-много болни.

96

Анонимен

преди 4 години

И умират !И днес имаше починали хора !!!Така е !Бойко е виновен,той ни умори !

95

Анонимен

преди 4 години

До Само да попитамХубавото агнешко е у чичо на село.