18

CC

преди 4 години

До 17.Абсолютно точно. Не само в София, в Пловдив е същото. Надойдоха селЕндури откъде ли не, накупиха жилища на кредит, коли, телефони прочее. Карат тези трошляци като откачени, не спазват нищо, заради тях Пловдив е с най-много катастрофи. На всичко отгоре сега ревнаха за адресните регистрации, проблем се оказа. А защо нямате адресна регистрация бе селчовци? За да плащате по-нисък данък на трошляците. Андрешковци! Сега да ги глобят, защото това е нарушение! Това с бохчите и аз искам да го видя!

17

Анонимен

преди 4 години

До ТиНе се съгласявай по взаимно съгласие в подобна ситуация! Ако желаят могат да прекратят договора едностранно,но ти дължат една работна заплата!

16

Анонимен

преди 4 години

Ще си умра от кеф! Сега искам да ги видя тия тежкари с 1000 лв заплата и айфон за 3 бона. И тия дето демонстрираха стандарт на кредит с 20 годишните аудита и БМВ-та. И тия дето се снимаха от не-знам-кои-острови. Всички селяни в София изплащат Айфон, апартамент, кола и 100 инчов телевизор. Искам да ги видя как ще си съберат бохчите и ще си ходят откъдето са дошли.А аз...... ще си работя от къщи и ще си плащам данъците, щото съм балък.

15

Анонимен

преди 4 години

78 +12, а останалите десет?!?Може би си държат служителите хем без заплата, хем без отпуска(типично за бг фирма).

14

Ти

преди 4 години

Здравейте. Когато фирмата работи...за да съм по точна ресторант, който има вътре витрина и така продава храната си, след вече платен отпуск, трябва да се върна на работа, но не мисля, че условията които предоставят на този момент от фирмата са правилни ( повече работни часове от посочените по договор и т.н. ). Казаха ми, че единствено могат да ме съкратят по взаимно съгласие...интересуваме възможно ли е да изисквам да не е по взаимно, а въз основа на ситуацията в момента. Благодаря.

13

illiana

преди 4 години

До До 3Da, absolutno tapo izkazvane. tova sa horata na boyko, negovite izbirateli - tapanari, druga chast - tiah kradci i moshennici. nishto obache ne ostava nenakazano.... pomni mi dumata.

12

Анонимен

преди 4 години

Офциии пазители си Винкелите или ги предадохте на вторични да ядете. Моя го гледам под стрехата бая ръжда е хванал. За последно го ползвах през 90-те години. Дойде времето да ги Никелираме, не мислите ли. Или ще продължавате да преживяте като крави в Оборите.

11

Анонимен

преди 4 години

Аз съм фен на ген. Радев! Проблем?

10

Ф.С.В.

преди 4 години

Бургас е най келявият град за живеене !!!

9

Анонимен

преди 4 години

Тия проценти са толкова верни, колкото 60\40! Ако близо 80% от фирмите пускаха хората в платен отпуск, защо пред бюрата по труда опашките са огромни? Съкращенията са масови.

8

АНТИ

преди 4 години

Населението ни е много болно.+Много се пие и пуши в Бг.+Здравеопазването ни е убито.=Много жертви от ковид.

7

Анонимен

преди 4 години

E, и?! Има ги тези моменти. Има един израз- "бели пари за черни дни". Да не говорим, че има предостатъчно обезщетения от бюрото по труда. Е, ако се осигуряваш в пъти над прага, си доста прецакан- тези хора ме вълнуват мен. Хората със заплати в плик, които сега ще реват как нямали пари, изобщо не ме интересуват.

6

До 3

преди 4 години

Аз предлагам всички фенове на Радев да попълнят по една декларация че се отказват от болнично лечение ако се разболеят от короната и с нея да си се разхождат на воля и да се събират да плюят Бойко заедно.

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ми то капиталист политик са безчувствено без емпатични а глазът е по силен и от тока

4

Анонимен

преди 4 години

Никой не може, да ви отнеме, глупостта, злобата от племето! Ти закъсняваш по-някога истина, но винаги шляпаш овца.

3

Анонимен

преди 4 години

От терасата си виждам 8 човека и си лафят. Каква социална изолация. Стига циркове.

2

Изчисления

преди 4 години

Ще достигнем пика, 3-4 дни ще има по-малко случаи, на Бочко ще му писне, за да угоди на Радев и социалното напрежение, вдигат карантината, децата почват училище, всичкото народ неизлекуван излиза навън (след 2 месеца полудели от карантината) и БАМ - края на май и юни - по 100-200 заразени на ден.Айде пак обвинения, айде пак затваряй граници, всичко отначало!

1

Анонимен

преди 4 години

Няма скоро да се върнат защото виждате какво е положението в западна Европа и постоянно ще се внасят нови заразени.