17

Анонимен

преди 4 години

Братя и Сестри във тези тежки времена не падайте духом ! Сатаната това иска да ни пресява като през сито. Бог да пази България!!!

16

Айде сега!

преди 4 години

Грипче като грипче, какво толкова!Айде стига сте се впрягали толкова!

15

Въпрос от мрежата

преди 4 години

Грета Тунберг и Дани Каназирева(Здравка) брат и сестра ли са? Или нещо подобно!???

14

Анонимен

преди 4 години

Ше ги видим Беларус и Швеция като болниците им тръгнат да преливат.

13

Тъпомер

преди 4 години

Колумбия!!!А че Лукашенко е пич съм съгласен,а пък за шведската тройка още повече всички я плюят но всеки си мечтае за нея.

12

Реалист

преди 4 години

До 3 и 5. Ами като почнат шведите да *** като мухи ще запеят друга песен. Та нали по този път вървяха и Италия и Испания.

11

По панамски

преди 4 години

В женската баня могат да се къпят само жени, а в мъжката само мъже.И никой да не е посмял да наруши това правило, ей! Ще вземете да се изпоразболеете!

10

А пък

преди 4 години

Българската държава предприе необичайната мярка като скри депутатите като мишки вместо да са на първа линия както е по закон!ПОЗОРПОЗОРПОЗОРПОЗОРПОЗОРПОЗОР

9

Анонимен

преди 4 години

Най-необичайната страна си е САЩ дръпнаха 6 трлн долара тоалетната хартия изчезна масово от магазините и сега ще дадат милиони жертви. Боко Тиквата е на второ място 400 болни държавата рухна - шоумени, безнесмени, депутатници, всички масово даряват и пари нема цялата държава се срина за 2 дена. Бедни и богати, сега докато сте затворени шийте маски и ги дарявайте на Ананиев да ги продава на пазара да изкара някой лев.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Умен, София отдавна е с КПП-та на изходите. Явно у вашто село нищо не се чува

7

Верно ли

преди 4 години

Абе верно ли нашите дупеетати са си дигнали заплатите дия дни?

6

Вуйчо

преди 4 години

До Анонимен"Софиянци", "англичани", "испанци" и т.н. се изпоприбираха по родните места. Тъй че да се затваря София е напълно безмислено. А и какво ще нормализираш като хората работят в София повечето?

5

Анонимен

преди 4 години

Мисля,че на всички стана ясно,че корона вирус има най-вече в София.Така че София да се изолира,а във всички останали места мерките да отслабват и животът да се нормализира.

4

Анонимен

преди 4 години

Разликата е че Швеция ще се справи по рано с вируса, защото населението по рано ще добие имунитет.Жертвите ще са по малко защото всичко работи нормално и няма да има отлагане на планови операции и отказ да се лекуват пациенти с други заболявания както става в България. Ако някой вземе да сметне колко са починалите след отказ да бъдат лекувани ще се види че те са много повече от починалите от коронавирус.

3

15/15

преди 4 години

До Анонимен #1Според Лукашенко тракторът лекува всичко!!! Така, че карайте трактори и не се притеснявайте.

2

Анонимен

преди 4 години

Според мен шведският подход е най-добър.

1

Анонимен

преди 4 години

Лукашенко ме кефи.