22

Анонимен

преди 4 години

Какво се карате и спорите.Колкото повече жилища се дават по АIR BNB,толкова по-голяма става конкуренцията помежду им и цените падат за крайния клиент.Същевременно обаче по-малко жилища се дават дългосрочно и това вдига наемите.Да,в момента жилищата на Air Bnb тероризират съседите.Тук обаче вината е изцяло на държавата,която не е въвела ясни правила за това кой, и как може да оперира този бизнес.Да се забрани шум и купони,ако 3 пъти полиция установи нарушения се затваря.Толкова просто и ясно!

21

Анонимен

преди 4 години

Нещо не разбирам. Наемателка, която отдава наетото жилище под наем и иска да печели?!? Че нейният наемодател да е е расъл в тръстиката.Аз съм нощувал по тази схема в Мюнхен няколко пъти, но жилищата бяха семейни, с цялата покъщина (включително компютри, TV и Audio техника за сериозни суми... Просто хората отдават жилището си докато са на круиз или екскурзия за по-дълъг период. Но да отдаваш наето от теб жилище?!? WTH.....

20

Optimist

преди 4 години

До Алчна наемодателСмятате ли, че е нормално всяка вечер да викаме полиция заради някой от четирите апартамента? Така живее ли се? Нормално ли е бабата над мен да тропа постоянно заради шума от друго ербиенби над нея? В хотел ли живеем? Не, вие не сте Алчната наемодателка, а Наглата наемодателка. Вие докарахте коронавируса - никакви санитарни норми, никакъв контрол. Много било чисто! Кой го контролира? За хотелите има ХЕИ, вас кой?

19

Optimist

преди 4 години

До Алчна наемодателкаАдрес ли да ви дам? Много конкретно става, но става дума за малка пресечка на пешеходната част на бул.Витоша.И не мога да разбера защо се занимавате с бизнес от който не може да се печели? Или се занимавате с писане на неща, на които никой не вярва?Защо го правите като няма печалба???

18

до алчната

преди 4 години

освен че си алчна , не блестиш и с интелект. Според твоите сметки го правиш за доброто на човечеството на загуба, НО ГО ПРАВИШ ! Значи има нещо гнило - най0вероятно просто лъжеш! При пълна заетост изкарваш 600 евро, наема ти е 800 лв и сметките 200 _ клечки за уши сладкиши и т.н. Ха-ха-ха е ти даваш по няколко стотин лева от теб за доброто на чужденците. Браво! хахаххахахха. Ненормалници навсякъде вече!

17

Анонимен

преди 4 години

Това скачане ми се струва, че е като скачане от небостъргач. Ще вдигнат цените на наема на парцелите в гробищата. Хайде ако може малко по сериозна глупост напишете.

16

Алчна наемодателка

преди 4 години

До OptimistИменно! Нека не се надлъгваме. Покажете ми апартамента,който се дава за 100 лв на вечер. Иначе е на принципа " една жена каза" в случая един Оprimist каза. Като са ви тропали и са вдигали купони-да сте сигнализирали. Има си правила за гостите,има си правила.

15

Анонимен

преди 4 години

Vrastat li parite? Ili vrastat voucheri?! :-)))

14

Optimist

преди 4 години

До Алчна наемодателка Айде да не се надлъгваме, че ни е писнало от 4 подобни апартамента във входа. То не бяха купони, тропане. Печелите за сметка на създадените неудобства на останалите живущи. И нощувката в апартамента под мен е 100лв, запълване имаше по около 25 дни от месеца.

13

Анонимен

преди 4 години

До Алчна наемодателкаАко не могат да се изкарат пари нямаше да си в тоя бизнес драга, тъй че сметките ти не излизат. Или го правиш за благотворителност или ей така да не седиш без работа?

12

Алчна наемодателка

преди 4 години

До АнонименИменно,това имам предвид, че няма начин да се спечелят пари от Airbnb.. Разглеждали ли сте обявите за апартаменти в София,наясно ли сте с цените? Или просто ей така си говорите -от злоба?

11

Анонимен

преди 4 години

Bitkoinite dobre li sa vi?

10

Анонимен

преди 4 години

До Алчна наемодателкаПо твоите сметки трябва да имаш минимум 23 дни в месеца за да си нула на нула. На кой ги разправяш тия?

9

Анонимен

преди 4 години

До номер 6: Аз по алчна,но затъпяла наемодателка не бях срещал дори в обявите на вестник "Лична драма"

8

Алчна наемодателка

преди 4 години

Като освен това имам разходи за консумативи( еднократни шампоанчета, тоалетна хартия,клечки за уши и т.н., кафе,чай,захар, welcome сладкиши) , данък... Ето такава е ситуацията с алчните наемодатели. И много отдавна е много по-изгодно апартамент да се отдава дългосрочно,отколко човек да се занимава с настаняване на капризни и надменни австрийци,немци, гърци и т.н.

7

Анонимен

преди 4 години

това е криза на големите градове ако сте забелязали...малките градове и селата отдавна са в перманентна криза и не разчитат на никого.така е в българия,който има нещичко в провинцията,което не е продал за жълти стотинки на разярените роми,е добре.прекалената концентрация на капитал и пари в големите центрове доведоха до пренасищане и балонът се спука.софиянци просто си нямат представа какво ги чака...

6

Алчна наемодателка

преди 4 години

Пълни глупости! Аз съм една " алчна наемодателка" ,която отдава апартамент в Аirbnb.Не собствен-взет под наем. Наемът ми е 800 лв ( 40 кв,едностаен, в широкия център на София) Сметките-около 200.. В София е пълно с апартаменти,които се отдават в платформата и цената е единственото нещо,с което наемодателите са се сетили да се конкурират- съответно- нереално ниска.Около 20 евро на вечер. Сега си сметнете дали мога изобщо да спечеля някакви пари дори с пълна заетост.

5

Чочев

преди 4 години

Веднъж летях Дъблин София с тях, много са зле.

4

Анонимен

преди 4 години

Написаното е вярно, но как така изчислиха, че се забелязвал значителен спад на наемите по цял свят, след като мерките в по-голямата част от него са едва от две седмици??? В Германия има хора, които от години търсят жилище за дългосрочен наем в желаните градове. Може много от досегашните Airbnb-апартаменти да се пуснат за дългосрочен наем, но собствениците им все още ще ги водят луксозно мебелирани и ще дерат кожи. Тъй като желаещите са твърде много, идва ли се очаква сериозен спад на цените.

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Кои са щастливците ? Има ли нормален човек, който да тръгне да екскурзия или на почивка в момента ?