13

Анонимен

преди 4 години

Днес е денят на театъра,затова го показват!Да са живи и здрави актьорите,които предизвикват смях,сълзи,чувства и ни забавляват, както и техните колеги от персонала и ръководствата!

12

Krom

преди 4 години

Склонен съм да се съглася с Шоп-а. Не отричам таланта на Куркински, обаче ми е в повече. А точно сега, съвсем. Време е да намерите с какво да осмисляте престоя си по домовете - било спорт в къщи, било хубава книга и дори игра. Депресарски псевдо интелектуални съвети никому не са необходими. Както и евтини трикове за позачистване на малко позагубилата блясък патина. Благодаря за "съвета" но не се нуждая от него.

11

Antinwo

преди 4 години

Време е да се обърнем към Бог и да се покаем за греховете си защото само той може да ни помогне !

10

Анонимен

преди 4 години

И Нобеловите награди за мир,са на името на изобретателя на динамита Нобел,каква ирония и гротеска,каква гавра със загиналите от динамит,просто оставам без слова,нямам думи за лошия вкус на някои хора!А Каин е убил Авел!

9

Анонимен

преди 4 години

Дружна песен нек да екне,песен, песен на труда!На сърца ни да олекне,да живей, живей труда!..............................Повдигнете си челата,о, герои на труда,вий творци сте на благата,да живей, живей труда!От стрелата на дивакадо железний пътвсичко плод е на ръката,да живей, живей трудът!

8

Шоп

преди 4 години

Не е истина каква умна мисъл е това "да се обърнем към себе си.." Направо се депресирам от такива изказвания и въобще не смятам да чета статията до край за да не се нервирам само. Аман от амбреажници.

7

Анонимен

преди 4 години

До 5 АнонименМа разбира са ! Тообратните са убичат и подържат

6

Анонимен

преди 4 години

Тиририрам тирирам

5

Анонимен

преди 4 години

Много е готин и талантлив! Да е жив и здрав и да ни радва още с чудесен театър!

4

Анонимен

преди 4 години

Ама точно сега,изобщо не ни е до теб бе човек! Днес всеки само това прави затворен в жилището си. "Обръща се към себе си" по всяко време на денонощието! -:) Скрий се бе човек! Че като те видим И ни напомняш за "други неща"!

3

Анонимен

преди 4 години

Ще видите Содом и Гомор.Празни души унищожени от лъжите на Стефан Цаневци.Празнодумие окъпано в безполезно самочувствие.Содом и Гомор е и не трябва да се обръщаме назад към театрали и печалбари.Фатално ще е.

2

Анонимен

преди 4 години

До 1 азТъй като няма какво да пишат пускат от време на мреме някой позабравенгей да ръси бисери

1

аз

преди 4 години

Този от къде изпълзя?