98

мнение

преди 4 години

На мнение съм, че тези които се пенсионираха на 55/60 години или още по-рано, те да не дрънкат, че доходите им са малки; да, ама аз който ще изляза на 70-75 години на пенсия, аз кога ще живея, кога ще бъда с къси панталонки на някои екзотичен остров или това няма да се случи? Даже 3% от пенсионерите и тези които са с ТЕЛК да поемат към отвъдното, мен въобще не ми пука - да поемат, хем пенсионната реформа ще се подобри. И стига с тези добавки по Великден и Коледа за ... пенсионери. Аз ще гладувам

97

По добре бяло знаме

преди 4 години

отколкото със смъкнати *** пред Ердоган, каквото прави Борисов.

96

Анонимен

преди 4 години

До Тези от едно вирусчеБорисов се държа адекватно и мъжки, като пое отговорност да започне да предупреждава навреме. Фуражката обаче не го интересуват предупреждения, а сега дава заден, тъй че Радев е тоя, който вдигна бялото знаме!!!

95

Анонимен

преди 4 години

До инфоЯвно по целия свят възрастните хора са с ниски пенсии и не могат да се хранят здравословно от 30 години, защото това е групата която е най-засегната в световен мащаб...... или комустическите ви кратуни вече не могат да измислят абсолютно нищо и говорите някакви глупости колкото да плюете по политическите си противници.

94

Тези от едно вирусче

преди 4 години

се паникьосаха, а ако стане война веднага ще вдигнат бялото знаме! Никога не сме били такава жалка България! Борисов я превърна в пустиня.

93

инфо

преди 4 години

Възрастните хора имат слаб имунитет, защото с ниските си пенсии не могат да се хранят здравословно. Това ли не разбрахте за 30 г.? За работещите бедни е също се отнася.

92

БатБулгар

преди 4 години

До 1Много малко хора ги виждат тия неща. Глас в пустиня ще си :) Видно е за всеки нормален човек обаче, че ,,Левите окултисти" от както са създадени преди 100г, винаги са саботирали държавата. Даже и докато я управляваха - пак я саботираха. Нали те дадоха Македония на Сърбите>? Не помните ли ? :)

91

1

преди 4 години

До НАРОДЪТ ПИТА :Никой не затваря граници заради един случай. Никой. Има причина за това и причината е че затварянето на граници се прави само при крайна необходимост.Същото важи и за ограничаването на нормалния икономически живот. Между другото, българските власти се опитаха да предупредят населеноето отрано - благодарение на фуражката президент, който се опита да извлече политически дивиденти, този опит беше съботиран.

90

НАРОДЪТ ПИТА :

преди 4 години

Борисов като е толкова загрижен за народа защо не затвори границите още при първия регистриран случай на коронавирус в Европа ?Сега като се катурна колата тръгна да търси президента ...

89

Анонимен

преди 4 години

С други думи, тия които работят нещо по решаването на проблема, са се напънали да образоват неграмотния пРезидент само и само да демонстрират единство на институциите, докато руския другар си е подръпвал зелените чорапи и си е мислел каква ще е следващата конфронтация, която ще започне скоро.Хубаво е, че премиерът и кризисния щаб мислят за държавността, но това няма да помогне, тъй като фуражката, не се интересува нито от държавност нито от добруването гражданите.

88

апо

преди 4 години

Според мен другаря Радев е въюможната панацея както за корона така и за всички останали вируси !!!Достатъчно е само да се изправи пред тях и да им дръпне едно слово :))) Повярвате ми и видът и речите му са безпощадно убийствени , вирусите при всяко положение ще измрът ако не от скука , то със сигурност от смях .

87

Анонимен

преди 4 години

До fidscoЗащото такива като теб избират президенти като този...

86

Анонимен

преди 4 години

Бойко ,не вярвай на руски доносник...Този беше генерал при теб ,с войските на НАТО ,а го виждаш сега,че е абсолютен комунистически доносник и руснак...Не е важно да си с него...чважното е ,че си с народа..

85

Анонимен

преди 4 години

Хрантелни запаси до година няма да има,няма да има и кой да ги произведе,ще оцелеят хората по селата които си сеят и отглеждат храни,другите бог да ни е на помощ

84

Инфо!!

преди 4 години

Хранете се добре , ходете на сауна .Не докосвайте с кожата си абсолютно нищо.Пари и прочие на обществени места не ходете.Носете маски и ръкавици, спазвайте минимална дистанция от 4 метра .Избягвайте проветриви места , не стойте на течение . Ако познавате заразен кажете му че трябва нузабавно да отиде в Болница и веднага да му се окаже първа помощ. Лека нощ.

83

Инфо!!

преди 4 години

До #96 Не вярвай какво ти говорят и какво пишат.Аз знам повече от тях .Вируса остава жив до 29 дни !!! Пригответе се добре , заредете се хладилниците до горе и не излизайте никаде .Тази информация ми коства над 1000 часа четене . Бъдете живи и здрави , яжте плодове и зеленчици

82

Отеца

преди 4 години

До ИванТи ми говориш за съотношение 20к към 4, я си представи 60 милиона към това съотношение...Не че всеки човешки живот не е ценен за мене, но тази истерия подхранвана обилно от медиите е абсурдна

81

Сата НАТО

преди 4 години

До 95Че то и аз съм израстнал при соца, та каво общо имат моите работодатели?

80

Инфо!!

преди 4 години

Обърнете внимание на Франция. Вируса е там , все още не знаят какво ги очаква .Цяла Франция ще бъде затворена .

79

Иван

преди 4 години

До ОтецаНе, 1000, а 1400 на 20 000 заразени е нещо и то сериозно !