34

Анонимен

преди 4 години

номер 35, Какво значи аестуват хора по улиците? Ти пробва ли да излезеш и аретсуваха ли те? Арестуват тези, които нарушават нещо и какво е то? Карантината на която са подложени, защото са контактни.

33

Анонимен

преди 4 години

За феновете на БСП и Орешарски лагер и доживотен затвор!

32

Анонимен

преди 4 години

И къде са тия улици с арестувани, посочи ми ги?

31

Анонимен

преди 4 години

Не било военно положение, но арестуват хора по улиците.Не, въобще не се отменят права. ***!

30

Анонимен

преди 4 години

Колкото по-малко хора се движат,толкова по-кратко ще е това положение.Ако има такива като 30 ще се удължава с месеци!Аман от ''умници'' бееее!!!!!Наглец!

29

Анонимен

преди 4 години

до 30 Някой сиЯ млъквай бе!Бой трябва за такива като теб!Трай и седи там!Е заради такива като теб ще се разпространява вируса.Ако всичко спре няма как да се заразяват хора и по-бързо ще го отменят това положение.

28

Анонимен

преди 4 години

Ето такива като 30 номер са за изтребване от тази земя. И то безмилостно.

27

до 30

преди 4 години

защото си ***. абсолютен ***.

26

Някой си

преди 4 години

Как ли пък няма да ми кажат къде да ходя или не. В момента в Берлин никой никъде не спира и никакви ограничения няма по улиците. Егати нахалниците. Който иска да си стои вкъщи и от мазето да не излиза. Що за простотия е това!?

25

До Анонимен 25

преди 4 години

Да де, ама ти сигурно си отбивал редовна военна служба, затова така виждаш нещата.Хайде въведи сега военно положение.Докато обясниш на днешните лигльовци що е това, периодът на военното положение ще е отминал, а мамините льольовци вече ще са се оплакали в Страсбург, че въвеждането на военно положение им е попречило да си консумират правата,защото са били предвидили репетиции за гей-парада, който ще е през юни.Дори да не са обратни, няма да се посвенят да пробват по такъв начин да се измъкнат

24

Анонимен

преди 4 години

Българина свикна на свободия, а като излезе на запад, стриктно спазва правилата. Е как иска такава, да живее като западняк?

23

и тук го пиша

преди 4 години

всички които нарушават карантината директно в затвора, без да ги бавят! ако трябва да се обяви и военно положение, вечерен час,..... и там каквото трябва. кой е виновен че има безотговорни, правителството ли? голем проблем е че няма да може да се ходи по кръчми, фитнес, фризьори,......., О УЖАС, АМА КАК ТАКА НЕ МОЖЕ !!!

22

Ха ха ха хаааа

преди 4 години

До Да бе!Ти даваш идея.Доколкото знам от разкази на по-възрастни хора, навремето през соца, когато някой смята да прави проблеми във връзка със сватбата на някоя своя бивша изгора, родителите на момичето предварително вземали мерки, като се обръщали към съответния шеф на военните в техния район. И обиденият ерген го викат запас. И, срещу ръжен не се рита, ще не ще отива запас точно тогава, когато ще е сватбата.През следващия месец ще може да се сигнализира, че този е носител на корона вирус

21

Анонимен

преди 4 години

Военното положение е за предпочитане пред всички други лигавщини. Не се отменяли права, имал съм права., ще ми играят хоро на Витошка. У лево. Тука се действа радикално. Още по-крути мерки трябват!

20

Пак дискриминация

преди 4 години

Някои са с повече права.Ако някой от нас наруши наредбите, свързани с обявеното извънредно положение, ще плати тлъста глоба и освен това ще иде в затвора.Ако ромите си устроят поредната вакханалия, осмисляна от тях като сватба, санкция няма да има, първо защото от тях пари заради глоба не можеш да вземеш и второ, ако ги пратиш в затвор за известно време, за тях това няма да е наказание, а курорт - лежане и хранене на държавна издръжка.ЗАЩО в предвидените санкции липсва ПРИНУДИТЕЛНИЯТ ТРУД?

19

Да бе!

преди 4 години

Не се били отменяли? А ако те спрат на улицата и кажат - Ти си болен! Идвай с нас в карантина? Какво можеш да направиш? Нищо! Няма Адвокат, няма обаждане, няма права - отвеждат те и толкова. Как да докажеш че не си болен? Никак!

18

Права не се отменят

преди 4 години

Но кой ще гарантира, че ще се спазват задълженията?Ромските махали не са самостоятелни анклави, там не действат други закони и освен това, те не са построени върху частни имоти на обитателите, а върху общинска или държавна земя, дори върху насила окупирани парцели на лица, които нямат нищо общо с ромския етнос.Та, въпросът ми е, днес някой ще си направи ли труда да провери колко "сватби" се вихрят в тези махали?Българите отмениха веселбите на своите сватби през идните 4 седмици.А ромите?

17

Анонимен

преди 4 години

Щкембе войводата води по глупост на двете топ-министърки Сачева и Петкова в кабинета "тиква-3".

16

Анонимен

преди 4 години

Коуегата който отговаря за кризисния щаб има какво да каже на шкембака

15

Еурожендераст

преди 4 години

Давай Данче, давай Боки и Щкембак, режете правата на хората и им говорете, че имали права. Те са си овце и ви верват. Опашки в магазина, опашки в аптеката и бензиностанцията. Стадото е готово за чипирането вече. Може да рапортувате на началството през оушъна. Ние всички "вярваме" във вас, нищо че насадихте страх и анархия, но за сметка на това границите не затворихте, нито летищата. Лицемерието е пълно. Паразита продължава да влиза в БГ през всички граници като през продънена кана.