78

Анонимен

преди 4 години

ама защо не се върнаха тия деца така, както са заминали?Защото са в населено място под карантина.Накратко затвор.Бедстват. Държава само може да ги извежда.

77

Анонимен

преди 4 години

Как ще се процедира с тия деца не е ясно в България.Но има пример.Турция (окото на бурята) Китай изпрати медицински военен самолет прибраха си хората и ги държаха под карантина в някакво медицинско заведение и после ги освободиха.Хуманност, знаеш че имаш родина. Отговорност ,пресичаш спекулациите и дискретност без медии. Аз бих ги свалил на някое воено летище и направо в инкабуционо заведение.

76

Анонимен

преди 4 години

Браво на тиквеника! Просто момче, но си е наше.

75

Анонимен

преди 4 години

Пълна паника за нищо, от всички вируси и грипове измират не по малко хора годишно. Освен икономическа криза друго няма да стане. Народа спира да пътува, да излизат да празнуват да спортуват,борсите се колебаят и ето ти криза и стегнация

74

Анонимен

преди 4 години

Добре де, ама защо не се върнаха тия деца така, както са заминали? Нито граници има затворени, нито полети сперни. Защо трябва да са връщани специално те, като едва ли са единствените българи там? И като се приберат и заразят майката, бащата и братя/сестри, а само детето е под карантина, а родителя си ходи на работа?

73

Анонимен

преди 4 години

Трябва до го оцените а не да осъдите.В крайна сметка не сме варвари.Родината, Държавата е толкова велика колкото е велика хуманността към поданиците си.

72

Хъ

преди 4 години

Кой *** пусна Лудогорец в Милано?! "Пилотите ще бъдат затворени", т.е. изолирани от априори заразенете пътници.

71

Експерт

преди 4 години

Не го праща Борисов, Праща го България!!!!!!!!

70

Профанесор

преди 4 години

Най-гадно и да си имаш работа с човек,който няма твърда позиция по никой въпрос,а се върти ката фурнаджийска ло ***

69

Професор

преди 4 години

Бойко бди над нас като майка закрилница защото ГЕРБ провежда човеклюбива политика и без значение от политическите симпатии и етнос обича всички българи и се грижи за нас! Само ГЕРБ, БОЙКО е ВЕЛИК!!! Смърт на кумунизма!

68

Знаещ

преди 4 години

А по бързо прати чистач в Испания за да замаже следите си. Пране на пари. Поръчкови поръчки. И наркотици. Къде е барона неговият човек? Гн, усна мутр,а.

67

Анонимен

преди 4 години

Вие не заслужавате да съществувате - нито като държава- нито като народ- нито като етнос и култура!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

66

Анонимен

преди 4 години

БРАВО НА БОЙКО БРАВО! И БРАВО НА САЩ! АМЕРИКАНЦИТЕ СА КАУБОИ - ИМАТ ГОЛЯМ ОПИТ В ПОДКАРВАНЕТО НА ВСЯКАКВИ *** В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА.

65

ужас!

преди 4 години

Родителите им очевадно са прозди, щом са ги изпратили в чужбина в подобна критична обстановка. Следователно като ги прибере другият *** със самолета роднините ще ги напрегръщат, ще им дадат пари да ходят утре "на мола" и после самите те ще тръгнат на работа, за да пръснат заразата.Изключително слaбоумно решение на популиста с 2 пръста чело.

64

Анонимен

преди 4 години

Рядко неадекватна политика последния мандат. Нищо не направи като хората.

63

Анонимен

преди 4 години

Влизат три лапета в трамвай и събличат едно дете,обаче умните ,изучените,хората с опит и морал стоят и гледат и никой не се намиса.Толкова е грозно и отчайващо всичко това,ното Путин ,нито Сорос може да оправи нещата

62

Ташко Ерменко@

преди 4 години

Ние ако вземем някой ден властта с помощта на Русия ще оправим нещата.Честна комсомолска.Сега ще опитаме с генерал Радев,защото Корнелия нещо я нарочиха.

61

ББ пусна сълза

преди 4 години

Прокурор и Огнеборец-сън през лятна нощ в пролетна вишнева градина-Резултатът е ясен Закон с/у Буалка.Чие е решението Бойко да разреши на къде да мята правителствените фърчила.Къде е протокола на Правителството, на Парламента,на Организацита-"Деца в Нужда се изоставят" и тн.От Милано до Барцелона няма и 2 часа да се иде и докарат уликите които са нужни за съдебното производство.Децата да Фнимаът ако в аеро салона земе по бекини с бикинена кройка да им се чекне по седалките дългокрак кривосиликон

60

Анонимен

преди 4 години

БОРИСОВ ДА ПРЕКРАТИ ДА ДАВА АКЪЛ НА СЪСЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА И ПО-МАЛКО ДА ПЛЯМПА. АМЕРИКА МУ НАБИ ШАМАРИТЕ, СЕГА ОСТАВА ГЪРЦИ И ТУРЦИ ДА ГО ЗАШАМАРЯТ.

59

Ники

преди 4 години

и защо като там е по-безопасно. Борисов сам каза, че му дреме за недисциплинирани ( било то болни и заразни ) ...