53

дообре!

преди 4 години

Липшич и Шварц съветват гоитe да си отворят границите за вируса. Слушаме и изпъвняваме, ръйш ли!

52

Анонимен

преди 4 години

До info. 47Най-сетне да си дойдем на думата! Точно в огнищата в Ухан, Иран и Ломбардия неотдавна тръгнаха да тестват 5G

51

Анонимен

преди 4 години

Живота в БГ е също толкова рисков, колкото гадинката КОВИД-19.

50

anon

преди 4 години

Хората много изпростяха. Много neflix гледате. Нищо няма да стане. Ще мине и отмине грипа като всяка година. Тази година ще си има име. Голям праз.

49

150

преди 4 години

Много приказки и нищо съществено кат всяка статия за пари

48

тоти

преди 4 години

пийте си ракията иколкото по силен е организма няма да ви лепне,затова засилете имунната система с кво можете

47

Анонимен

преди 4 години

До Джон Уейн "Дани да не стане като в апокалиптичните американски филми"'В тези филми ми прави впечатление, че всичко е в разруха, градовете са изоставени, но всички карат коли. Кой добива петрола, кой го преработва, кой зарежда бензиностанциите, не става ясно.

46

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЧе американците са боклУУци е ясно. Ама този път, май китайците са си направили биологично оръжие, което са изпуснали извън Вирусологичния институт в Ухан.

45

Православен патриот

преди 4 години

Как така цяла Европа е пламнала в Русия няма нито един случай, дори само на носител?

44

ДОБРЕ

преди 4 години

,,Важното е границите да останат отворени, предупреждават експерти". ДОБРЕ

43

Ай чао

преди 4 години

Нема да се плашите,има много по- голяма вероятност да се споминете от катастрофа,самоубийство,рак или инфаркт отколкото COVID-19!

42

info.

преди 4 години

5G = COVID-19

41

Джон Уейн

преди 4 години

Дани да не стане като в апокалиптичните американски филми в укрепената си къща с много храна и боезапас.

40

3

преди 4 години

От войната по пътищата умират повече хора. Защо не се пазим като си стоим у дома или ходим пеш?

39

Анонимен

преди 4 години

Джурналкалисткана н стаж от мааълъта Факултето трети ред диреците *** Ристувъ .''Вирусът е опасен не защото убива,''Всяко такова просту трябва да *** абортиръти у мъълътъ *** то шашаво и шапаво в едно.

38

Анонимен

преди 4 години

Израел има железен граничен контрол, останалите нямат! При толкова заразен вирус не трябва да го допуснеш да влезе, иначе си свършен! Ето ви Италия, Япония, Ю. Корея и т. н! В момента тече инкубационен период за близкия изток и Русия, там имат хиляди заразени, за сега без симптоми!

37

Анонимен

преди 4 години

Бе получава се нещо странно ,защо никога такива смъртоносни вируси ,като свински и птичи грипове,като еболи,сарс,зика торс ,корона вируси не засяга Израел и не разболяват и един евреин...(случайно) а?!

36

Анонимен

преди 4 години

Кога мислещите и четящи хора предупреждаваха че една шепа ч***гути и масони сатанисти самообявили се за (елит( и мислещи се за (богове) воюват срещу човечеството и искат да съкратят световното население до един милиард души най много ,кога загрижени хора пишеха и говореха за тая гадост с която всекидневно ви пръскат и тровят Самолетите със следите-Кеммтрвейлс пак се подигравахте ,ама сега като допря яйцето на г*за гледам сте нещо бая уплашени ,е ми( конспираторите) излязоха прави ,а стадото спа

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19И като затворят границите какво?Ще сложат и стъклен похлупак върху цялата държава ли?Той сигурно не се пренася по въздух...

34

Играч на едро 2

преди 4 години

<html><body> ....... Китай НЕ Е ДАЛ на никого щам-а на вируса! Защо?!?! Китайците на никой не са дали живия щам на вируса. Дават на хартия последователността на генома. Това не е точно това което е нужно на вирусолозите! ....... НЕ СЕ ЛИ ПИТАТЕ - ЗАЩО ?!?! ...... Ама какво да се питате , като всички изпадате в луда паника от поръчковите медии ....... Пък и какво да питате за неща , които НЕ са Ви ясни ...... Важното е да слушате новините на добре платените и поръчкови медии !!!