25

Анонимен

преди 4 години

22- МИХАИЛ ХАЗИН ПРЕД СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ- БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ 2023Г- НАТАМ ЛИ НИ ВОДИ ЧЕРВЕНАТА РУСОФИЛИЯ- АМИ ТЕ ФАЛИРАТ БАНКИ И ПРОДАВАТ МИЛИАРДИ ЗА 1 ЕВРО, ЗА ДА НИ ОБЪРНАТ И НИ СМАЖАТ СЪВСЕМ. НАМЕРИ В ЮТУБ.

24

Анонимен

преди 4 години

Защо не пишат колко процента е доверието на правителство , парламент и президентство а само с колко пункта е спаднало? Оставам, че е 1-2 процента вече и затова не го пишат.

23

Василев

преди 4 години

Борисов е длъжен да си подаде оставката, най-вече за двата скандала, а именно къщичките за гости и водната криза в Перник!!!Защото точно в тези два скандала се преплитат корупция и некадърност на високо държавно-административно ниво!А пък Президента Радев не знам чий к.р търси на Дондуков, след като е очевано злоупотреба с власт и като командр на ВВС и настоящем, като държавен глава!!!Когато има много герберски некадърници, тогава хибридните русофилски *** усещат слаба ранена жертва!ЦРУ

22

Анонимен

преди 4 години

До СмяхНапротив,страда правителството заедно с населението,които са под голям натиск,защото герберите искат(или им е спуснато от чужбина) да осъдят кралите от приватизацията олигарси,а олигарсите не искат да бъдат съдени!

21

Анонимен

преди 4 години

Държавата се управлява от премиер с 24% доверие?! Няма такава държава просто

20

Смях

преди 4 години

Бойко е вечен и несменяем.Българинът обича да страда и да се мъчи,да плаща и да мизерства!Следващите избори ще си направя труда да отида до Франкфурт и да гласувам за ГЕРБ.Българите в Бг са неспособни да се справят с нормалните житейски проблеми,затова се нуждаят от някой,като Бойко.

19

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКризите се правят от няколко месеца,почти година и те са умишлено насочени срещу правителството,бясната русофобия на СДСарите допълнително им снема гласове,защото истински русофоби в България няма,а само платени и това дразни хората.

18

Анонимен

преди 4 години

До 14. Стига вече с това БСП бе *** герберски! Кой казва че ще " управлява" БСП?! Проблема е че ГЕРБ не е това което беше в началото! Аз самият гласувах за него само за 1 вият му мандат. После вече.Той сам започна да се " избира"!

17

Bad Company

преди 4 години

Заклевам се!!!:)) Само като прочетох заглавието, без да отварям статията, бях сигурен, че ще се цитира "Галъпа" на Андрейчо! :))

16

до 10

преди 4 години

щото сега гербавите не изтумбват държаната, аре у лево бе *** смотан

15

българин

преди 4 години

Той президента Не напразно вече го каза в прав текст. Но ГЕРБ не желае да се " хули" управлението Му! Е Извинявай д-р Борисов.Ама сте за смяна вече! Време е да поемат властта следващите! Кои ще са,ще се реши на изборите! Аман от пазарлъците Ти с " патриоти" и други! Кормилото на държавата, Ще го изтървеш скоро!

14

Анонимен

преди 4 години

А при управленията на БСП рай, така ли?

13

Анонимен

преди 4 години

Кажете кой прави саботажи на правителството или не смеете да кажете от голям страх?

12

Анонимен

преди 4 години

Кризи, скандали ежедневни, тотална катастрофа и колапс в държавата от 10-11 години насам. Какво доверие искат и търсят?!?

11

Тонката

преди 4 години

"Галъп интернешънъл':):):):)Значи пак да кажа,че за последните 10 години съм познал изборните резултати повече от Андро Райчев,Червен Кольо и Кънчо взети заедно:):):):):)Такива пък проучвания.....:):):):):)

10

Анонимен

преди 4 години

Ами изберете БСП за да изтумбят за пореден път държавата и честито.

9

Анонимен

преди 4 години

никой от тия няма да е нито министът нито депутат доста от тях ще са с в затвора с 40 50 депутата с Герб е свършено другите 3 партии които сега са опозиция ще имат по 40 50 депутата та Герб дори и да има още 40 50 депутата от други партии които да гласуват за Герб пак ще са 90 100 срещу 3 теопозиционни партии 140 150 повече власт няма да имат

8

Анонимен

преди 4 години

Главоломно надолу е най-точно, даже нулево доверие!

7

Хъ

преди 4 години

Кьовеши е на ход!

6

Анонимен

преди 4 години

В МС и НС купчина слама на две магарета не могат да разделят.