104

аман от милионери

преди 4 години

До ОПААААААако за теб 97 лева са просто хартийка, кажи и ще ти пратя един IBAN на който можеш да пуснеш малко хартийки

103

ОПАААААА

преди 4 години

На нашенеца му дай да се оплкава.А бре софиянци Вие да не би да имате кола за работа,кола за гробищата и кола за морето ,та ревете за винетките.За 97 лв ли сте.

102

ili

преди 4 години

До Mopcku_Много си прав! Значи дядо Иван с Москвича и пенсия 180лв от някое севврозападнало село ще трябва да си закупи винетка за да иде до съседното село. А софиянци с 1800лв заплата искат да не плащат.

101

ДА

преди 4 години

Ай,стига ревахте!И преди не се искаше винетка до Железница.Просто някои държавни харнтутници са проспали това и са се пренапрегнали -за глоби!

100

Mopcku_

преди 4 години

Няма нищо парадоксално в това да плащаш като караш. Парадоксално е в града да се строи общински път с пари от държавния бюджет платен от данъците на цялата страна.Накрая София има изградени хубави пътища платени от целукупия народ, но дори не искат да плащат за да ги ползват. Айде са ...

99

Ники

преди 4 години

Така ли си мислите гнусни мръсни столичани, отивате да прайте кинти и се оплаквате за винетката? Ами че вие пътувате 50км до работа бре, ядете асвалта.Я вижде в кнежа кво е положението и пак помислете-https://***/QdzpHQHТам дето пише "Кнежа 5385" е табелата за Свинетка, а след 190 метра е ТОПЛИВО. Значи за да отида да платя за въглища, в цената на които има такса замърсяване и такса транспорт и такса разрешително и такса ДДС, а от скоро и такса винетка... ЕЕ? ДА ПЛАТЯ ЗА ДА СИ ПЛАТЯ А?

98

Анонимен

преди 4 години

Много моля всички да гугнат Банкя, Бистрица, Панчарево и Железница и да видяат, че са отделни населени места, а не квартали на София. Това изчерпва целия казус.

97

До Кратун

преди 4 години

А вие защо дремете ? Какво ви пречи да протестирате ?

96

поглед

преди 4 години

Като се разберат кой да поддържа пътищата ще стане ясно дали ще се плащат винетки и пътни такси или не. Не знам дали е по-хубаво общината да ги поддържа- от една страна няма да се плаща за минаване по тях, но от друга- като се разцъфтят дупките дали общината ще ги прави. Щото една винетка е 100 лв. годишно, но едно окачване на кола в пъти повече без похабените нерви от трополене и разправии със сервиз. Та умната.

95

Софиянец

преди 4 години

Какви са тези глупости ? Имаме вила в Кокаляне още от 60те години ,където редовно си пътуваме.Никога не е имало и няма винетки ,чак до Пасарел. до ден днешен.Ами то си има градски транспорт до там бе хора.какви винетки Това е пак някаква умишлена провокация на другарите ,да бунят хората.

94

Кратун

преди 4 години

Всичко в тази държава се търпи, стига да не засяга софиянците....

93

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБОЛИ ГИ СЕЛЯНИТЕ ЧЕ НЕ СА ГРАЖДАНИ ЗАТОВА

92

Анонимен

преди 4 години

В БАНКЯ НЕ СА СТОЛИЧАНИ - ДАЖЕ НЕ Е И КВАРТАЛ НА СОФИЯ А ОТДЕЛЕН ГРАД ОТ СЕЛСКИ ТИП - КВИ СТОЛИЧАНИ СЕ ПИШАТ ?

91

Анонимен

преди 4 години

Защо ли такива новини стават сборище на всички комплексари на тема провинция?!

90

az

преди 4 години

То за това се нарича околовръстен, щото от другата страна не са в града. От мен да го знаете.

89

До 89 +-

преди 4 години

На теория трябва да се плаща за всички, но в България при 30 години управление на мафията, теорията не е приложима. Давам *** пример. Събират ни от данъци и такси 1 милиард лева за ремонт на някакви пътища. От тях мафията присвоява 950 милиона, а с 50 милиона се имитира дейност. Вдигат ни данъците и вместо 1 милиард, стават 10 милиарда. С 50 милиона от тях мафията имитира дейност а 9,95 милиарда ги присвоява.

88

язе с парадоксите

преди 4 години

Парадокс. Уж граждани, пък в село живеят, уж граждани, пък селски манталитет, уж град пък каруци карат?

87

Абе

преди 4 години

тези от АПИ са някакви роботи заради тях миналата година се наложи на два пъти да си купуваме годишна винетка, защото не бяха сложили символи от различни азбуки на автоматите. И не само на нас системата им хванала сума ти гърци с платени винетки като нередовни, защото символите им не ги е имало в автоматите.

86

Тарикати ?

преди 4 години

Искаме хубави и поддържани пътища, но не ни се плаща за това ! Ами на запад цените за използване на пътища са в пъти по-високи ..........

85

До 89+-

преди 4 години

Всъщност за нас е по-добре заплатите да са социалистическите, за да живеем като на запад.