29

Анонимен

преди 4 години

ВАЖНОТО Е ДА СЕ ВНУШАВА НА АБОРИГЕНИТЕЕ ЕЖЕДНЕВНО, ЧЕ ПО ВСИЧКИ ТЕМИ СА СЛЕД СЪРБИЯ....ДАНО РУБЛИТЕ ЗА ДОКТОРИ, АМА РУСКИ ДОКТОРИ, ДА ГИ ДАДЕТЕ...

28

Доктор

преди 4 години

До До д-р Ох Боли"...но от вътре структура на скелет, нервна система, органи и всичко останало сме на 100% идентични."Ъхъ. Толкова сме еднакви, че чернокожите имат 60% повече случаи на диабет и 450% повече сърдечни удари с 200% повече фатални случаи. Списъка с болести по "раса" е километричен. Даже си имаш и типично "еврeйски" болести, генетично обосновани, които не се срещат при други, щот ония не се мешат с други...А баба Меркел, дето обогатява генофонда създава нови томове в медицината.

27

Факт

преди 4 години

Тук "добронамерени" тролчета пишат , че благодарение на 10-годишното управление на ГЕРБ сме останали на последно място по всичко. Добре, преди 10 г. на кое място сме били , драги другаре ? Отговаряме : Не сме били дори класирани, защото критериите дори не са ни хващали, такава трагедия сме били !! Това защо не коментирате червеногъзи тролчета ?

26

Анонимен

преди 4 години

Ганча на един град водата не може да оправи, епидемия щял да овладее...Ганча пътните правила не може да разбере и спазва, епидемия щял да овладее...Ганча овладя свинската чума знаете ли как? Като изтрепа всички прасета. Щото все някой товареше прасе в багажника и го изкарваше от карантинната зона...Е, ако беше да откраднем коронавируса - там щяхме да сме първи. Сега 60-то място ни е много. Ако дойде епидемия и сме ЧАЛ.

25

Анонимен

преди 4 години

""Съседите са пред нас"..........., e пак ли?

24

нищо ново

преди 4 години

Бре, virUSA ни хвана по бели ***.

23

Нека сме честни

преди 4 години

Молете се да не идва в БГ-то, че като знам какви ни е медицината, а и ганьовската хигиена.... ще е трагедия.

22

АнтиЦИНИК

преди 4 години

Тяхното "байджу" е 60, чесъна им е с размер на портокал, и пак хващат вирус и умират...А ти просто оправдаваш битовия си алкохолизъм...

21

Анонимен

преди 4 години

До CcДа. БГ остави китайците сами да се поставят под карантина,като разчитаме всички на тяхната добросъвестност,а другите държави поставиха съмнителните хора под карантина. Защо няма отговор.

20

Анонимен

преди 4 години

едни се борят с вируса други кухи класации

19

Анонимен

преди 4 години

Ние нямаме ресурса да се справим с 50 000 болни (включително и другите европейски страни). С по 1-2 болни да.

18

Анонимен

преди 4 години

Който не е възрастен китаец от мъжки пол няма от какво да се притеснява.

17

Cc

преди 4 години

България попада в групата "няма да могат да се справят". Единствено в България поставят идващите от Китай под домашна карантина, което е супер безотговорно. Трябва да разчитаме на добрата воля на тези хора, да не излизат от къщите си. Както винаги, хубава работа ама българска.

16

Анонимен

преди 4 години

Е затова всички спортисти в леката атлетика са предимно черни (най добрите), защото няма вътрешни разлики в расите.

15

Анонимен

преди 4 години

До българинНе сте съвсем прав относно съседите по внос на бойклук ги слагаме в малкото си джобче.

14

Fallschirmspringer

преди 4 години

Под благотворното 10-годишно управление ГЕРБ,твърдо и стабилно заехме последно място по всички показатели.Изключенеу правим по количество приети вредни отпадъци.Там сме на първо място по количество вредни отпадъци на глава от населението.Няма нещо,с което да се захванали ГЕРБ е да не са се провали.Тяхното управление се характеризира със сененцията, от провал,към още по-голям провал.С всеки по-голям провал се опитват да маскират предишният провал

13

българин

преди 4 години

Те съседите ни,са много много пред нас във всичко!-:)

12

Анонимен

преди 4 години

до 10Блек аут !Те цапат ако ги пипнеш,не са хора това.А жълтите са извънземни и почти нямат черен дроб.

11

Анонимен

преди 4 години

Пу, пу , пу бай бабо да не ни среща мечка, че тогава ще си проличи колко сме готови.

10

Анонимен

преди 4 години

Лабораториите сами си пръскат вирусите,заразяват хората и после има театър - ах,ох,въх!