64

Дядо Ванго

преди 4 години

Светът през 2030 година: Роботите настъпват, колите ще летят .... а на мармота дето завива шоколада в станиол ще му изобретят специална машинка с изкуствен интекект за да се справя с нарастналото потребление .

63

Анонимен

преди 4 години

И последно, че ни пусна от тебе...800v? За какво? Колко ампера ще пускаш по тая скапана жица? 300!?!?!

62

Анонимен

преди 4 години

До 68Много си глупав, да знаеш.Защо някой трябва да то зарежда колата? Някой зарежда ли ти телефона или просто ползваш зарядното.Тесла идва с два кажежела. Един DC кажел, дето е за бързоте зарядни или ако, както ти пишеш (абсолютни глупости, ако мога да добавя) да си добав специална апаратура ( нищо специално няма в трифазния ток, а това с близките няма да го коментирам).Но има и един кабел, дето става за нашите контакти и ще то зарежда с едно 25-30 км на час, на стандартните 220-240v.

61

Сполай и давай

преди 4 години

Нататък, ще си назначиш някой на работа да ти зарежда колата 12 часа за да я покараш до супера. Ха-Ха-Ха. Ти първо опитай да ти прекарат трифазен ток, после ще си назначиш техник оборудване с високо напрежение. Ще пуснеш ли близките си да припарят до там? А какво става когато инсталацията стане на 10-15 години. Не те мисля. Морето ти е до колене. И пари ти харизват сигурно.

60

Анонимен

преди 4 години

До преднияСтава и с обкинвенната мрежа - отнема около 12 часа, ни ако караш градски, освен ако не минаваш по 300 км на ден, всеки ден (успех с това), няма да имаш проблеми. И като имам парите, никой не може да не ми позволи. Стига с тива комунистическо мислене! Аман вече!

59

Скептик

преди 4 години

aФантазии. Дойче банк да мислят как ще си вземат парите от държавните облигации на САЩ и Европа. Няма да има кой да плаща за тези фантазии. Електромобилите трябва се зареждат с 800 V ток. Могат да си ги позволят само хората с огромни гаражи с трифазен ток, трансформатори и изправителни, които кой ще им одобри и позволи.

58

Анонимен

преди 4 години

много расистко да се заличава наименованието на цял етнос тия от хелзинският каде спят.

57

Св

преди 4 години

Мнението ми за бъдещето почти съвпада със статията, единствено си мислех, че до края на това десетилетие, електричките ще са половината, но явно не съм имал толкова задълбочен анализ на нещата (това не важи разбира се за нашата страна, тук ще преминем от ГОЛФ5 TDI на ГОЛФ6 TDI до края на декадата). Иначе добре са описани нещата.

56

Щерю

преди 4 години

"колите ще летят", - а гумаджиите ще реват...

55

ha

преди 4 години

че те и сега си летят колите, особенно тия пишлемета с беемвета.

54

Дедо

преди 4 години

Хайде още сега да започнем да експериментираме с 6-часов работен ден, та за 10 години да има достатъчно данни, че така е по-добре и от 30-та година да си стане стандарт.

53

Анонимен

преди 4 години

Онзи ден, в своя микроблог, андроидът Фьодор се избъзика с шоумена Иван Ургант.Посъветва го да не предлага на Роскосмос за кандидати за космонавти свой роднини и приятели с психически отклонения.

52

Анонимен

преди 4 години

дойче банк е със сериозни ликвидни проблеми междувпрочем, толкоз са спецове...

51

Анонимен

преди 4 години

У нас няма да стане това. Още ще има каруци през 2030 година. Но нали трябва маркетингът да работи и да рекламира о аче ще фалират доста от тези фирми, производители на високотехнологични роботи.

50

Антикомунист

преди 4 години

Това трябваше да стане сега през 2020 ама нейсе! Толкова ще стане и през 2030!

49

Анонимен

преди 4 години

Дрън дрън бла бла.

48

ГЪДЮ

преди 4 години

"роботите настъпват,колите ще летят..." и баничките ще са без пари;... ДИВОТИИ ПИШЕТЕ!!!!!

47

само питам

преди 4 години

А от ,, МИЛКА" ще направят ли най-накрая огромен - мармот робот дето ще завива шоколада в станиол? И да турят една лилава крава робот насред Шварцвалд като се перят толкова. Иначе роботи-про*сти*тут*ки да НЕ мислят да правят.Може идеята да ви се струва добра,ама ще пускат ток, докато не им препишете апартамента и ще ви оставят по долни ***.

46

Тцтц

преди 4 години

Мале, някои коментари са яко просташки. *** не е дорасъл още за изобретения. Маайте свински мръвки и рикиджос, ай

45

Ще ми полити дедовия

преди 4 години

Това за десет години няма как да се случи... Нито ще летят коли нито роботи ще навлязат... Те още ел. колите няма да навлязат масово...