40

Анонимен

преди 4 години

Някой да му обясни че съгласно конституцията на Република България властта е законодателна, изпълнителна и съдебна. Президентът не е отделна власт така че може спокойно да си контактуват. Също така че Бойко Борисов е представител на изпълнителната власт.

39

Анонимен

преди 4 години

Единствената пречка пред мафията е президента и мафията се опитва да го отстрани.

38

Мале мила

преди 4 години

След унищожаването на парламента като институция, се посяга на президентството, междувременно унищожавайки и мита за независимост на прокуратурата. Толкова грозна деградация на държавата е много лош знак. За съжаление се превърнахме в бананова република, без достойнство и чест.

37

анонимен

преди 4 години

И КАКВИ СА УКРИТИТЕ ДОКУМЕНТИ: ЧЕ Е БИЛАКАКВА????!!! ИЛИ ЕДИКАКВО СИ??!!!!!КАКВИ СА ДОКУМЕНТИТЕ ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ И ЧАКАМЕ БЪРЗ , СПЕШЕ ОТГОВОР.САМО У ДОМАСИ МОЖЕ ДА ИМАТЕ НАЙНИ .

36

Анонимен

преди 4 години

До 35Кой ти казва, че държавата ни е без правила ?Ако нямаше правила и Радев нямаше да подпише указа за назначаването на Прокурор !

35

Мале мила

преди 4 години

Ами да ги прекратят и с правителството по същата причина, че бая народ са разследвани, имат дела, че даже и член на кабинета в ареста има. Или ежедневните спявки в кабинета на министър оредседателя не влияят на тези неща, но запитване за тълкува към КС изисква подобен агересивен ход?

34

До 25

преди 4 години

В конституцията е записано, че Президента се явява арбитар на трите власти, само че в случая трите власти играят като един играч, което е доста кофти за нас.

33

Анонимен

преди 4 години

Това е най-капсулираният Президент не само в българската История, но и в Света.Такъв магарешки инат е уникален и неповторим, и като такъв ще остане в Историята.

32

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Новият глав.прокурор бил...рожба на Симеоново. Чак...сега разбрах от къде му е...топлата връзка с Боко от Банкя.Там са се...излюпили с...омерта за вярност.Аман от ченгеджийски чалъми и...тъпотии;другите трева...пасем.Сигурно е така,щом ги гледаме безучастно,как си плетат мрежите и разиграват...интригите,в полза на герберасткото статукво.

31

До 32

преди 4 години

Щом ти харесва да живееш в държава без правила в която властимащите не търпят критика, твоя воля.

30

Другия с коня

преди 4 години

Понеже е клатил *** я назначил неправомерно,после организира група за прикриване на доказателства и възпрепятстване на разследване за престъпление по служба....Морал на дърт комунист,който си мисли,че всичко е за благото. Му и на тази,която си е вдигнала краката за кефа му....Аморално поведение,недопустимо за Президент на държава облагодетелствало го физиологично и присъщо на по-долнослав от населението....

29

Анонимен

преди 4 години

До 24Изпълнителната, законодателната и съдебната власт не са срещу Президента, а Радев започна война срещу всички, още от първия ден.- Не беше ли той, който каза на Депутатите "Остава ви една седмица" ?- Не беше ли той ментора на летците от Графигнатиево за бунт ?- Не беше ли той, който разиграваше циркове при назначението на Главния Прокурор ?Да си сърба попарата сега !

28

Анонимен

преди 4 години

Гл. Прокурор изпълнява указанията на др. Радев за борба с корупцията по високите етажи на власта. Почна от него, следва Нинова, след това Киро-далаверата и т.н. по реда си. Другари от БСП не се блъскайте има място в затвора за всички.

27

ер

преди 4 години

този компромат означава 4е за всеки има някъде запис и ако е необходимо може да се намери и послужи за евентуално омаскаряване??зна4и на власт е тоя който държи срс-тата??тогава нищо ново!!

26

Морски

преди 4 години

Гешев е мафиот,МВР шефа е мутра,Бойко е трафикант,Караянчева ходи без ***....няма бъдеще България!

25

Анонимен

преди 4 години

Браво Гешев !Радев вече сам си призна, че е невинен, без някой да го е обвинявал.У "Факултето" това е първата реакция на всеки ром, когато бъде хванат - "бате, не съм виновен бе"

24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСи го премести в централният Софийски!Може, ама след Бойко,Цецка,Цецко, Фидосова, Лилито и цялата бивша и настояща корумпирана ***.

23

Анонимен

преди 4 години

Хубавото е, че Гешев като си направи харакири, ще положат гербери до него !

22

Анонимен

преди 4 години

Контактите между президенството и прокуратурата нямат нищо общо с разделението на властите, да не говорим, че президентът не е част от никоя власт. Но от "юрист" като Гешев от магнаурската трудно може да се очаква дорипознаване на елементарни законни принципи

21

Анонимен

преди 4 години

Не му е лесно на Президента, изпълнителната, законодателната и съдебната власт, са срещу него.