138

Анонимен

преди 4 години

Защо никъде където е минала чер(В)ната армия не расте трева?

137

няма ли кой?

преди 4 години

да ми обясни защо бабите ни плашеха само с еврей-кръвопийци когато не ги слушахме?

136

Анонимен

преди 4 години

Червената армия е многобройна и ще й е безкрайно трудно да влезе цялата в Аушвиц.Преди 75 години части на Червената армия освободиха пленниците на нацистите в Аушвиц.

135

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Израел е Божият избран народ да бъде светлина на истината за народите Божията праведен свидетел слуга, чрез който Създателят на вселената е открил Словото Си- Библията на човечеството и чрез еврейски народ Бог изпраща Своя Син -единствен Спасител за човечеството Исус Христос ,Месията на Израел. Затова и всички нечестиви слуги на дявола като нацистки,комунисти и ислямски терористи-лъжци,крадци,убийци т.н злодейци-врагове на Бога се опитват да унищожат Божия народ, а така човечеството

134

Анонимен

преди 4 години

Всички които днес одобряват разрешават финансират въоръжават прикриват престъпленията на антисемитските престъпни ислямски режими и групи като ООП Фетах и Хамас и терористичния им съюз Палестинска автономия,Хизбула,Ислямски Джихад ИДИЛ и др престъпници срещу мира човечеството и правосъдието окупирали с измама святата земя на Израел и вършейки непрестанен терор срещи немюсуланите както и които отричат Холокоста и не почитат паметта на жертвите, са нечестивци управлявани от дявола като нацистите

133

Чебурашка

преди 4 години

Снощи написах, че до 1948 година Аушвиц е бил използван като концлагер на НКВД, което е историческата истина.

132

Анонимен

преди 4 години

Османе, стиховете и песните за мАсква......си ги пейте на щипка 6 с малиноФ.

131

Анонимен

преди 4 години

Да те нарекат "русофил" в днешно време е голяма обида........а да бъдеш *** и русофил едновременно е падение.

130

Анонимен

преди 4 години

И тук се навъртат анадолски хомосексуалисти.Един даже се е изакал вече.Да си го яде и да му е сладко.

129

Анонимен

преди 4 години

Едномъдия луд фюрер, който няма смелост и доблест да доживее резултата на своята политика, се самоубива. Ако не беше нацистката пропаганда това нещастно човече никога нямаше да управлява. Но сега на Германия и се връща, Меркел ще я ликвидира.

128

българин

преди 4 години

Надписът над вратата ме кефи !! Дано го разберат нашите шведи !!

127

Анонимен

преди 4 години

Защо основно спрямо евреите всичко това???

126

Анонимен

преди 4 години

Откакто чЕрвената армия окупира България не можем да се оправим.

125

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера,защо европейците мълчат по тази тема,защото голяма част от убитите,много по-голяма на брой от евреите са европейските жертви.Никога не дават и кадрите с ужаса,който заварват в концлагерите или изгаряните на масова клада - ред дървета,ред трупове,ред дървета,ред трупове и така до горе,след което са изгаряни или траповете с трупове,никога не говорят за мъченията и извращенията в концлагерите,никога не говорят за убитите във войната,има едно особено мълчание върху тези събития.

124

3

преди 4 години

Москва, Москва!От своите площади днес мълвишприсъда над вековен гнет.Сред теб са Лондон, Рим, Берлин, Париж,сред теб и целий пролетарски свет.И горда в своя блясък и гърмеж,с копнеж за сетната борба,пламтиш чрез всеки старец и младеж,зовеш кат бронзова тръбаи твоя зов веригите руши!Москва, Москва!вулкан от пламнали души!

123

четете библията

преди 4 години

Евангелие на Павел:Юдеите които убиха и Господ Исус... на Бога не угаждат и на всички човеци са противниняма по-голяма обида към Господа Исуса Христа от това най-гнусното племе, което го уби, да се разхожда по лицето на Земята. Истинските Християни никога няма да забравят!!

122

Анонимен

преди 4 години

До Генерал ПатънЧетох за него,той се събира и работи с нацистите,които го обработват постепенно и той започва да вярва в тяхната грешна и кървава доктрина,буквално немците му промиват мозъка и става опасен,може би и затова са го убили.

121

Анонимен

преди 4 години

русия няма бъдеще + путин и русия са кло,зет без бъдеще -

120

Анонимен

преди 4 години

ссср имале по големи и по гадни лагери добре че умря

119

Шибучица

преди 4 години

Ако тогава беше "влязла" армията на началниците САЩ думата в заглавието "влезе" щеше да е сменена с "освободи" ама сега не е политкоректно. Истината, истината или поне 50% от нея... имаше такава рубрика по Добро утро на БНТ