21

В.Узунов

преди 4 години

Всички проблеми идват от старците, сакатите и болнавите. Смучат като кърлежи пари. Е майка ми ако не ми даваше пенсията отдавна да съм я изритал да копае по градините и кво си изкара.

20

123

преди 4 години

Много неприятна визия,да не е от оная болница,която изгоря?

19

Яна

преди 4 години

Колежка си взе 2 дена отпуска да си гледа болното дете.Дойде на работа с температура и отказа да си тръгне,за да не и орежат бонуса за присъствие и ваучерите за храна.В момента е в болница в много тежко състояное,а всички които имахме контакт с нея сме болни и си стоим на работа поради същите причини,защото въпросните бонуси формират 1/4 от заплатата.

18

Анонимен

преди 4 години

Който не му харесва, да се изнася. Ще внесем нов народ за работонаемателите. Американските работонаематели си внесоха нов народ от Африка за захарната тръстика и памука. Ще внесем нов народ на мястото на избягалите.

17

Анонимен

преди 4 години

Защо ли си мисля, че основна грижа на социалния министър трябва да е да има нормални заплати, а не орязването на правата на работниците, каквото реално прави тази от ГЕРБ?!

16

Анонимен

преди 4 години

Основна характеристика на всеки некадърен ръководител е, че иска контрол в безумни размери. Вместо да ръководи, некадърният ръководител контролира, най-често за стриктното спазване на работното време. В случая ГЕРБ точно това прави, вкл. и тази Калинка министър.

15

Анонимен

преди 4 години

Тази лелка нещо не е добре! То куцо, кьораво и сакато се изнесе в чужбина, няма кой да работи а на тази проблема са и болничните. Защото няма какво да каже просто! Защото са некомпетентни всички там!

14

Анонимен

преди 4 години

Махнете й снимката на тая деница сачева, от нея ако зависи ще ни умори от глад и ще вкара на наше място ...ри и араби! ОСТАВКА ***!

13

Анонимен

преди 4 години

Болничните стават все по-голям проблем заради вдигането на възрастта за пенсиониране - хората на над 55-60 години боледуват много повече. Калинките на ГЕРБ неумни ли са та не го разбират или се опитват да ни манипулират с фалшивите болнични, за да не ни плащат първите 3 дни или и двете?

12

Анонимен

преди 4 години

Който кръшка ще е уволнен веднага че на портала чакат на опашка кандидатите и кандидатките.Че и от чужбина сега се очаква поток връжсщи се за по високи заплати и условия на труд.

11

Анонимен

преди 4 години

Държавата гори във всички сфери,ама болничните са проблем/..,,,ьддд

10

Анонимен

преди 4 години

Според статистиката най-много дни болнични има при дългите болнични, които са предимно в частния сектор. Като брой болнични листове са по-малко, но като брой дни са най-много - около 70% от болничните дни. Едно е 10 болнични листа по два дни, друго е 2 болнични листа по 30 дни.

9

Анонимен

преди 4 години

Болничните не са проблем толкова. Но разбрахте ли, че ги изплащали и на хора, за които работодателят не е внасял осигуровки. Наглост: законът позволява източване на НОИ.Отделно какви са тези инвалидни пенсии за щяло- нещяло. Кога ще въведете Icf. Кога ще направите РЕВИЗИЯ на всички пожизнени инвалидни пенсии? За деца пък сме уникално богата щедра държава - 350, 450, дори 930 лв. на месец. Хората заплата 930 лв. чиста не са виждали,а държавата дава толкова на деца. При соца нямаше това раздаване

8

Анонимен

преди 4 години

А дано да излитат на собствен гръб дивотиите, които предлагат за болничните, вкл. тази Калинка от новината. Чупи си човек крак и вместо в болницата да му издадат болничния за 30 дни, тези Калинки предлагат да ходи на ТЕЛК всеки 20 дни. Ако не може да влезе в кола, заради счупеният крак, а сега си представете какво куцукане ще падне. Същото е и с предложението да ограничат личните лекари. Тези хора явно никога не са боледували сериозно.

7

Наденица Сачева

преди 4 години

От утре, който се прави на болен, ще бъде пратен да копае канал софия-перник доброволно.

6

Жоро хидрото

преди 4 години

Прилагането на редовна клизма намалява болничните. Профилактика трябва на работниците и машините поне веднаж седмично.

5

разгеле Менгеле

преди 4 години

Уж болните ,лично да си носят болничния и да се тестват веднага за температура.,на място .който откаже да сложи термометъра охраната да му приложи детския метод.

4

нач смяна

преди 4 години

Така трябва всички дето се правят на болни могат да произвеждат още.Гевезета ,малко температура и болничен.

3

Анонимен

преди 4 години

Джандармерията да се намеси със следенето на кръшкачите. Ако трябва Гешев и гестапо.

2

Анонимен

преди 4 години

Болнични само с ЛКК.Депозит в банка или ипотека на имущество в случай на злоупотреба.При тежки случаи на недоказана инфлуенца ,Затвор и обществено безполезен труд.