30

Анонимен

преди 4 години

До До 26Възстанието през 1923 година изобщо не е било дело на комунистите,нито е организирано от комунистите,прочети си първо историята и тогава пиши,то е всенародно спонтанно възстание на земеделците,в което се включва и целия народ,прочети и за деветоюнския преврат!Комунистите нямат нищо общо с това възстание.

29

До 29

преди 4 години

Искрено съжалявам, че Германия загуби ВСВ. Единствената страна, имала куража да се опълчи на световния ционизъм и на двете му най-големи марионетки - СССР и САЩ. Ако си ционист, значи си враг на Европа и България, това е.

28

До 26

преди 4 години

Какви въстания, какви преврати!? Това са били обикновени бунтове и терористични актове, финансирани и режисирани от Кремъл, и изпълнени от шепа продажни разбойници. Нацистите ни връщат Македония, Западните покрайнини, Беломорска Тракия. СССР само взе, а нищо не даде. Македонската нация е проект на СССР. Комунистите са мръсни, а не нацистите.

27

Анонимен

преди 4 години

До До 25Не се опитвай да оправдаваш нацистите,това са зверове,а не хора!

26

Х

преди 4 години

....чааааак тогава идва атентата в църквата "Света Неделя" през 1925г.,като отмъщение за убийствата над населението.Ноооо,нацистите продължават убийствата и всички от атентата са избити по няй-жесток начин.Нацистите са мръсни,жестоки,подли и отмъстителни,ето какво се случва с хората,участвали в отмъщението през 1925г.

25

До 25

преди 4 години

И какви са тия зверства? Кажи ми, за да знам. Било е война като война. Война без зверства няма. Но не нацистите палят войната. Полша - геноцид над германското малцинство. Чехословакия - мачкане на германската общност.СССР - неколкократно нарушава споразуменията от "Рибентроп-Мо,лотов", Франция - окупира Рурска област; Великобритания и САЩ - зверски репарации, които почти унищожават средната класа в Германия и създават 1% богати и 99% процента бедни.

24

Х

преди 4 години

До До 21Ааааа,моля,моля,не предствяй по този начин събитията,извадени от контекста,защото първо е бил деветоюнския преврат,след това земеделското възстание и масовото избиване на населението през 1923 г.,когато се появява фразата "клаха народа си,както турчин не го е клал" и чааааак тогава идва атентата в църквата "Света Неделя" през 1025г.,като отмъщение за убийствата над населението.Ноооо,нацистите продължават убийствата и всички от атентата са избити по няй-жесток начин.нацистите са мръсни

23

Анонимен

преди 4 години

Не одобрявам бежанците и превземането отвътре на Европа от тях и ислямизацията на християнска Европа,но мразя нацизма и фашизма,ненавиждам ги до смърт,днес хората нямат информация какви зверства са извършили нацистите,фашистите и колко европейци са избили,оскатили,уморили от глад и мъчения!Догде е мъничка змията,елате да се съберем!С крака да й строшим главата,свободни да се назовем!

22

До Чебурашка

преди 4 години

Били са по време на империята. В СССР почти цялата власт е заета от евреи, революцията е финансирана и извършена от евреи, а самият комунизъм си е еврейска идеология. Факти.

21

До 21

преди 4 години

2000 разбойници ли са несъгласното българското население? Щото толкова са били партизаните горе-долу в цяла България. Всяка крушка си има опашка. Комунягкте са извадени извън закона, заради "Св. Неделя". Стига сте дрънкали врели-некипели

20

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименРусофилите дори не си правите труда да учите руска история. Най-големите антисемити са руснаците.

19

Анонимен

преди 4 години

До До 18Цанков не е работил за България,а е бил пряко подчинен на Хитлер,когато нацистите усещат,че губят властта в България и народа не им вярва,Хитлер натрапват Цанков,овластяват го да избие българското съпротивление и население,несъгласно с политиката им!Цанков е национален предател и убиец на българския народ,да гние в ада в мъки!

18

До 18

преди 4 години

Абе много добре са си правили фашистите с националните предатели и изменници.

17

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаГлупости говориш,евреите не са пипнати с пръст от руснаците,никога,да не говорим,че в управлението на СССР и Октомврийската революция са изиграли голяма роля евреите.Евреите и руснаците никога не са имали конфликт през цялата история.

16

Анонимен

преди 4 години

И ние искаме паметник на жертвите на фашизма в България,убити от режима и от кървавия професор Цанков!Който не познава историята е обречен да я повтаря,трябва да помним миналото!

15

Чебурашка

преди 4 години

Руснаците са по-големи антисемити и от нацистите. Първите държавни закони против евреите са приети в Русия. Там са и най-кървавите погроми срещу тях. Няма друго държава, в която да се толерира лозунг от типа на "Бей жидов, спасай Россию!"

14

До 15

преди 4 години

Има причина. Когато се държиш като ...*** с другите, в един момент на хората им писва и ти набиват канчето. Историците удобно пропускат еврейските злодеяния и престъпление, но не спират да ни напомнят за всичко, което ги е наранило. И какъв Холокост? Вижте статистиките - след ВСВ има повече евреи в света отколкото преди ВСВ. Около 6 млн евреи бягат от Европа към Азия, Северна Америка и СССР, а те после ги пишат, че били убити. Евтина пропаганда за полирани мозъци. Холокостът е медиен балон!

13

Анонимен

преди 4 години

чудя се защо няма антирусизъм,антифранцизъм или антигерманизъм а има единствено антисемитизъм,сигурно има някаква причина за това

12

Анонимен

преди 4 години

Впрочем нещо интересно.И Тръмп и Путин мразят чужденци защо ли обаче все им изчезва тая омраза когато чужденците са евреи дали д случайно едва ли.В момента се заформят тръмпутинските сили на оста в който са САЩ Русия Турция Израел и Великобритания за да пробват пак да съсипват и крадат държави по целия свят и в Европа а ние начело с ББ пак там се цаним да сме.Но едно помнете новите сили на оста ще почнат с победи и ще свършат с разгрома си като старите, но България ще го изяде много яко.

11

Анонимен

преди 4 години

Сега схванахте ли че пак ви прекараха бе будали Тръмп бил лош пъл Путин хубав един дол дренки са и един и същ ги сложи Нетаняху тая израелска на.цистка ***.Що го наричам нацист ли ми щото така се казва човек дето твърди че народа му бил висша раса а другите народи трябвало да му станат роби или да умрат.Той крепи и Путин и Тръмп и за това и двамата все му ходят на визитации като ***.лоумни че да им да даде заповеди.Тя веригата е така ББ целува г.ъза на Тръмп и Путин а тр заедно- на Нетаняху.