57

Анонимен

преди 4 години

Недейте да лъжете хората! В Изток мимимална1700 евро / кв.м и влизаш с хилтито да го почнеш отначало.

56

Анонимен

преди 4 години

Плащаш в София като гербаджийски поп за обгазяването и *** при положение че страната се обезлюди и останаха само диви прасета с чума.

55

безапариченбалонаджи

преди 4 години

До Maybeтолкова е тази година, ще видиш в края на годината как ще е нараснала цената до 600 евро квадрата. Но вие в балони не вярвате.И в статията го пишат като за вас, че расте и ще излезне вярно, че на имо цената му само расте, има понятие и като отрицателен растеж, но никога не се уптребява думата спад. В Люин 6 конкретно 1 току що завършена, в Люилин 2 - 2 завършени през 2011 и 2013 г. са такива цените, погледни пак ако не вярваш. А в овча купел и Ман ливади дали ще паднат? само гледай.

54

Стар Софиянец

преди 4 години

До 51Тесен център на София - между Патриарх Евтимий, Христо Ботев, Алабин, Гурко, Васил Левски.Широк център на София - Сточна гара, Данаил Николаев, Евлоги Георгиев. Скобелев, Опълченска, Сливница.

53

М, да ...

преди 4 години

До 47 До 34Основните форми са кръг/сфера, квадрат/куб и триъгълник/пирамида! "Естетите" с панелките квадрата им е бил у главата!

52

М, да ...

преди 4 години

До 47 До 34Основните форми са кръг/сфера, квадрат/куб и триъгълник/пирамида! "Естетите" с панелките квадрата им е бил у главата!

51

Анонимен

преди 4 години

Не знам откъде ги копат тези цени, но аз през 2017 година продадох старата двустайна панелка в Младост за 1200 евро квадрата.

50

Анонимен

преди 4 години

"Точно там е границата на центъра. Реално з аняма 10 минути пеш си на Света Неделя. Като локация е супер, но като условия е жив ад."Значи, дърпате от края на "Дондуков" до началото му, оттам по "Витошка" до НДК /включително/ и оттам по "Ев. и Хр. "Георгиеви" до края му. В тоя триъгълник - айде и околността на Военна академия - е читавият за живеене център, там са всички театри, операта, заведения за всеки вкус плюс няколко парка. Останалото - като условия - верно си е ад.

49

М, да ...

преди 4 години

До 47 До 34Щом еднотипните и едноцветни-прашасали панелките /кашони/ са прилични! ОК!

48

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига с провинциалните комплекси. На практика всички по-голямибградове по света са били едни по-големи села преди 150 години и населението им нараства с индустриализацията, точно както и в България, вкл. и София. София през 1880 година е бил градът в България с най-многобройно българско население от общо 20501 човека население.

47

Maybe

преди 4 години

Средната цена на апартаментите в Люлин е 722 евро за кв. мТази авторка от къде е вадила информация за цените на имотите. Миналата година пазарувах имот в Люлин и цените са поне с 200 евро кв.м нагоре.Като цяло доста посредствена статия с множество неточности.

46

До 34

преди 4 години

Да, бил е качествен и още нам кво си за хора без естетически вкус . грозните панелки наистина са много, ама много приятни за гледане, че още повече и за живеене. Липсват ми единствено зелените площи, които вече трябва да обявим в Червената книга като изчезващ вид.

45

Ф.Е. Джержински

преди 4 години

До do 39И по-точно с 10 000 души население и 20 действащи джамии. Колко от "коренното" население на София са били християни може лесно да се сметне...Тези, които сега се правят на "кореняци" са наследници на *** - шумкари заселени след 1944 г. в откраднатите на избити и разселени семейства жилища, както и селяни верни членове на БКП.

44

Наблюдател до24Банго

преди 4 години

Банго Василе, кварталът беше " Христо Ботев" едно време. Сега вече "Банго Ботев".

43

До 39

преди 4 години

И с какво е привлекателен Лъвовият мост, че нещо не мога да се сетя. Чист въздух, тишина, или само интелигентни и възпитани пришълци, дето и посред бял ден да те е страх да се покажеш. Искам къща в близко планинско село, ама нямам 2 кафеза за продаване, пък само един не стига.

42

Сашка

преди 4 години

Не знам как я давате тая статистика. Аз в Иван Вазов търся тристаен, два месеца, обиколила съм 15 апартамента се много за ремонт. Ам то всички цени бяха над 1700 евра на квадрат, за старо строителство говоря. Излиза че съм продала 80 декара ниви да ми стигнат за една кутия от 86 квадрата. А малко да са намеси даржавата да ги регулира тес цени на имоти

41

Анонимен

преди 4 години

Що за човек ще иска, да живее в София?

40

do 39

преди 4 години

Софиянци т.нар. кореняци сте баш *** София до 1879 е била едно шопско село .

39

Коки

преди 4 години

Купувайте, че не останаха!Нищо, че дори в София естественият прираст е отрицателен - 2000 души на година по данни на НСИ.

38

Анонимен

преди 4 години

Сеяндури при Сеяндури къде другаде да отидат. Да не би да дойдат да живеят на лъвов мост където съм десето поколение