86

Чебурашка

преди 4 години

Форумния феномен Боби дори не е руски ***. Защото руските *** защитават определена теза. А той от два часа защитава единствено нараненото си его. Защото погрешно се мисли за начетен, грамотен и експерт по много теми. На всъщност е един въздух под налягане, тоест едно голямо нищо. И когато това му се докаже, той излиза извън релси, става хипер активен и агресивен, обижда и нагрубява, пише хиляди глупости само и само да докаже на себе си, че е Боби голямата работа, че е надарен, умен

85

Анонимен

преди 4 години

До БобиБоби, затъваш все повече и повече, сега се оказва, че не само работиш с хора, които са "избягали", но в определени страни които по принцип обичаш да възхваляваш системите са толкова прецакани, че създават най-много работа на българската бюрокрация. Няма никакво съмнение, че броя хора на Запад значително превишава този в Русия и Турция, тъй че, автогол.В България "вишист" може да е всеки, стига да се запише в правилния университет. Познавам достатъчно такива. Това, че "изискват" ...

84

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Боби, нищо не се е усложнило. Положението си е същото (обикновена бюрокрация на най-ниско ниво която може да върши всеки полуграмотен), с тази разлика, че се оказва, че ти работиш главно със хора от Запада, нищо че се кълнеш че работата ти е в България и се тупаш в гърдите колко не си "избягал"1. Само в Турция и Бившите републики на СССР има повече работа от целокупния останал свят2. Заради ЗЗЛД длъжноста ми изисква вишист и ни проверяват от ДАНС ОСНОВНО(тормозиха и приятелите ми)

83

Анонимен

преди 4 години

Страх, бе хора. Ами ако беше краварски дрон, какво правим?! На война е така.

82

Анонимен

преди 4 години

До БобиБоби, нищо не се е усложнило. Положението си е същото (обикновена бюрокрация на най-ниско ниво която може да върши всеки полуграмотен), с тази разлика, че се оказва, че ти работиш главно със хора от Запада, нищо че се кълнеш че работата ти е в България и се тупаш в гърдите колко не си "избягал". Не се променя и това което казах, тъй че се радвай, че компютрите още не са кооординирани в една база да ти изстине столчето на което седиш. За толкова пари толкова. Намери си нормална работа.

81

Боби

преди 4 години

До АнонименАно ЕКСПЕРТЕнека ти открия няколко тайни. Дори в България която има доста стройна система за това 95% от смъртните случаи за кой да е даден ден се регистрират до 30 календарни дни - да понякога с толкова изостава информацията. Аз работя с хората в чужбина. Тих ужас е там. Буквално или няма правила или ако има правила с определена държава те нямат нищо общо нито с Българското законодателство нито с правилата договоени с друга държава... А ауч май нещата доста се усложниха нали?

80

Анонимен

преди 4 години

До БобиБоби, ти освен че не вършиш нищо особено не можеш и да мислиш май. Това което казах е, че, твоята работа може да я върши всеки полуграмотен средняк с елементарни компютърни познания. Иначе, понеже каза за заместването на хора от компютри, достатъчно е да има автоматична интеграция на регистрите за починали граждани и тези за пенсионно осигуряване, плюс задължително електронно заявление на наследниците/роднините на починалия, и ти ставаш абсолютно безполезен. Не че сега си полезен де.

79

Боби

преди 4 години

До АнонименТи живееш в някаква сериозна заблуда за това колко важна е дейността тиПак казвам аз броя трупове. Реално работата ми е да започна процеса за спиране на пенсиите на починали хора.Гадно е но е също толкова важно както и отпускането или преизчислението на пенсиите.

78

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Боби, пенсионерите ще си получат парите, с теб или без теб, това не подлежи на никакво съмнение."Ано ОСВЕДОМЕНИПросто не знаеш какво говориш...Да в администрацията е пълно с хора които вършат нещо което за повечето хора им изглежда ненужно - аз съм също на това мнение защото тяхната работа по-ефективно може да се замени с компютриПроблемът е че цялата информация реално най-накрая минава през една дузина хора Ако тези хора не си свършат работата... Пенсии може и да няма наистина

77

Анонимен

преди 4 години

До БобиБоби, пенсионерите ще си получат парите, с теб или без теб, това не подлежи на никакво съмнение. Аз ти говоря за реалния свят, където хората работят под стрес от необходимостта да свършат нещо важно, което има значение, и получават възнаграждения които са в пъти над това които бюрократчета като теб получават."Къде по сериозна работа"? Ти живееш в някаква сериозна заблуда за това колко важна е дейността ти. Ти само преразпределяш (на най-ниско ниво) това което някой друг генерира.

76

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Боби, под "истинска работа" имах предвид работа в която се вършат смислени неща със сериозни графици, цели и ефективност, а не синекурни длъжности на които можеш по цял ден да драскаш глупости по форумите"Умнико къде по-сериозна работа от това пенсионерите да си получат парите с труд и пот заработени? Да държавата се подиграва с голяма част от пенсионерите, но пак те питам ако аз като част от механизъма не си свърша работата нашите родители, баби и дядовци няма и тези пари да полу

75

Анонимен

преди 4 години

До БобиБоби, под "истинска работа" имах предвид работа в която се вършат смислени неща със сериозни графици, цели и ефективност, а не синекурни длъжности на които можеш по цял ден да драскаш глупости по форумите. Ако се успокояваш, че хората със сериозна работа метат паважите, да ти кажа, че това си си го въобразил като механизъм да се справяш със собственото си нищоправене. А дали "работиш за други"е интересен въпрос, виждайки как нон-стоп работиш за руския имидж тук.Пише се "тротоар".

74

у ви

преди 4 години

Никога не съм вярвал че едиин шейх ще по смел и честен от руския император.

73

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Военни експерти доказаха че украинския самолет е свален умишлено и няма как да бъде объркан с крилата ракета. Крилатите ракети летят на малка височина от десетки метри до 1-2 стотици и следят терена, сваленият Боинг е бил на височина около 2000 метраНЕТОЧНО ЕКСПЕРТЕВярно крилатите ракети целия полет могат да го извършат следвайки релефа на местността - но това постоянно коригиране на курса реално забавя полета на ракетата и увеличава разхода на гориво - така че летят и по високо

72

Анонимен

преди 4 години

До Боби"Какво доказа с изказването си?"Доказва че руснака не става за нищо, освен да пие бояришник и да лъже.

71

Боби

преди 4 години

До Чебурашка"Във връзка с това трябва да споменем, че в19 от 36 случая на атака срещу пътнически самолети от 1938 година до днес е използвано съветско или руско оръжие или в 52.8% от случаите."Браво хайде сега кажи колко % от оръжието по света е по СССР/Руски образец... там някъде педесет и кусор процента.Какво доказа с изказването си?

70

Боби

преди 4 години

До АнонименБоби, аз питах кога ще си намериш истинска работа.Ано Умни дефинирай ИСТИНСКА РАБОТАКак смяташ да метеш с метлата по цял ден след *** дето си хвърлят фасовете и по тротуарите и по платното дето минават автомобили не е истинска работа? Е не може всички да работим на длъжност "Крал/Кралица на Велика ***"От както съм завършил работя практически без прекъсване по специалността си и не съм избягал на майната си да работя за чужденци.

69

Анонимен

преди 4 години

До БобиБоби, аз питах кога ще си намериш истинска работа. Знам че ти дават мижави пари за никаква работа. Ти затова си влюбен в мизерията (на руснаците).

68

Чебурашка

преди 4 години

Украинският Боинг е свален от руски ракети. Във връзка с това трябва да споменем, че в19 от 36 случая на атака срещу пътнически самолети от 1938 година до днес е използвано съветско или руско оръжие или в 52.8% от случаите. Делът на това оръжие в общото количество на загиналите е 70.4% или е довело до смъртта на 1409 от 2002 загинали.

67

Анонимен

преди 4 години

До БобиА лекарствата пиеш ли си редовно?