10

Danny

преди 4 години

Мъжът и жената се съвокупляват от милиони години. Като преди само 2 хил, мъжът е жената са били полигамни - имали са много и различни партньори и партньорки. Моногамията идва едва преди тези 2 хил години с религиите. Но природата си иска своето. А то е ясно - на всеки нормален му се приисква разнообразие, рано или късно. А бракът в днешно време не гарантира нищо, освен антиприродно, взаимно издевателство. Събирайте се, множете се, но не си слагайте сами главите в торбата.

9

Анонимен

преди 4 години

Преди време имах един колега, който по командировките все гонеше да души разни "вълци". Питаме го:- Абе при такава хубава жена като твоята, кво толкоз се напъваш.- Вие печен фазан обичате ли?- Да, разбира се.- А всеки ден ?

8

до Сушата

преди 4 години

А защо ли ги почва главоболието? Може би защото мъжете след като сключат брак спират да помагат в къщната работа? Също така не помагат в отглеждането на бебето. Ами много ясно, че жената ще я боли главата след като цял ден е бачкала, после е готвила, прала, чистила и се е грижила за децата докато Бея седи пред телевизора, зяпа шампионска лига, лочи ракия и пърди.

7

Анонимен

преди 4 години

Баце, кой ги измисля тези тъпотии, кажете честно? Скоро не бях чел нещо толкова тъпо!

6

Анонимен

преди 4 години

Мъж - зодия близнаци - женкар.

5

Сушата

преди 4 години

Като се омъжат жените почват да ги болят главата и корема постоянно, а това е проблем. Защото това са ежедневните причини да държат мъжа на сухо. А той си мислел, че като се ожени ще има постоянен с.ек.с. Сушата го кара да ходи по други. Че кой здрав мъж може повече от 3 до 5 дена да е на сухо? А жените като ги почне главоболието поне по година ги държи и само по почивките им минава.

4

За жената кръшкачка

преди 4 години

Само най-наивните и глупави момичета отиват на купон с един, а си тръгват с друг, без техните приятели да са им дали повод за това.Жените са по-потайни.Може да не е влюбена в приятеля или съпруга си, може да не го уважава, може дори да е най-безскрупулна използвачка, но ако му кръшка, прави това тайно.Чак след като намери някой, който е по-добра партия от нейна гледна точка и след като се увери, че той желае да се събере с нея, тогава къса с дотогавашното си гадже или се развежда, ако е омъжена

3

За мъжа тип Ганьо

преди 4 години

Той си е такъв и преди да се ожени. Отива на купон с гадже, но там започва да флиртува с всяка, която няма нищо против това.Прави го демонстративно, без да му пука, че така обижда и излага приятелката си.На всеослушание иска телефонния номер на друго момиче, което показва, че няма нищо против да бъде ухажвано от него.Ако гаджето му се обиди силно и си тръгне, той не си прави труда да я изпрати. Понякога дори самият той си тръгва с някоя, с която току що се е запознал, без да му пука за неговата

2

Анонимен

преди 4 години

Нямал смелост мъжа да създаде семейство с друга... беги мани... а защо му е да създава въобще, като може да си ходи наляво-надясно?При мен е така: аз си ходя. Сменям си ги често. Жена ми съм й казал като не й оттърва да се развеждаме. Ама седи - то пари, то деца, то жилище. И си се прибирам. Не толкова заради нея, ами заради децата. Нейната версия е, че ме чакала да се "находя". А мен си ми харесва разнообразието. Ко ме питаш - никога пак няма да се оженя. Сам си бях супер. И сега не ми е зле.

1

Друго виждане

преди 4 години

Причините за прелюбодеяние може да са много. Но това не е изневяра, защото не става въпрос за чувства спрямо любовницата, а само за похотливост. Който е умен, ще направи това дискретно, няма да нарани брачната си половинка и да я постави в неудобно положение да й съчувстват или да й се подиграват. Това важи и за мъжете, и за жените, които кръшкат.Има и друг тип - *** счита, че така се доказва. Не му пука, че жена му страда, нито че ще изложи любовницата. Той държи да се знае, че е прелюбодеец