92

Анонимен

преди 4 години

И кабинетът евентуално да оцелее , българинът все по трудно ще оцелява при ГЕРБ - това са десет години и още ли ? кризи с водата, внася се и гори *** на Европа , а те мълчат като виновен комунист на партийно събрание, цените разстат, данъците разстат, внос месо, плодове и зелунчуци които е произвеждала и изнасяла България, олигархия, корупция, лобизъм.

91

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Стига с тия ВЕЦ-ове... - те не пият вода - друг е въпросът, че не плащат данъци...

90

Анонимен

преди 4 години

Sega e momentat pleme prosto

89

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

до ПроСоТоСлед като не можеш да си го обясниш... - питай бе човек, тя политиката не е за всеки...

88

Sichtpunkt

преди 4 години

Само в средношните *** на алкашами, откриват, че Борисов щял да подава оставка.Да внимава най - вече "Зеленият пъпеш" да не го импийчнат набързо, макар и да не му остава много служба.

87

ПроСоТо

преди 4 години

не разбирам какво толкова се церемонят с Бандата СМУКАЧИ,предвождана от Банкянския махленски хулиган и бияч?!..Какво чакат?..-Да се забатачат нещата до положение,от което няма излизане?!НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА след толкова ГАФОВЕ и РЕЗИЛИ на Харема на Боко,тия щеха отдавна да са ИЗВЪН "лодката"!!..Тук,у нас, става нещо наистина УНИКАЛНО!!Не мога да си го обясня..Вероятно е нещо от рода на "Стокхолмския синдром",или просто робската ни психика си казва думата..

86

Нищо ново

преди 4 години

До Тонката: Много скоби си наслагал, Тонка. Да не би да ти е развален някой бутон на клавиатурата?А за протеста: Ти хвана ли се на хорото на Орлов мост? Или още си на гербаджийското.Не че има връзка с темата, ама и в твоя пост връзка с темата не се забелязва.

85

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

12 години да си първа политическа сила означава само едно... - хората са видели каква я вършиш и са те оценили... - а БСП-то при Орешарски още на първия месец го подпукаха с камъни и дойдоха спасителните бели автобуси...

84

Анонимен

преди 4 години

Прекалиха, време е да си ходят!

83

Анонимен

преди 4 години

По време на състезание не се сменя коня по средата на самото състезание. Като не ви харесва ГЕРБ догодина ще има избори и си кажете мнението тогава.

82

Анонимен

преди 4 години

Нека оцелее. Да доведе още по-тежка криза. Тогава пак да оцелее. Което ще доведе неминуемо до още по-тежка криза от по-тежката криза. И още, и още... докато...

81

Анонимен

преди 4 години

не мога да разбера на кого точно му е необходимо да внасяме *** и за какво са му,ако има такъв,нека ги внася в собствения си двор и да не пречи на останалите,както и да носи пълна отговорност за вредите от тях

80

Sichtpunkt

преди 4 години

Аз специално имам най - малко 10 ника. :))))

79

Анонимен

преди 4 години

nema nujda ot dumi. dostatachno e video.

78

Финансист

преди 4 години

Оцеляването на кабинета Борисов 3 изобщо не касае оцеляването на хората в Перник. Между другото, ученичките депутати от ПП Герб изкъпаха ли се ? Защото ще спират водата и в Народното събрание. За тях също ще има десет дневна ваканция, ако вотът за недоверие е успешен. Къде ще намерят другаде такъв келепир ?

77

Анонимен

преди 4 години

Въпросът вече не е дали ще оцелее кабинетът, а дали и още колко ще оцелее българинът!

76

Анонимен

преди 4 години

РедкоТи пА се научи, че р"е"дко се пише р"я"дко. Ако искаш да предадеш по-различен смисъл на думата въпросната буква се пише с главна буква.

75

капитан Силвър

преди 4 години

Бе не знам за Борисов, но при последното самостоятелно правителство на БСП заплатата ми беше 6 долара, а сега е 800. Пък тогава на хората и през ум не им минаваше за някакви си фини прахови частици, докато се редяха на опашки за хляб.

74

Анонимен

преди 4 години

Е как,ще се задвижат патериците на бялата Златка,магарешки и прочие парламентарна ***

73

Анонимен

преди 4 години

Лъжата е грях, драги. Ти си един от лъжците, които загробиха този нескопосан народ. Повтаряйки до откат клевети и лъжи, лишихте децата и внуците си от бъдеще. Хак ви е!ЕЙ УМНИКО, МЕН ЛИ ЩЕ МЕ ОБВИНЯВАШ В ЛЪЖА? НИТО МЕ ПОЗНАВАШ, НИТО СИ МИ НА ИНСТРУМЕНТИТЕ! АЗ СЪМ ГО ГЛЕДАЛ ЛИЧНО ТОВА ПРЕДАВАНЕ В КОЕТО КОСТОВ МЪНКАШЕ КАТО НАПИТЕНА МОНАХИНЯ! ЯСНО!! .БЕГАЙ ПРИ ДРАГАЛЕВСКИЯТ ... ДА ТИ НАБИЕ НОВИ ОПОРКИ.