47

анонимен

преди 4 години

Персите умеят да чакат. Ще ударят, когато най-боли.

46

до 59

преди 4 години

От изброеното от теб признавам само първото : Алчност.Останалото е само следствие.

45

Анонимен

преди 4 години

7 смъртни гряха: Чревоугодничество, алчност, гордост, завист, леност, похот, гняв.Сега някой да ми каже, че грехът ме властва на този свят?!Според Будизма:Всяко страдание произхожда от невежеството.Всичко е написано в Свещените книги само, където всяко ново издание претендира за авторски права.

44

11

преди 4 години

До ЗозоНе виждам нищо нормално в това, когато вероятността да ти подпалят гъзa е твърде висока. И ще е реално, а не във форума.

43

Reptile

преди 4 години

Русия няма изгода от ирански конкуренти нефт и газ, иначе да ги бяха опасали с ПВО и никой нямаше да се ***с тях. Сега щели да атакуват само военни обекти - дръндърци, нищо особено няма да постигнат. Единствено, ако поканят, много любезно, руски войски, могат да променят баланса... но едвали персите биха се унижили така. Първо трябва сериозно да пострадат и чаак тогава. И за това Путин протестира вяло, а иначе потрива ръце..

42

Анонимен

преди 4 години

Кои са нормалните? Нормата е статистическа извадка около 70% от населението и те са откровени конформисти-боли ги само за своето.Не ми пука за нормалните.

41

Анонимен

преди 4 години

До 52, съгласен, смятам,че Генералът е отвлечен с подчинения си за да разкрият ятаците и мрежата, което пак си е отрепан.

40

Анонимен

преди 4 години

Много лоши тез Иранци бе не си дават петрола на краварчетата. Я ги вижте Иракчанчетата как си дадоха петрола да го цицат краварчетата и от тях по добри нема. Е па нема. Молете се кръстете се целувайте кръста да не започнат Иранците с техните групировки по света да гърмят петролни кладенци че ще стане майкя плаче грамофон свири. Литър тунжа ще стане 10 лв. Ако имате късмет. Ако нямате и до 20 лв ще стигне. .

39

Анонимен

преди 4 години

Има 1 златна истина. Най-силно вярващите са бедните и гладните... Та тоз целият озлобен и фанатично вярващ народ ако тръгне към ЕС ще стане една... Но като цяло за вас не ми пука, вие сте гайди... Жалко, че нормалните хора ще страдат...

38

Анонимен

преди 4 години

Абе докато не им ц*и_цнат петрола, няма да се успокоят.

37

До 27

преди 4 години

И ти нямаш библия на нощното шкафче.

36

ASD

преди 4 години

Попа на селото отишъл на сватба да венчава младоженците. Дошъл при него свекара и го попитал: -Какво ще пиеш дядо попе. Има вино и ракия. Попа го погледнал и казал -И Бира чадо, и бира.

35

Во Нгуен Зияп

преди 4 години

Янките започнат ли война, ще се наложи да пратят в Близкия изток пушечно месо. А персите са изучили основно всички наши разработки за връщането му обратно покрито с американско знаме.

34

Анонимен

преди 4 години

Гответе се за 5 лв за литър. Само предупреждавам. После да не кажете че не съм ви предупредил. А за тези дето немогат да ходят пеша щото тааците ше им паднат съм го Приготвил и може да се возят безплатно.

33

Анонимен

преди 4 години

Арабите са разбирали от тригонометрия, защото тя е основата на корабоплаването, което ми напомня, че градусът също се дели на 60 пак заради вавилонците. Арабският халифат е просъществувал от 632 до 1517г.Без злоба:цивилизацията е циклична.Центровете на цивилизацията се менят обикновено върху руините на предишните.Имаме уникален шанс да направим качествен скок към общочовешка цивилизация, но това става с наука и труд, не с клатене и поркане, както криворазбраната Божия раса ви внушава.

32

до всички U.S.

преди 4 години

..ФИЛИ,или РУСОФОБИ,ЩЕ ИМА "ГЕОЛЕШ",но ТОВА НЕ е ДОБРЕ за ОРАНЖЕВОТО ШИМПАНЗЕ трАмп,ПЕРСИТЕ СА по"МАСТЕРС"в този "СПОРТ",много амерканСи ще ги прибират в "ДЪРВЕНИ БАЛТОНИ" с Жобове на яките за ЖЪЛТИ СТОТИНКИ!!!МНЕНИЕ НА МНОГО СТАР ВОЙНИК,дълго време служил на "СТРАШКО ПОЛЕ"!!!за с.ш.а. случката се казва:С ГОЛ *** ВЪРХУ ТАРАЛЕЖ НЕ СЕ СЯДА!!!

31

тъй ще е

преди 4 години

Иска му се на Путин, ама запада отдавна се е подготвил.След кратко повдигане на цената на нефта, блядoвeтe скоро пак ще почнат да да скимтят от глад.

30

V

преди 4 години

ТШак ти не си се развил повече от нивото си от както си бил на 7 години ;) Иранците не са араби. И са измислили много неща най вече медицината каквато я познаваме днес ;)

29

Т.Шак

преди 4 години

1. Вавилонците и арабите нямат нищо общо. 2. Арабите може да са донесли тригонометрията в Европа, но не са я разбирали.3. Арабите не са измислили нищо полезно. Всичко, пренесено чрез тях в Европа, е вече измислено от някого другиго.4. Социално, ментално, идеологически, културно, технологично и т.н. арабите не са се развили повече от нивото, на което са били през VI в, когато са приели исляма.5. Научно-техническият и културен прогрес на човечеството е изцяло европейски в последните 500-600 г.

28

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анонимен"Ръцете на Иран са развързани. Вече няма международни закони"---Поправка-отдвавна няма международни закони. Има закон на джунглата-по-силния взима всичко, поне докато не срещне "рунтави гърди".жалкото е, че ние ще изгорим, покрай сухото. Каракачанов е обещал вече.