38

аз българина

преди 16 години

Корупцията идва от бившите комунисти,които до ден днешен управляват България и я съсипват.Правителството е пълно с агенти и доностници на ДС и КГБ.Президента Гоце е корумпиран от всякъде и ние още го търпим.Къде е опозицията.Костов съсипва опозицията,като не иска обединение.Чии интереси защитава бившия преподавател по "Научен комунизъм"???защо не го сменят този бивш комунист,който не му дойде акъла,че трябва обединение на дяснотоа1Чии интереси защитава КОСТОВ????

37

стефан огнянов

преди 16 години

за кой ли път го казвам - на територията на тази иначе хубава страна, са се настанили няколко милиона смотани и тесногръди нещастници. браво.

36

koj4o

преди 16 години

ne e ot dnes, a e ot 3.11.2007..

35

преди 16 години

корупцията унищожава не само прородата ни.. но нищо не може да се направи! такива сме - *** народ - слаба държава!

34

fea

преди 16 години

Ot 18 godini nasam-ne e taina ! Vse pove4e sme kritikuvani ot vun.AMA KRADCITE I BAKALITE SI SEDYAT V UPRAVATA I NE IM PUKA!! NAPROTIV-MUTRI PARTII PRAVYAT I ZA PREZIDENTSKI MESTA SE NADYAVAT!!!TIPI4NO PO BG. !!

33

преди 16 години

Емигрантите няма да се върнат. Човек живял години наред в чужбина вече е осигурен там и се е установил там евентуално има семейство. Ще се върне тук и какво? Няма пенсия, няма нищо. Не става тая така. Забрави ги емигрантите. Напротив. Докато има корупция и безправие интелигенцията ще продължава напуска безвъзвратно страната. Аз чакам да отворят пазара на труда и се изнасям. В България до 10-20 години ще останат най-големите *** и тези които не са имали възможност да напуснат. Аз нямам познати които да не подготвят децата си за емиграция.

32

нина

преди 16 години

защо имаме разните му там комитети, агенции и министерства? Не виждат ли какво става и не си ли дават сметка, че за да изкарат яйцето убиха гъската?

31

преди 16 години

bate boiko ste oprawi rabotat:O) zaria moje da mu pomogne!

30

Владо

преди 16 години

http://bgnature-blacklist.bravehost.com

29

my

преди 16 години

за мое голямо съжаление ще се продадем и ще изпаднем в икономическа зависимост от чужди компании точно като страна от 3-тия свят. Защото няма и не се предвиждат подготвени кадри. Единствената надежда е да се върнат емигрантите та да не ни е яд толкова.Чета с интерес тези дни за стачката. Това е нивото, какво да се прави....

28

преди 16 години

Че парите ще си дойдат на мястото е ясно. Но голяма част от уникалната българска природа ще е безвъзвратно история :(

27

преди 16 години

25, както каза и 24 потопа идва. Пазарната икономика и конкуренцията ще си кажат тежката дума. В условията на безправие определени хора пълнят гушите. Но в условия на конкуренция гушите спадат. Колелото вече се завъртя. И да крадеш се иска акъл но за да задържиш краденото още повече. Откраднатите пари лека полека ще прелеят там където им е мястото и никой ама никой вече не може да спре процеса. Нито цензура нито преследване. Хора като мен които си чешат езика по форумите нямат значение. Нещата от само себе си ще си дойдат на мястото.

26

нина

преди 16 години

е трагикомично. Изпопродадоха земи, купиха коли, ама те не са като каруците и се изпотрепаха завалиите. Да се смееш ли, да плачеш ли?

25

my

преди 16 години

Никой не мисли глобално в тази страна. Затова е така. Всеки си дърпа чергата и действа на парче. НО има непоправими неща и докато това не стане ясно на всеки ще е така.От години ходех в Банско, още от дете. Това е за мен уникално място, но вече е погребано и остана само спомен. На морето - същото робско мислене. Дай да се надумкам, пък след мен и потоп!

24

Очевидец

преди 16 години

11-ти, прав си ...ама не знаеш колко си прааааав:).Сега се почва точно времето на преливане на капиталите, преливат от огромните препълнени джобове на кредитните мултимилионери и техните скодоумни дечица и роднини в ръцете на професионалистси - финансисти, банкери, бизнесмени (учили, развиващи се и мислещи- най-главното) ......и до 5-15 години ще останат само около 5-10 % от бившите борци, застрахователи и други с половинките си "йорки" ( йорки=стриптизьорки, сервитьорки, ...итн.) който са имали просто късмета да наемат специалисти ( финансисти, управители, мениджъри), които да им управляват парите- но и те като ги видят колко са просто горките, сами ще им ги откраднат:))- та ще останат може би къмто 2% просто и богати ( както е по цял свят ..:) Всичкото останало процент ..за да е богато, трябва и да е учило ( е може и някое друго футболистче.:), ..а ние тука само полу и цели *** за работодатели имаме:) - да изсъхнат дано !!!

23

преди 16 години

Вече разпратих където се сетих :) при добра възможност ще разпространявам! A dnes.bg и без това не е много четен та цензурата тук не е толкова страшна.

22

преди 16 години

Пиши пиши.... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))) Пещерняците ме забавляват адски много

21

преди 16 години

17, вярно изчезна бързо, но аз за този списък досега не знаех. Ще го разпространя чрез мейли на близки и познати и мейли на западни медийни организации. Като излезе в щпигел например ми е интересно как ще го изчезнат от там :)

20

popeye

преди 16 години

Много се извинявам за номер 1, но пещерите за които говори са в галвата му, тъмни влажни и необитаеми, а и без *** да си поизмие съвеста вероятно. Затова предполагам, че понамирисва от писанията му. Има надежда обаче, някой ден може пещерняци да се появят и да му услужат и със *** :)))))))))))))))

19

преди 16 години

***.що не дойдеш да ми лапнеш х*я а? Бегай се изкъпи че миришеш казах!