68

АНОНИМЕН

преди 4 години

ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ЗА СЛЕДВАЩАТА ИНЖЕКЦИЯ СИ ХВАЩАЙ САМОЛЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

67

панчо

преди 4 години

така ще продължи и да бъде след като страната се управлява не институционално след проведени дълбоки реформи а се управлява от нашето слънце което умира да си предписва и изтъква всеки успех но когато не върви добре вината е само на другите

66

Анонимен

преди 4 години

Хванаха шефа на АПИ в Перник да шофира пиян с 1.6 промила--Тая новина да не е забранена?

65

бай ганю

преди 4 години

повечето мед лица особенно мед сестрите са доста арогантни спрямо пациентите също така качеството и подхода им е като нещо между страна от третия свят и начално напредващ втори свят,имах късмета да ме обслужи на запад мед сестра преди доста време и разликата в отношението беше век при последната манипулация която сестра ми прави у нас миналата год.дори не си сложи ръкавици преди да забие спринцовката а преди това брои тесте мръсни банкнотибях свидетел и на много други отвратителни случаи преди

64

Анонимен

преди 4 години

Има 2 исхода: 1 стачка докато падне Борисов или 2 се махат на 2 терминал. Избори или демокражия само отлагат проблема доката се забатачи.

63

Анонимен

преди 4 години

Цялото общество трябва да излезе и да ги подкрепи-защото те казват истината за здравеопазването в момента.Ако няма спешни промени-нещата отиват много зле.Те не се борят само за по добро заплащане,а за цялостна промяна в модела.Замислете се малко и подкрепяйте!Как да има гражданско общество....

62

Анонимен

преди 4 години

Другари,крайно време е да се върне хубавата система на Семашко у нас!Нали>

61

ЖороПърви

преди 4 години

Не знам какво точно искат, но на мен ми се случи следното...Счупих си глезена, отивам в "Пирогов", правя рентгенова снимка, влизам в кабинета и....т.н. "лекар" ШЕСТ пъти попита сестрата на компютъра, дали съм здравно осигурен, с непрекъснати права ли съм, и накрая ми каза:" Щом работиш- ще ми плащаш, иначе тегли бърз кредит- Кредисимо- пари/ за доктора/ навреме....че съм осигурен и 20 години не съм ползвал здравни услуги- май- ната му!

60

Д-р Емил Илиев

преди 4 години

и благодарение на това да процъфтява търговията с купуване на изпити. Особено в Медицинския университет в София, където този бизнес вече е взел чудовищни размери. Познавам студенти, които не са взели нито един изпит нормално, при тях всичко е купено и те тепърва ще лекуват хора.Как е възможно в периода до 1989 г. с бюджет, който варира от 700 млн. до 1,3 млрд. лв., да сме имали една от най-добрите здравни системи в Европа, а сега с 5,2 млрд. лв. не само че сме на дъното, а сме и с най-лоши данни като заболеваемост по всички най-разпространени болести?

59

Д-р Емил Илиев

преди 4 години

2001-2005 г. бяха измислени какви ли не вратички, за да могат мошениците да виреят и да няма никакви закони и механизми за контрол. За съжаление българинът не може да бъде оставен без контрол. Помня по време на социализма,че в Министерството на здравеопазването имаше учебен отдел,който контролираше какво и как се преподава в медицинските ни университети и какви лекари се подготвят за здравеопазването ни.Отделът бе закрит по настояване на ректорите, за да бъдат независими и самостоятелни и благ

58

Анонимен

преди 4 години

До АнонименE това вече е прекаленоХората идват в кабинета с молба за помощИ съвсем не с ненавист

57

Д-р Емил Илиев

преди 4 години

нашата медицина е завладяна от средата на 90-те години предимно от мошеници, които доведоха здравеопазването ни до този печален край.Не знам докога българският народ ще търпи тези далавераджии на власт!Всички тези хора, които управляват медицината, създавайки касата и цялата тази система,за да обслужва забогатяването на частните клиники,болници и кабинети.Всичко е конструирано така, че да се граби колкото се може повече.Такава е презумпцията в тези среди. Навремето в периода 2001-2

56

Пациент

преди 4 години

Редно е да имат достойно заплащане, но не е редно да гледат на нас като на банкомати. Исус изгони търговците от храма, а нашите управници направиха болниците търговски дружества. Та старата българска пословици за най-голямото богатство и здравето вече не важи. Който има пари и плаща има шанс, нямаш ли и здравноосигурен да си - пиши се умрял. Освен ако оня отгоре не мисли друго.

55

Анонимен

преди 4 години

Едно време системата на Семашко каква хубава беше, ехееееей!

54

Анонимен

преди 4 години

Най-добрата система: Вземаш хиляди левове и не преглеждаш нито един пациент. Пациентите наредени на опашка чакат Негово Величество да ги приеме. А той пие кафе и ги гони, защото заплатата му не зависи от броя на прегледаните пациенти.Досаждат му на вратата като мухи.

53

Ъ-ъ-ъ-ъ...

преди 4 години

На фона на неграмотно написания плакат на снимката не съм убеден, че ги подкрепям и че искам точно неграмотни хора да се грижат за моето здраве!!!

52

Анонимен

преди 4 години

Искат да ни пробутат американската античовешка здравна система.Анани се опита неведнъж да лобира за господарите си от Асоциациите на частните болници и частните застрахователи.А тези невежи медици може да ги използват за маши и средство пак да ни пробутват старата манджа на Анани и неговите господари.Не желаем американско здравеопазване.

51

до 56

преди 4 години

Нено, способен ли сте да четете с разбиране? Как да има добро обслужване, като липсват хора да Ви обслужат. А липсват хора, защото условията на труд са отвратителни и заплащането е мизерно. А това е така, защото онези с властта са създали такава ситема. Що за абсурд е доходът на лекаря да зависи от броя на болните? Същата глупост е в образованието - издръжката на училището зависи от броя на децата - все едно те не са личности, а са *** в обор и ще броим колко глави *** имаме.

50

Анонимен

преди 4 години

Стига с тези изнудвачи и лъжци. Работели на 3 места, значи вземат 3 заплати. По 2 часа работят на 3 места.По-малко трябва да работят и по-малко стентове да слагат. Това е лекарството за здравната система.

49

Нено

преди 4 години

А вие медиците /не всички /доказвате ли се като добри, оправдавате ли доверието, което трябва да имате към пациентите.... НЕ...... А ИСКАТЕ САМО ПАРИ... А НИЕ ИСКАМЕ ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ