37

Ха-ха

преди 4 години

С тези критерии трябва да го търсят извън партията си :)

36

Анонимен

преди 4 години

Моралът изчезна през тези 30 години, неподходящ е за грабеж. Визирам съвременната върхушка.Простащината победи, много е трудно да я пребориш.Номенклатури се отделят като "ветерани".Познавам такива, май не са разбрали какво се е случило.Зад кулисите подхранват егото си.По света стимулират безспорно умните и способни хора.Тук е обратно, *** и слуга.***.ак и послушко. За това е този хал.***.нари.те си избват комплекси. Парите.Парите, които имаш, не са критерий за нищо.

35

стар комсомолец

преди 4 години

Да изберат Жан Виденов. При него се живееше най-добре и най-охолно. И заплатите бяха потресаващо добри

34

Анонимен

преди 4 години

Ами Нинова е добра и ги съжалява.Друг на нейно място отдавна да им е показал вратата. Тези номенклатурни от.репки са воденичен камък на шията на БСП.

33

Любопитен

преди 4 години

А критерий КПД ще има ли?Щото *** е хиперактивна,ама КПД-то и малко.Верно,реанимира партията от клиничната смърт в която бе изпаднала,но дотам-силиците и толкова.Блатото с тлъсти шарани БСП има нужда от една щука да го раздвижи сериозно,ха-ха.

32

Анонимен

преди 4 години

Сравнете двореца на Мая Манолова и ЦУМ-а на Гергов с апартамента на Нинова и тогава говорете за кражби.

31

русофил-чо

преди 4 години

Друго си беше, когато Първанката натрупваше първоначално капитала.И днес е `честен` бизнесмен с хотели.Иска ви се да се върне това време нали?

30

русофила

преди 4 години

Който не лъже и не краде, не става за лидер на БСП. Сегашния лидер става.

29

Анонимен

преди 4 години

Като не знаят да работят с клиенти заедно с касиерките да си стоят в къщи що за отношение към клиенти и безобразно държание проявяват тия отговорни лица

28

вечна слава на биби

преди 4 години

За дето ги спаси от фалит на Бойко Борисов щели да му вдигат паметник пред Позитано.

27

Анонимен

преди 4 години

Откога в т маркет Ловеч управителката е със средно купено образование и не може дори да смята

26

Анонимен

преди 4 години

Жан е класи над тези които останаха. Затова го изгониха.Защото беше честен, умен и безсребреник.

25

Анонимен

преди 4 години

Да изберат за лидер Борисов, нали ги спаси от фалит и си е заклет комунист.

24

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо Нинова не ги сиктирдоса всичките и да си основе партия. 90% ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА БСП ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕЯ.А вместо това си губи времето със старите комунистически ***. Които и до сега отказват да признаят престъпленията на комунизма.

23

Saki

преди 4 години

Не родената мома.

22

ООООХ...

преди 4 години

СТИГА С ТОЗИ ГУЦАНОВ ЗАЩО НЕ ПИТАТЕ НЯКОЙ ДРУГ А ВСЕ ХОДИТЕ ПРИ ТАКИВА КОИТО ЗНАЕТЕ ЧЕ СА ПРОТИВ НИНОВА - ТОВА СИ Е ЧИСТА ЖЪЛТУРКА - А АЗ ЩЕ КАЖА НА ТОЗИ ГУЦАНОВ ЧЕ АКО НИНОВА НЕ Е ЛИДЕРА НА БСП МНОООГО НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП И ЧЕ ТОЙ НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ ЗА ВАРНА ДО СЕГА САМО КЪДЕТО ИМА ИНТЕРЕС СЕ ПЪХА ТОЙ ЗНАЕ ЗАЩО КАЗВАМ ТОВА

21

Анонимен

преди 4 години

Лидера на БСП трябва да е:1. Участвал в управление на десните, поне на ниво зам. министър;2. Да има опит в приватизацията на поне две или повече апетитни държавни фирми, и всичкиге за са фалирани;3. Да е уволняван за корупция от бивш лидер на БСП;4. Да няма спечелени избори (да поддържа традицията за губене на избори);5. И т.н.Вече се сещам за една отговорна другарка, която отговоря на тези условия. И ако бях ББ и трябваше аз да избирам лидер на БСП, не бих се колебал в избора си.

20

Анонимен

преди 4 години

Докато не се изчистят от старата комунистическа номенклатура нищо няма да постигнат.Не знам, тия хора няма ли да се пенсионират най-после?Навремето Лилов вместо да ги разпусне, както стана в целия соц лагер, той ги запази като само ги преименува.

19

Анонимен

преди 4 години

Без да съм му фен понеже го познавам лично и знам какъв зaпър,тък е ...Но Жан бе най лоялноя и чист сред тях а те го изгониха Точно заради това ...

18

Анонимен

преди 4 години

Няма как хем да сте честни хора, хем да сте лоялни на тези крадци от БСП, които разориха България с комунистическата им демокрация.