42

Радослав

преди 4 години

Образованието ще е в колапс до момента в които Разбойко и компания не осъзнаят, че за да я има тази държава и да има от къде да се краде трябва да има данъкоплатци, а за да ги има тях трябва да има условия за отглеждането им! За съжаление Разбойко и компания ще се замислят за данъкоплатците когато те вече са изчезващ вид и в държавата почти не са останали хора които да изхранват цялата армия държавни служители, родата на ГЕРБ и гласоподавателите от маалите! Когато братята се вдигнат защото нямат

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен.........само да допълня,че лабораторното оборудване и експерименти бяха през соца.Сега не знам как е.

40

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПри нас си имаше лаборатории към всички предмети,с изключение на литературата и езиците,а по биология и всеки си имаше микроскоп под чина,непрекъснато са ни правили и сме правили експерименти и то в училище,което не е в София,а в нормален окръжен град,така,че това зависи от желанието на учителя и управниците на града.А средното имахме и практически занятия.

39

Г-н Вълчев

преди 4 години

моля явете се лично на тест на PISA за да ви видим дали можете да четете с разбиране, та да правите изводи и предложения за промени в образователната система. Впрочем и тези от МО едва ли ще изкарат повече точки от българските ученици на този вид тестове. Както казват - Крушката си има опашка.

38

Анонимен

преди 4 години

Докато масово учители са пенсионирани жени не виждам какво ще се промени.Децата не учат заради тях .А пък този бизнес с учебниците в който са всички вузове ???Срамен и позорен акт .

37

Анонимен

преди 4 години

........Плюс лъжите в хуманитарните науки,които изкривяват истината.

36

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСредното образование е възпитателен процес..Целия материал на средното образование може се усвои до 8-9клас ,но тогава какво ще правят учителите.. И насякаде е така няма САЩ , няма Русия или западна Европа.-----Точно обратното,ние учихме таблицата за умножение в 3 клас,сега я учат във 2-ри,в чужбина я учат чак около 4-5 клас,много неща не са за тяхната възраст или е на недостъпен за тяхната възраст текст и това също е една от пречките да възприемат наученото децата.Плюс лъжите в х

35

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 45Мда-а-а, аз си мислех, че си умствено изостанал, но ти явно си с психично заболяване. Желая ти бързо излекуване.

34

Пипи дългото чорапч

преди 4 години

До 9:Влязох в училище.Отврат.Незаинтересовани учители,зам директорката не и стига заплата от1350лева с рисуване,че си гледа частия бизнес като преподава английски и мисли повече за него.Държавната и работа между другото.Слаба подготовка на половината учители отбиват номера ама стоят заради парите и ваканциите.В Америка от която взимаме тоз прекрасен пример отличник е дете което ходи редовно на у ще.Знания няма.Аз ли трябва да уча децата си на една култура и знания а друг да взима пари за това.

33

Анонимен

преди 4 години

Ако се замислите, винаги българското образование залага на теория, но не и на практика. И да, нещата се променят, децата също, изискванията също, много професии ще изчезнат, но ще се появят други. Родена съм 1980 и прекарах 12 години в родното училище и за тези години видях един експеримент по химия, това е. Но иначе имах 6 от езикова гимназия. Но и отношението на моите родители беше много важно, защото за тях образованието беше важно и това е и една причините да учех.

32

Анонимен

преди 4 години

сега ли го разбрахте,че образованието ни нищо те струва...просто се хвърлиха едни пари за заплати...вместо да се помисли какво и как да се изучава...дори и да има безплатна храна в училище до 8 клас...

31

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 40А ти очевидно си мозъчен донор, защото вече съвсем не знаеш за какво говориш. Това, което казах, е че няма подготвени икономисти и това е факт. Щом за теб това е някакво предателство, ОК.

30

ист

преди 4 години

Гимназиите произвеждат среднисти с обща култура, а един контакт не могат да сменят.Излишните предмети са 50 % и са най обемисти и неразбираеми. Подготвяме общи работници за запада.

29

Анонимен

преди 4 години

До ЖороАми тази,заради която изхвърлиха почтения директор на социалното,за да настанят нея на неговото място е Соросоидка.Всички на главните постове не са компетентни хора,а калинки,които се наместват,според това,каквото му диктуват на Бойко,а не според знанията,уменията,опита и компетентността.

28

Пипи дългото чорапч

преди 4 години

А защо им вдигате заплатите на некадърните учители.В училището на дъщеря ми 4 ,5,6имат само тези които ходят на курсове в СМГ и допълнителни частни уроци.Що за безумие да държиш некадърен учител по математика и всички 7 класове да са с проблеми по този предмет а те са 6паралелки.И на тая пишман даскалица която е толкоз груба,безпардонна не обича предмета как въобще преподава.Става дума за известно сф уще

27

Анонимен

преди 4 години

Промени се образованието. Дъските бяха черни, а тебеширът - бял. Днес всичко се промени - дъската е бяла, а флумастерът - черен.

26

Анонимен

преди 4 години

Промени се образованието.Дъските бяха черни, а тебеширът - бял.Днес всичко се промени - дъската е бяла, а флумастерът - бял.

25

роб

преди 4 години

ако беше от преди 40 г. - добре, но за съжаление е от новият вид - османско присъствие, *** простотии и тотална деградация.

24

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 21Разкри ме! Аз съм Джордж Сорос и вися във форума на днес.бг, за да очерня перфектното българско образование. Това е част от пъкления ми рептилско - илюминатски план за поробване на човечеството!

23

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо общо от едно време образованието, сега нищо не струва. Нарочно се прави това, както и с промяната на историята. Умен човек не можеш да маниполираш и управляваш. Независимо от промяната, ще уча детето си на това, което махат от учебния процес умишлено - то трябва да знае истината, не само за историята но и тия продажници, които я променят.