364

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоСпоко Адрианчо , споко

363

Хер Флик невДянков

преди 4 години

Ще ги пляскаме ли.?..,руснаците?!!...

362

United we stand

преди 4 години

Съединението прави силата!

361

Този самолето носач

преди 4 години

да не е оня - "Доналд Кук", на който руския Су му блокира цялата електроника и хамериканчетата се налага от страх?... )

360

ПроСоТо

преди 4 години

какъв "страпончев" те е подгонил,бе насекомо?!..каква "Ленче" бълника бозата в гаванката ти?Аз изказвам СВОЕТО мнение и се старая то да бъде ясно изразено и аргументирано.Това е!..Но в злобата и безсилието си ти блъскаш некакви..недефинируеми дивотии..НАСЕКОМО!

359

Анонимен

преди 4 години

От тук пишещите разбирам че НАТО не е отбранителен съюз както навсякъде се тръби а съюз за табиване на шушони на държави които не се съобразяват със САЩ...това разбрах...!!!

358

ПроСоТо

преди 4 години

.....изнасят бойните действия далече от границите на САЩ!..Това е "предимството" им...Разбира се,когато бомбят разни талибани,криещи се из разни пещери и землянки,"славата" им литва до небесата..

357

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен365ама кой ти говори за "морски бой",уважаеми?!..В кой век живееш?..-Века на морските пирати и разбойници?Самолетоносача,барабар с цялата му тумба, си е просто една цел,която може да се атакува и порази от стотици километри,без да има нужда от "морски бой"!Трябва ли да ти припомням,че за съвременните оръжия няма разлика дали целта е на сушата,в морето,или..дори в космоса?Самолетоносачите са НАЙ-ОСТАРЯЛОТО бойно средство!..Те са любими на краварите,защото ИЗНАСЯТ БОЙНИТЕ ДЕЙСТВИЯ

356

Анонимен

преди 4 години

До 381Разликата е огромна ,сърбите не бяха съгласни с независимостта на Босна и с 1/3 от територията на Хърватска и затова започна войната и кланетата!Войната беше безмислена ,дори и трезвомислещи те сърби го признават!Фактически Сърбия излезе победена от войната защото хърватите изринаха армията им която беше стигнала до Сплит ,беше превзела и 1/2 от Северно Хърватско и 75% от Босна!

355

Анонимен

преди 4 години

До 373По време на разпада на Югославия,сърбетата го даваха необвързани!Имаше организация на необвързаните държави и Югославия даже по едно време бяха председатели!Югославия взе да се разпада и тогава сърбетата се сетиха за Русия,да им била запазила колонийте!Дори сега сърбите са неутрални и пазят военните си тайни от Маскве!Доказателство ,шпионажа на руския военен консул в Белград!

354

Скептик

преди 4 години

Тоя е свалил гарда и ще подарява докато закрие държавата.

353

Анонимен

преди 4 години

До Лао Дзън Ич Ни Санши - на една 'подлоrа' Приоритета е да обслужва 'заднния отвор' на господаря!Какво може да се очаква от такова нещо?

352

Не по темата

преди 4 години

До Анонимен 377 - че са воювали и избивали - да. Ама да не би Хървати, Босненци и т.н. да са седели с наведени глави да ги заколят? Не! И те са колели и то още по лошо (защото е имало сумати сърби смесени в тези 'формални' републики'. Де факто това си е 'геноцид' - но нали сърбите са 'лошите' - никой не търси отговорност за ужасите спрямо тях. От спомените на офицер от SS - казва че не е виждал такава жестокост като Хърватите спрямо Сърбите! Мисля че това си е голямо 'признание' - от SS!

351

минувач

преди 4 години

абе много дълга статия, не ми се губи времето да я чета. Ама някой да каже - дали ли са му да направи едно 'кръгче' със самолетоносача? Не може да не е поискал?

350

Анонимен

преди 4 години

Там е работата че тиквата никой не го избира а го назначава мафията и мятроолигархията!

349

Лао Дзън Ич Ни Санши

преди 4 години

Вместо България да му е приоритет, НАТО му е приоритет.... за кво го избирате тоя Бай *** постоянно бре хора?! Айде спрете се малко вече

348

Анонимен

преди 4 години

До 370Питай хърватите и босненците дали сърбите не са воювали в Книн,Вуковар,Дубровник,Мостар,Бихач,и къде ли още не!Има доста свестни сърби които признават ,че това е било грешка.Убивали са стотици,даже хиляди мирни хора по села и градове!В тубата има клипове на сръбски зверства заснети от самите сърби!САЩ искаха да ги бомбата още с войната с Босна,но англичаните и особенно франсетата бяха против!

347

Анонимен

преди 4 години

До 375Много си зле с познанията си за съвременният морски бой!Самолетоносача е оборудван с най-доброто ПВО+ехолокатори и торпеда срещу подводници!И никога самолетоносач не плава самостоятелно,винаги е придружаван от група бойни кораби ,а понякога и подводница!Това си цяла морска армада,която никоя вражеска държава нежелаещите до свойте брегове!

346

ПроСоТо

преди 4 години

много точно,"Анонимен"!При съвременните оръжия самолетоносача си е една ТРОМАВА,ГОЛЯМА и ЛЕСНА за унищожаване цел...ЗА МИНУТИ.../дори нема да успеят да извадат самолетите от хангара/....Но,КАКТО ВИНАГИ,ВЪВ ВСИЧКО,"Чичо Сам" разчита на ЛИПСАТА на съпротива от жертвите си...Опъне ли му са некой,....пиши го "бегал" "чичото"..

345

Анонимен

преди 4 години

при съвремените оръжия самолетоносача е една голяма мишена която ще бъде ударена първа