38

Хе,хе!

преди 4 години

За 50 милиона паунда и аз мога да скачам и да показвам 2 средни пръста . Целият мач беше някаква мижитурска пародия на бокс ! С такъв бокс се занимават нашите жени в кухнята ! Егати боксьорите - за 12 рунда се удариха само 10 -на пъти. Ама за увитите с чаршафи араби и този цирк минава за бокс.

37

$$$

преди 4 години

Парата прави борбата .Кинтите са основния мотиватор който тласка човечеството напред .Ако Кубрат Пулев измисли как да привлече 50 милиона приходи от боя му с Джошуа мач ще има .Инак къв мач ,Кви 5 лева .Ако Джошуа е глупав то мениджъра му не е .Всички знаят ,че.Дионтей Уаилдър ще донесе много повече пари от наш Пулю. И Както си и каза Еди хърн титли ще овакантяваме но безсмислени мачове не Ни трябват !!

36

Ташко

преди 4 години

До Мъдю За Кубрат ли говориш?

35

Мъдю

преди 4 години

Кифтака повече никога няма да играе мач за титлата. Ще продава боритос в синалоа. Пък о да играе всеки ще му бяга по тъча и бие по точки

34

Анонимен

преди 4 години

За следващото съчетание на Джошуа му пригответе топка, лента и бухалки. Неслучайно цял мач бягаше, щото знае, че Кюфтето пак ще го размаже в истински бой.

33

Анонимен

преди 4 години

Изпуснах вечерта на актьорите

32

Mudyu

преди 4 години

Джошуа бягал, ако знаеше щеше да бяга и първия мач. Кюфтето да го е стигнал, а не само сникерс. То с лъки пънч може всеки. Ето излизам аз в мойта категория, мятам 20 секунди ръце, ако уцеля ок, ако не ме отстрелват, вземам си кинтите и готово.

31

Бай 100ян

преди 4 години

Кви задължителни претенденти ?!?Няма задължителен претендент в този спорт .Има достатъчно вратички с които можеш да откажеш мач .Еди Хърн ви го обясни преди месец .Всички гледат парите а Пулев пари НЕ носи .Бая репортерки ще трябва да целува и да се прави на Ексцентрик ,че да му обърнат внимание !!!

30

Анонимен

преди 4 години

до 25 Дон Кинг цедеше Майк Тайсън- факт, но Дон Кинг не е виновен че Майк Тайсън за 20 години профука лични 400 милиона долара спестени. Тайсън е видял всичко на този свят- наживял се е, но не Дон Кинг е виновникът за фалита на Тайсън, а самият Майк Тайсън.

29

Анонимен

преди 4 години

до 28 Той първо на 22 февруари Уайлдър победи Тайсън Фюри, че там никак не е ясно положението. Оня откачен наркоман от острова влезе ли във форма, няма кой да го бие.

28

Анонимен

преди 4 години

А бе самият Еди Хърн ви казва, че няма да има бой с Пулев, вие пак си знаете своето. Бой ще има с Уайлдър, а оня киборг ще откъсне главата на Джошуа и с това и кариерата му заминава на нигерийчето.

27

?!?!?

преди 4 години

Блажени са вярващите, които мислят, че Кобрата е следващия.Няма кинти в бой с Кобрата.Това е истината.Не случайно човека отиде в САЩ, целува репортерки и тн, малко да се разчуе, малко ПР да направи, защото няма кой да го гледа.Като няма кой да се интересува от Кобрата, няма и да има сериозни противници, които да искат да се бият с него.Не, че е слаб просто е никой.

26

До 22

преди 4 години

Кубрат много добре знае ,че евентуална загуба от Джошуа ще сложи край на кариерата му .Той вече няма да има цели,амбиции и следователно скъпи мачове . Нека да бъдем честни .За всички е ясно че Кобрата нява никакъв шянс!!Затова не бърза с мач по между им .

25

Ангел

преди 4 години

Навремето Дон Кинг прибираше над 50% от всичко което изкарваше Майк Тайсън .Няколко години по късно Тайсън обяви фалит а Дон Кинг си хрантуни дузина млади гаджета .Така ,че от тея 50 милиона половината са негови.

24

Анонимен

преди 4 години

А и лично съм играл футбол с Пульо в НСА и знам как риташе жестоко малки момчета ,които му скриваха топката. *** е.....

23

Анонимен

преди 4 години

Е ,няма как да съм дядка на 50 години....

22

до 19

преди 4 години

Драги ми смехурко, ако на Кубрат му беше за парите, щеше да излезе контузен срещу Джошуа и да вземе милионите, но не го направи, защото иска титла, а не пари. Самият факт, че го наричаш "Пульо" показва колко разбираш от бокс. Защо не се хванеш и да прочетеш на експертите в бокса мненията за Пулев? Или ти си от типичните всезнаещи дядки псевдо треньорчета от времето на БКП. Няма да забравя как на времето развинтих на ски всички тренирани от дядките в НСА, като теб, скиорчета и взех сума купи.

21

Анонимен до 19

преди 4 години

Колега наистина си гледал само, 40 год. викаш, и колко секунди даваш на този клоун Джошуа ако имаше възможност да се боксира с Тайсън или Холифийлд. Бокс имаше през 90 сега е пълен цирк. А ти си гледай бокса но не коментирай работи които не разбираш.

20

Анонимен

преди 4 години

Да ти обясня-от всички световни федерации IBF имат най -стриктна система за защита и не правят компромиси-дават срок, примерно 60 дни и ако не се стигне до съгласие или търг-пояса се отнема и Пульо ще се бие с Ковнацки ЗА ТИТЛАТА. Джошуа няма да освободи пояса и ще трябва да се бие.

19

Анонимен

преди 4 години

Нищо не разбирате от бокс. Гледам го от 40 години, ВСИЧКИ ГОЛЕМИ МАЧОВЕ от 1992г. и ще ви кажа ,че Джошуа направи брилянтен тактически мач и развинти Руиз, който не е никак слаб боец. Джошуа е ясно ,че ще нокаутира Пульо, ако нашият се навие за 6 милиона паунда да се търкаля по земята....