6

НТТегло

преди 4 години

Тия са ......Утре ако недай Боже се качи семейство с пълнички деца.....може и да предложат замяна на децата....

5

да ама не

преди 4 години

След като си купуваш най-евтиното, няма какво да искаш!Ако си беше взела на шесторна цена билет, щяха и на ръце да я носят. Предполагам че и тук ако си беше платила свръх багаж, пак нямаше да има проблеми.Вярно, че съдбата е наказала тажи жена, но някой хора не знаят граници на претенциите си. А и компанията и е предложила алтернатива, а предполагам че не е имало проблем да си заплати отделно превоза на количката, така, че това си е чиста проба злоупотреба с инвалидността и наглост!

4

Типично

преди 4 години

Типичната практика на Райън, за да спестят някоя банкнота са готови на всичко, дори и на подобна гадна подигравка с един инвалид.

3

Анонимен

преди 4 години

Ами като знаеш че си извънгааритен - питаш!Утре да иде някое сумо 350 кила и да се оплаче че не го качили на самолета, нищо че заема 3 седалки пък е платил цял един билет...Но така е с наглосстта - първо купуваш свръх евтин продукт, после поставяш продавача пред свършен факт и почваш да наглееш, надявайки се продавача да е на загуба, че да спестиш някой лев. Като не ти се получи ганьовщината и ревеш по медиите.

2

Анонимен

преди 4 години

Така става, когато се цъка автоматично "запознах се" на условията за ползване без да се четат.

1

Митко 19см

преди 4 години

Отдавна нямаше новина в посестримата "медия" на бългериън еър относно конкуренцията. Wizzair и Ryanair срещу вас да тичат не можете да ги настигнете.