10

Алекс

преди 16 години

Такива платформи се поощряват, защото политиците ни са крадци и лъжци и няма избор сред тях. Ако се появи отговорен и честен човек ще гласувам за него, каквото и да е работил!!! Майната им на милиционерите от ДС, на турските партии и на покупните ***!!! Ние сме демокрация и няма нищо притеснително в медиите, докато има избор!!!

9

St.

преди 16 години

За мен лично остава загадка връзката между научната титла на дамата и изразеното мнение - при цялото ми огромно уважение към българския език и трудещите се в областта на науката... Но щом ще се изтъкваме - добре... Като възпитаник на ФЖМК мога да споделя, че стила на "писанието" е прекалено елементарно тенденциозен и едностранчиво манипулативен, за да може автора да претендира за каквато и да е била обективност. Неприятно съм изненадана от непохватността, породена от неистовото желание да се "внуши" определена идея, дори и с помощта на слаби или неточни аргументи. С две думи - блед, бегъл опит за журналистическо писане, отличаващ се с неприкрита манипулативност, който за съжаление може да се помести в раздел "как не трябва да пишем" в някой учебник за специалност жирналистика, първи курс...

8

tri4co

преди 16 години

Айде мойто момиче не се напъвай толкова, пробвай и ти някой друг занаят - например да продаваш банички и боза, туку виж ти потръгнало повечко.

7

минаващ

преди 16 години

Сладурче,мъчно ми е за теб , че дори не искат да те коментират.Хайде опитай другият път да пишеш неща за които все пак имаш мъничко представа.Присъствието на малко истина е недостатъчно за защитаването на теза,която явно не е твоя.

6

преди 16 години

#1 aide probvai o6te vednaj da pro4ete6 statiqta pak posle pi6i

5

-

преди 16 години

Цветелина Христова, аспирант по История на българския език в СУ============================================== ======Повече да не му хвалят СУ...Ако такива кухавелки като тая излизат от там най-добре да го закрият или превърнат в базар.

4

:)

преди 16 години

Tomorrow Never Comes не значи ли "Следващия ден няма да дойде" или "Утре няма да има" ?

3

преди 16 години

Душичко,кой ти плати да напишеш тази боза?

2

Huko

преди 16 години

OMFG..

1

ad

преди 16 години

Винаги ще има утре/Tomorrow Never Comesайде пробвайте още веднъж да го преведете.