14

Да, бе.... хахахааа

преди 4 години

КОРНЕЛА МОЖЕ ДА ИСКА, САМО АКО СПЕЧЕЛИ ПОНЕ ЕДНИ ИЗБОРИ!ЗА СЕГА , НЕМА ТАКИВА ИЗГЛЕДИ, ЩОТО НЕМА И ТАКАВА ПАРТИЯ!!

13

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Недавайте толкова много работа на Радев ,че ще се измори. Там да си гледа грамотите и медалите,дето раздава.

12

Анонимен

преди 4 години

Е, няма такъв цинизъм! Другарко Нинова, защо не предложихте своя кандидатура за шеф на КПКОНПИ, а замълчахте? Защото щяха да го изберат, може би? И всички да видим какъв некадърник е и как нищо нямаше да направи.

11

Курнелия е абсурд

преди 4 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...

10

Анонимен

преди 4 години

Гербавите *** дават всичко от себе си!Не ги призовавам да се замислят над аргументите, защото знам, че са на работа.

9

Анонимен

преди 4 години

Бих се съгласил с Корнелия , ако това беше предложение когато Плевнелиев беше Президент.

8

Ха-ха

преди 4 години

Президента не е точния човек. Деса по ги разбира тези работи.

7

ПроСоТо

преди 4 години

Радев може само да копае пропасти

6

Анонимен

преди 4 години

Гешев скйоро ще встъпи в длъжност, дори и след импийчмънт на най - некадърния президент в историята на българия - рътьо радев ветото, а след това Гешев ще повдигне обвинения на кремълската слуга (руменчо от харманли) за длъжностни престъпления, конфликт на интереси, придобиване на имущества със стойност под данъчната! Радев е ПОЗОР!РАДЕВ ЩЕ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА!

5

умръзна ни от вас

преди 4 години

Тая Нинова ни взема всички нас за балъци. Не сме расли в саксия. СТИГА С ТВОИТЕ НОМЕРА КОРНТЕЛИООООООООООООООО..... Мислиш се за много силна..... Що не ни оправихте живота когато ви се връзвахме и гласухме за вас....ПОВЕЧЕ НЕ НИ ПРЕЧЕТЕ.....НАЙ-ДОБРОТО ЗА НАРОДА Е ДА ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ ХОРИНЗОНТА И ОТ КАРТАТА НА БЪЛГАРИЯ.......

4

Анонимен

преди 4 години

Предбагам Решетников да нозночава и шефът нъ КПКОМПИ, защото ще се съкрати процедурата.За Президента да останат екскурзиите.

3

Зозо

преди 4 години

Хахахахааа, ще падна от смях :))))))))))))))))) Курнелоооо, пРезидента може само да чете на Нова година в 12 без 5 :))))))))))))))))))))))) Ааа, да и да се излага по телевизора, изпадайки в ступор като стане въпрос за връщането на парите на Грипен :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2

Бау

преди 4 години

Гениално .. Все едно Радев не е от партията ... Сериозно ли си мислите, че някой ще се върже?

1

Анонимен

преди 4 години

тая пък кой я пита?