15

Анонимен

преди 4 години

Този Витанов е бушон на управляващите!Трябва да се пАтърси сметка лично от Борисов. Виновен е защото, трябваше да удари един пожарникарски *** на язовира и той щеше да прелее! Да бичуваме тиквуний!

14

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не ни пука, че нямат вода. Комунистите направиха всичко възможно да сме разделени на мутри, чалгари, спортисти, агитки, ***, богаташи клошари, жендъри и всекакви. Като нямат вода да дойдат до магистралите и да гледат как летиме със 200.

13

АнонимеН

преди 4 години

ПЕРНИЧАНИ НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВАТ УЧАСТТА ЩОМ СА СИ ИЗБАРИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ОТ ГЕРБ КОЙТО ОКРАДЕ ВИК ПЕРНИК И КМЕТ ОТ ГЕРБ КОЙТО ПОЗВОЛИ БЕЗХАБЕРИЯТА!!!

12

АнонимеН

преди 4 години

ЧУДО ГОЛЯМО!!!ВОДАТА И ПАРИТЕ ВЕЧЕ ГИ ИЗТОЧИ ОТ ДРУЖЕСТВОТО!!!НАД 1 МИЛИОН Е ИЗТОЧИЛ ЩОТО ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ОТ ГЕРБ МУ РАЗРЕШИЛ ЗАЕМ ОТ 4.2 МИЛИОНА НАПЪЛНО НЕНУЖЕН!!!РЕВИЗИЯ ТРЯБВА И В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ!

11

Професор

преди 4 години

Перничани си избраха за кмет комунист от БСП. Режима на водата е само началото. Ще имат и режим на тока и дефицит на банани и тоалетна хартия.

10

ай сиктир

преди 4 години

Хе-хе изгорЕ поредния удобен бушон и никой не поставя въпроса защо прокуратурата се ослушва и не разпитва факторите които до оня ден управляваха града.

9

Анонимен

преди 4 години

И какво като е уволнен? Напълнил си е гушата и му дреме. Докато не почнат процеси и ефективни присъди за всички калинки и крадльовци, няма да има светлина в тунела. Господата откраднали стотици хиляди европари за къщи за тъщи са на свобода, нали? Както и всички останали от Апартаментгейт с имоти за милиони и външни асансьори, на държавна заплата!

8

Анонимен

преди 4 години

Според мен нашият блок е предизвикал засушаването, като знам какви изравнителни сметки плащаме вече цяла година.

7

Анонимен

преди 4 години

Пак добре че не са го пребили тоя герберастки ....

6

Бат Манаф

преди 4 години

Уволнен?! Защо?! Нима той е пресушил язовира? Или пък той е предизвикал засушаването това лято? А защо всевишния ББ не заповяда на облаците тази година да вали? Нали той навсякъде като се намеси и всички козируват! Разочарован съм, ББ.

5

Анонимен

преди 4 години

А Нааканков кога ще се уволни?

4

Anon

преди 4 години

... Да се установи кой е пожелал дс се източи язовира и кой му е разрешил и ефективни присъди за саботаж срещу държавата

3

Анонимен

преди 4 години

Е е, водата ще тръгне ли като го махнахте тоя мyшееeник!

2

Граовец

преди 4 години

А тоя нанковия, кога ще го уволнят...Целият министерски съвет, барабар с отроците и родата да се настанят спешно в Перник!Така, ще споделят трудностите на перничани... Стига клишета и празни думи, дела трябват!

1

Анонимен

преди 4 години

От водата се хваща ръжда по винкела.