37

Тенсинг норгей

преди 4 години

По голем пасквил не бех чел. Евала.

36

Младен

преди 4 години

Най вероятно са се напушили и са получили халюцинации.

35

жена

преди 4 години

,,Мъжете ''на 25 и 26 години,ха ха,какви мъже бе мъже, на тая възраст са още п...кльовци,я да сцепят 10 кобика дърва на ръка,мъже ха ха.

34

Грух

преди 4 години

Гахти смешните джендита !Ние с приятелите седиме с дни в гората зимата на снега на открито от 30 години и до момента и бухал не ни е налаял !

33

....

преди 4 години

Много разбирачи тука. Само дето не са срещали вълк и изобщо не знаят как ще реагират. Аман от смешници! Много е лесно да си разбирач пред клавиатурата.

32

kirasirrav

преди 4 години

кажи-речи всяка седмица спасяват някой по планините, във форумите се обяснява многократно как трябва да се ходи в тези места, подготовка, подходяща екипировка и време да се избира, и пак тръгват на изуй-*** и на кесим на принципа каквото стане! разберете че само с един гол ентусиазъм не става! това крие ужасно много рискове, да оставим настрана проблемите за ПСС-то и доброволците...

31

КОЗИ РОГ

преди 4 години

Цялата случка е меко казано смешна....пишман туристи(не планинари)МЪЖЕ....видели вълк и побягнали панически...(вълка има страх от човека,може да го нападне само ако е в глудница и е умрял от глад при свирепа зима, или е поставен на тясно без изход).Стигнал до хижа РАЙ, и спасителите отишли да го спасяват от там(смях в залата)Така нареченият "приятел"вместо да го търси, тръгва към БОТЕВ(никаква логика), и се връща на другият ден.(с каква съвест е спал през ноща?)СМЕШНО И ЖАЛКО.....

30

Анонимен

преди 4 години

не е важно колко бързо бяга важното да не е последен

29

Факт

преди 4 години

Еббваах го в приятеля. Как го е изоставил да го изядат вълците. Нищо не става от тези калоферски млади мъже.

28

Анонимен

преди 4 години

"вятър и мъгла" - доста странна комбинация.

27

Анонимен

преди 4 години

Егаси тъпия сюжет.

26

Анонимен

преди 4 години

Струвами се ,че ако бягаш от куче или вълк ,е по-рисковано от колкото ,ако стоиш на място с тояга в ръка.Просто ,защото кучето и вълкът ,вземат за плячка всичко бягащо.

25

Вук

преди 4 години

Гледам идат двама.Единия се хили другия реве.Викам на глутницатаАйде да бегаме че тия апят

24

8

преди 4 години

Щом не са били голи до кръста и боси, рекорда не се брои

23

Анонимен

преди 4 години

Прости и набедени планинарчета, чий го дирите по високото в това лошо време??? Стига сте трошили парите на данъкаплатците и сте вкарвали в излишен риск спасителетите! Малко ви е това, което сте преживели.

22

8

преди 4 години

*** колкото щеш - побягнали от вълците, а вълците най-вероятно са побягнали от тях, само че понеже вълците са по-умни не са падали из улеи и дерета

21

Див Петел

преди 4 години

Никой нормален човек няма да тръгне в късна есен, когато деня е кратък чак на обяд да катери и то връх Ботев, който е над средно труден маршрут. Това са някакви вдлъбнати наркоманчета, дето са се напушили или са яли халюциногенни гъби и после другото е плод на болното им въображение и чиста проба късмет че са се върнали живи и здрави. А написалия статията също е доста вдлъбнат.

20

Наблюдател

преди 4 години

Които го е страх от мечки да не ходи в гората-народна мъдрост.

19

Анонимен

преди 4 години

И как дойдоха след вълците и едни нинджи , а след тях едни зелени човечета и накрая ни погна и ЕТИ. Мани , мани , много са яки тия апчета.

18

аа

преди 4 години

а джуджетата срещнахте ли ги нагоре или те вървят с други хапчета