41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51Заради такива полицаи спада доверието в полицията в България.

40

Анонимен

преди 4 години

До 46Такааа ли? Колата е лично твоя собственост и не си длъжен да уведомява никого, че го снимаш. Тези материали могат и ще бъдат ползва и в съда, подобно на видео материали от кражба от частен имот. Питай адвоката си, ако не ти е ясно. Имаш ли пари, да заведе това в съда, въпросният полицай ще е аут,, ако е в нарушение.

39

Анонимен

преди 4 години

На тва все едно на челото му пише Лъжа. Такива ситни лай**ца колко са го пробвали този номер .. ама освен хейтърите да си намират поводи да си избиват комплексите и да се плюнчат по полицията - друга файда от това няма.

38

Анонимен

преди 4 години

До 44 нови ИскърЗнам, че е малко градчето, ама "провокира ха ме и ги оребих" не е особено добро твърдение, когато има дело срещу теб. Полицаят в държавният служител и трябва да отговаря на по-високи стандарти. Няма значение, дали е бил провокиран, пиян, ядосан, разочарован и прочие. Негов дълг е, да спазва правилата, а не да си ги нарушава и изкревя, като му кефне.

37

Анонимен

преди 4 години

Винаги като видите милиционер си записвайте с телефони или квото намерите и го качвайте в Ютуб!

36

Анонимен

преди 4 години

И 4К качество да го снимаш в съда няма да ти мине номера

35

Анонимен

преди 4 години

До ОсманОсмане, тоя гнусен начин на разсъждаване, който си го домъкнахтв от Ориента, че ако някой не ти харесва, значи си заслужава пребива е с камъни на площада, тук не важи...

34

Анонимен

преди 4 години

То на тия комплексираните, епилираните и некадърнотъпи госпожички с меки ръчички които странно защо наричат "полицаи" им дай да се правят на мъже пред хлапетиите!

33

Анонимен

преди 4 години

Ще стане човек от Минко, кой знае откога е принуждавал непълнолетните да му работят. Остави сводничеството на мира момче и си намери свястна работа на някой строеж.

32

Анонимен

преди 4 години

До 35Има право, даже и да те набие, при това това право е описано в закона и се казва - употреба на физическа сила и помощни средства и се използва в определени случаи описани в същия закон.

31

Анонимен

преди 4 години

До 34Първо - ревеш ти. Второ - Видео регистраторите на МВР имат навика да "засичат", но дори и да не са засели, се изисква заповед от съдия, за да бъдат представени, като доказателство в дело, а това може да отнеме повече от 6 месеца, при което въпросните материали, биват изтривани, защото "МВР (удобно) не разполага с неограничени ресурси). Затова - колата ми и а 12 камери и не се чувствам длъжен да уведомя полицая, че го снимам с 1080p качество ;)

30

Анонимен

преди 4 години

Съд до дупка за безпричинен полицейски произвол и насилие!!!

29

Осман

преди 4 години

Във тази кола всички са виновни, там е имало още 2 непълнолетни момчета /за момичетата не става ясно/. Минко Празников не е можел да защити никой в колата от нечия агресия, във 2 ч през ноща всичко може да се случи. Да се благодарят на полицая, че той ги е пребил, а не някой патладжанин. На пoлицаят трябва да се даде орден Стара планина.

28

Анонимен

преди 4 години

До 33Значи и сина ти е като баща си за да го бият. А това че полицаите били пияни е най голямата тъпня която може да роди един спарен мозък.

27

Анонимен

преди 4 години

Ченге няма право да те докосне даже!

26

Анонимен

преди 4 години

А на някой шльоко от тези дето ревет за видеорегистратори не им ли мина през ума, че и полицейската кола има видеорегистратор който е за точно такива случаи и да не може всеки *** да се жалва за това че са му попречили през ноща да се прави на джигит.

25

Анонимен

преди 4 години

До 16А забравих - според селските схващания (доколкото е възможно, твоят тип да схванете нещо), щом не е на изкуствено дишане и в гипс, не се брои...И кои си ти, че решаваш какво ще казват лекарите, че раздавал присъди и проевяваш претенции, за да ползваш нас или над хора, който нямат нищо общо с теб?

24

Анонимен

преди 4 години

От 30 съм шофьор, как пък мен до сега не са ме били полицаи или катаджии, ами все тикива 18годишни мамини синчета....??? Толкова е пребит калкото аз съм ескимос. Всички знаем как "докторите" дават такива медицински така, че това изобщо не е някакво доказателство.

23

Анонимен

преди 4 години

Това може да е правилно, само за морално и о телектиално банкрутиралининдивиди, който вярват, че своеволия и саморазправата са по-добра юридическа система от тази, която хората са се борели стотици години, за да имаме днес.

22

Анонимен

преди 4 години

Фашистката диктатура на Простю от село Банкя така действа!Бият българите пък се крият от индопакистанците щото там ще ядат бой!Съд до дупка на тия мекерета!Слагайте си и видеорегистратори и винаги записвайте ордата кви ги върши!